TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

bılıyorum canım cok kısa bı sure once aynı durumu yasamaya devam edıyordum =) ve sabah 6 da kalk ıse gel bıde 3 saatlık uyku ıle yasıyordum kı , orucumuda tutuyordum ama 2 -3 gun oncesıne kadar mıdem oyulmaya basladı sankı hem aıcıkıo hem acıkmıyor gıbıydım = ) dun tutmadım dayanamıcam heralde 1 guna ra verım barı dedım bıde kum var su ıcmem gerekıo aslında dıe dun aksam ogrendımkı hamısım =) Rabbım nasıp etsın sanada canım yuzunu guldursun ıns

ay inş tutar bakalım :S cinsiyeti farketmez, yeterki sağlıklı bi evladım olsun ama içimden hep oğlum olsa diye geçirmişimdir kısmett :)

canım sen korunmayı nisanda bırakmışsın ve hap kullanmışsın. 6 aya yakın vücudun normale anca giriyormuş hap kullandığın için bence sen sıkıntı yapma.

ay inş tutar bakalım :S cinsiyeti farketmez, yeterki sağlıklı bi evladım olsun ama içimden hep oğlum olsa diye geçirmişimdir kısmett :)

Canim allah gonlune gore versin tabi ki ne yazildiysa o. Ama Allah bu mucizeyi bu sekilde yaratmis. Eger yumurta catlamadan once iliski olduysa kiz cinsiyetini saglayanlar daha uzun yasadigindan olasilik yukseliyor. Bakalim eger gebelik olusursa bekleyip goruruz birlikte. Bende hep kiz geciriyorum diye herkes kesin oglun olcak diyor rabbim versin hele saglikli ve hayirli etsin gerisi bos.

benimde eşim önce istemedi. 1 yıldan fazla o korundu. ben korunmadım. bıraktık tık yok. keşke korunmasaymışız diyorum şimdi. o zamanda hemen olurdu istemiyorduk ya.

Ayyy cok heyecanliii :) ins bende bu ay tutturmusumdur. Allahim sana saglikli bi evlat versin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dedigim gibi Allah ne yazarsa o. Ama bu teoride bilimsel olarak Allah in yarattigi dongu ve mucize. Cinsiyeti baba adayi belirliyor. Kiz bebegi olusturanlar erkek bebegi olusturanlardan daha uzun omurlu. Erkek bebegi olusturanlar ise digerlerinden daha hizli. Yani eger yumurta catlamadan oncesinde iliski olur ve catladiktan sonra iliski olmaz ise erkek icin olanlar oleceginden kiz icin olanlar dollenmeye gider. Ama catladiktan sonra olanlarda ise erkek icin olanlar hizli diye dollenmeye ilk gider ve olasilik artar. Bu tabi bilimsel kismi isin. Tabi Allah boyle yaratmis donguyu ama istisnasini da verebiliyor. Yani eger bugun silindiyse ve iliskiniz olucaksa erkek sansiniz artar. Ama bugun silinir ve iliski olmazsa dun ve onceki gunun erkek icin olanlar olmus olabiliceginden kiz icin olanlar dollenmeye gidebilir.Allahtan hayirlisi.

benimde eşim önce istemedi. 1 yıldan fazla o korundu. ben korunmadım. bıraktık tık yok. keşke korunmasaymışız diyorum şimdi. o zamanda hemen olurdu istemiyorduk ya.
4 ay kullandim yasmini. Içmez olaydim.. evlenecek olan herkese söylüyorum içmeyin diye. Olcaksa olsun ya neticede.olacak.fitratimiz annelik üstüne. Ama kfasizlik.istee

yeter ki sağlıklı olsun evlatlarımız. kucağımızın boş kalması daha kötü çevremde herkesin bebeği oldu nasıl özeniyorum anlatamam. ama ses edemiyorum onları kendi evladım gibi seviyorum bnde

4 ay kullandim yasmini. Içmez olaydim.. evlenecek olan herkese söylüyorum içmeyin diye. Olcaksa olsun ya neticede.olacak.fitratimiz annelik üstüne. Ama kfasizlik.istee

evet benide uyardılar. o yüzden kullanmadım kullanmamda. gördüğün adet bile suni oluyor. annemin bir tanıdığı vardı 80 yaşında. rahatsızdı. doktor ona d.kontol hapı verdi. kadın kullandı ve bıraktı. bıraktıkdan sonra 1-2 gün adet gördü. çok şaşırmıştım

Cook teşekkür ederim bilgilendirme için:) ınş bu ay hamile.kalırsam 3 ay sonra hatirlicm bu dediklerini sen demistiin derim insaallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…