TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

stres yapmamak elde değilki. her ay kafama takmıcam diyorum. adetim yaklaşınca acabalarla boğuşuyorum. 2 ay önce adetim gecikti. 3 gün kadar. artık dayanamadım hastaneye test yaptırmaya gittim. kanı verdim. hastanede beklerken bir anda kanamam geldi. deli olacaktım.

Bu ay gelsin insallah bebeğin :)))

hoşgeldin canım. bende yeniyim burda. sessiz takip edenlerdendim. inş tez zamanda güzel haberler alırız canım.

Hoşbuldum, bende sürekli okuyordum. bugün üye oldum. inş. canım. allah tüm isteyenlere nasip etsin. ayın 3-6 arası yumurtlama dönemimdi. dünden beri sağ tarafımda iğne batar gibi birşeyler hissediyorum. canımı yakmıyor. sadece dün gece 1 kere kasıldım biraz ağrıdı. sağ ayağımda hafif çekilme oldu. ama uzun sürmedi. midem yanıyor gibi doymuyorum. normalde sabah kahvaltısı pek etmem ama şimdi hep birşeyler yiyesim var. bu yumurtlama belirtisimi yoksa döllenmemi anlamadım.

saol canım tutan herkesin orucu kabul olsun inş. valla sorma ramazan ramazan nasıl zor oldu çalışmalarımız anlatamam ya. gece 2lerde 3lerde banyo yap yemek hazırla falan :) ama bebişim için herşey yaparım :) (ay annelik psikolojisi oturmuş galiba artık ) gel annem sen gel ben çok rahatım
saol canım ya bakalım. ben elimden geleni yaptım gerisi kısmet artık

ay çok sinir bozucu !!!
ama bu ay yüzün güler inş snnde :)

Canim eger nasipte varsa catlamadan 3 gun onceki iliskiyle bile tutar. Sperm 72 saat yumurta 24 saat canli kaliyor. Yani sen zamaninda iliskiye girmissin. Bence gerek yok daha fazla. Hem kiz olasiligin artmis boyle ne guzel:)

Canim eger nasipte varsa catlamadan 3 gun onceki iliskiyle bile tutar. Sperm 72 saat yumurta 24 saat canli kaliyor. Yani sen zamaninda iliskiye girmissin. Bence gerek yok daha fazla. Hem kiz olasiligin artmis boyle ne guzel:)

ay inş tutar bakalım :S cinsiyeti farketmez, yeterki sağlıklı bi evladım olsun ama içimden hep oğlum olsa diye geçirmişimdir kısmett :)

7-8 ay oldu denemelere başlayalı. böyle zor olduğunu bilsem en başından başlardım.
Aynı fikirdeyim ya eşim istiyordu ben biraz geçsin diyordm.onun diyetini ödüyorm galiba.. allah hayırlı vakitte versin kucagina ins
Kız yada erkek olasılığı neye göre oluyo ki. Ben çift çizgiyi ovulasyonda dün yakaladim. Önceki gün ilişki oldu.bugünde düşünüyoruz ins. Bu durumda ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…