- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.561
2-3 gündür tutmuyorum dedim.
bu sefer fazla beklemeden kan testi yaptırmayı düşünüyorum. varsa haber veririm.
canım seni biliyorum. taşınıyomuşsun allah kolaylık versin. kardelene sordum
canım seni biliyorum. taşınıyomuşsun allah kolaylık versin. kardelene sordum
Canım bende taa düne kadar oruçlarımı tutuyodum ama gerek eczacı gerek doktor bebeğin su kesesinin oluşması için asla ama asla susuz kalma dedi eşimde kefaretini veririz evde tek oluyosun baygınlık geçirirsin falan diyip bugün tutturmadı bana oruç ☺️
Kızlar zambak doğru söylüyo hiiç etraftaki şeylere kulak asmayın ben uzunca bi süre doğum kontrol kullandım bıraktım ve bu ay ikinci ayım hamişim etraf yok uzun kullandın 6ay olmaz yok o olur bu olur demediğini bırakmadı ve ben sadece takvim hesabı yaptım kendimce o da gün aşırı falan değildi
Yalnız 3ay folik asit kullandım ve beslenmeme çok dikkat ederim bilmiyorum bir etkisi var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inş cnm ne zamandi bat.sordum mi bilemiyorum telden giriyorm da
Ama ben 20 dk.bekledim.oyle silik.cikmays basladi aksam da resimdeki gibi oldu
valla ben dun o testı yaptıghımda 1 saat sonrada bakmıstım bırsey yoktu , dundayanamayıp kan testı yaptırdım 21.2 cıktı sonucum ,hamılelık var ama bana deger dusuk gıbı geldı hayırlısı bakalım ne olcak
2 gun bekle tekrar yaptir onemli olan 2 kati artmasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Telefondan giriyorum alinti yaparken bazen isim degisikligi oluyo nedenini anlamadim. Tabi ki orucumu bozmadim. Salcali ekmek yiyen ben degilim. Alinti karisikligi oldu. Ben ilk gunden beri tutuyorum birakmadim hic. Aksam iftardan sonra birlikte oluyoruz sahura kadar yatiyorum hemen kalkmiyorum. Saat 2-2bucuk gibi banyo yapip sahur yapip namazimi kilip yatiyorum. Uyumaya hic vaktim kalmio yani(
Uzulmedim canım elimden geleni yapıyorum. Eskiden bnde de Kum vardı evlendikten sonra bu iltihap daha arttı.iste kadınların belası.sende kendine iyi bak ayaklarını sicak tut canım. Bebegine bir zarar gelmesin annesi. :)
normal şartlarda 16 temmuzda olmam gerek ama 2 aydır 19 da oluyorum
sağol canım. kardelen benim yazımı kopyalamış. salçaları yiyen bendim:))))
Telefondan giriyorum alinti yaparken bazen isim degisikligi oluyo nedenini anlamadim. Tabi ki orucumu bozmadim. Salcali ekmek yiyen ben degilim. Alinti karisikligi oldu. Ben ilk gunden beri tutuyorum birakmadim hic. Aksam iftardan sonra birlikte oluyoruz sahura kadar yatiyorum hemen kalkmiyorum. Saat 2-2bucuk gibi banyo yapip sahur yapip namazimi kilip yatiyorum. Uyumaya hic vaktim kalmio yani(
Az kalmış senin ne güzel .hayrli haberleral haftaya ins
inşallah gelmez canım. rabbim dualarını kabul etsin inş
her zamankinden farklı miinş. 5 dk dır yine sağ tarafımda batmalar başladı. neden acaba
her zamankinden farklı mi
Inş bebektendir cnm. gonlune göre versin. Geçen ay bende öyle hissetmiştim. Adet sancisindan farklı oluyo
Inş cook güzel bir sebeptendir cnm. Akintilarin var mi ya da halsizlik falan. Bende cok akıntı olmustu. Öğrenmeden onceki günde misafirm vardı çok kötü gorunuyorsun diyordu.halsizlik mahvetmistievet ilk defa oldu. sancı yok. canım acımıyor. ama sağ tarafımda saki bir şey ısırır gibi birşey batıyor gibi hissediyorum. ara ara oluyor.
Allah kabul etsin herkesin orucunu namazını ınş
Inş cook güzel bir sebeptendir cnm. Akintilarin var mi ya da halsizlik falan. Bende cok akıntı olmustu. Öğrenmeden onceki günde misafirm vardı çok kötü gorunuyorsun diyordu.halsizlik mahvetmisti
akıntım bu sabah başladı. halsizlik şuan yok ama akşam üzeri 4-5 gibi uyku bastırıyor.
Insallah güzel sebepyendir cnm sağlıklı hamile olanlar daha iyi anlayacaktır. Yada zaman gösterecek ınş bir umut vardır.benim geçen ay böyle oldu sonu kimyasal oldu.ama farkliydm her aydan. Iştah da kapanmisti. 2 kilo verdim3 günde. Herkeste farklı olur tabi