- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.501
Çok da stres yapmamak akışına bırakmak lazim galiba. Allah ol desin gerisi biraz teferuat ya.
Biciriklar daha gelmeden naz yapıyorlar ya.:))
Ilk deneme ile hamile kalanlara da ayrı bi hayranım masallaah :)
akışına bıraktım ne olacaksa olsun diyorum ama sonra bi bakmışım kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyo :)
sorma sorma daha portakalda vitaminler bu neyin nazı böyle :)
ilk denemede tuttu diyenleri ellerinden öpüyorum helal olsun onlaraa...
stres yapmamak elde değilki. her ay kafama takmıcam diyorum. adetim yaklaşınca acabalarla boğuşuyorum. 2 ay önce adetim gecikti. 3 gün kadar. artık dayanamadım hastaneye test yaptırmaya gittim. kanı verdim. hastanede beklerken bir anda kanamam geldi. deli olacaktım.
hoşgeldin canım. bende yeniyim burda. sessiz takip edenlerdendim. inş tez zamanda güzel haberler alırız canım.
evet bir gün sonra istiyordum zaten oldu
kurban olduğum Alahım kimseyi böyle sınamasın
akışına bıraktım ne olacaksa olsun diyorum ama sonra bi bakmışım kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyo :)
Aynen ya. Geçen ay 20 gebelik testi harcadım son hafta:)))
Bu ay gelsin insallah bebeğin :)))
inşallah tüm isteyenlerin olsun
Allah kabul etsın oncelıkle canım orucunu ,sen baya baya calısmıssın ıste kuzum =) bence olan olmustur ıcerde calısma vardır Rabbım nasıp etsın yeterkı ,ama cok kafana takma kendını yıpratırsın gerekcekten , sakın bırak kendını bebıs rahat rahat gelsın streslı ortama gelmek ıstemez kımse dımı
eskiler yumurtlama ne bilmezdi. annelerimiz nasıl yapıyormuş çözemedim. üst üstde yapmışlar hep. vallah helal olsun ilk gecede hamile kalanlara.
stres yapmamak elde değilki. her ay kafama takmıcam diyorum. adetim yaklaşınca acabalarla boğuşuyorum. 2 ay önce adetim gecikti. 3 gün kadar. artık dayanamadım hastaneye test yaptırmaya gittim. kanı verdim. hastanede beklerken bir anda kanamam geldi. deli olacaktım.
7-8 ay oldu denemelere başlayalı. böyle zor olduğunu bilsem en başından başlardım.Amiin ne zamandır istiyorsun
hiç sorma sinirlerim bozuldu. sanki benle dalga geçti. inş.ay çok sinir bozucu !!!
ama bu ay yüzün güler inş snnde :)
Hoşbuldum, bende sürekli okuyordum. bugün üye oldum. inş. canım. allah tüm isteyenlere nasip etsin. ayın 3-6 arası yumurtlama dönemimdi. dünden beri sağ tarafımda iğne batar gibi birşeyler hissediyorum. canımı yakmıyor. sadece dün gece 1 kere kasıldım biraz ağrıdı. sağ ayağımda hafif çekilme oldu. ama uzun sürmedi. midem yanıyor gibi doymuyorum. normalde sabah kahvaltısı pek etmem ama şimdi hep birşeyler yiyesim var. bu yumurtlama belirtisimi yoksa döllenmemi
o iğneyi bnde hissediyorum 2 gündür ama ne olduğunu hiç bilmiyorum :S inş iyi bişeydir :)
ama sürekli yeme isteğine gelince bende o istek adedim yaklaşınca oluyo. ama inş sende tam tersi olur canım :)
KIZLAR YARDIMMMMMM....
nolur bana bi akıl verin. 2gündür eşimle kafayı yedik. 2yıllık evliyiz. 3aydır çocuk denemelerindeyiz. bu ay 3.ay. hap ile korunuyordum nisanda biraktım.
asıl mesele şu:
Bu ay ovulasyon testiyle deneme yapmak istedik. 2paket aldım 10tane. son 2 gün yani p.tesi ve salı günü testim pozitif çıktı. internetten aldığım bilgiler doğrultusunda hem p.tesi hem salı gece ilişkiye girdik. ama sanırım p.tesi-salı yumurtlama oldu asıl çatlama bugün. Çünkü bu sabah ateşimi ölçtüğümde 1 derece fazla çıktı. Asıl yapmam gereken gün bugünmüş aslında. Ama biz çalıştığımız için anca iftardan sonra birlikte olabilecektik, bugünü kaçırmayalım diye dün gece yaptık. İçerde sperm canlı kalır diye.
Şimdi bizim o 2 gün boşa mı gitti dersiniz?
Bugün birdaha yapmalı mıyız. ama 3gün üst üste yapmış olucaz o zmnda sperm kalitesi düşücek.
O yaptıklarımızla tutar mı?
O kadar kafamıza taktık ki. Sadece ben değil eşim bile çok stress oldu
Bu konuda mutlaka bilgisi olan vardır. benim yarama derman olun kızlar lütfen. Şimdiden teşekkürler...
:26::26::44::44::18::18:
7-8 ay oldu denemelere başlayalı. böyle zor olduğunu bilsem en başından başlardım.
benimde şuan itibariyle içimde bi çalışma var ama bakalım kim yenecek.
Yarış halinde olan spermler mi yoksa nazlanan yumurtam mı
Hoşbuldum, bende sürekli okuyordum. bugün üye oldum. inş. canım. allah tüm isteyenlere nasip etsin. ayın 3-6 arası yumurtlama dönemimdi. dünden beri sağ tarafımda iğne batar gibi birşeyler hissediyorum. canımı yakmıyor. sadece dün gece 1 kere kasıldım biraz ağrıdı. sağ ayağımda hafif çekilme oldu. ama uzun sürmedi. midem yanıyor gibi doymuyorum. normalde sabah kahvaltısı pek etmem ama şimdi hep birşeyler yiyesim var. bu yumurtlama belirtisimi yoksa döllenmemi
o iğneyi bnde hissediyorum 2 gündür ama ne olduğunu hiç bilmiyorum :S inş iyi bişeydir :)
ama sürekli yeme isteğine gelince bende o istek adedim yaklaşınca oluyo. ama inş sende tam tersi olur canım :)
adetim yaklaştığında canım tatlıyı çok istiyor. zaten tatlıyıda severim bolca tüketiyorum:) ama bu sefer tatlı istemiyorum. düşün sabah 8 den beri 3 defa ekmek arasına salça sürüp yedim. canım tuzlu birşeyler istedi. ve ne yesemde tokluk hissim yok. ekmek arasında salça yemekde pek adetim değildir. tuhaf.
Canim eger nasipte varsa catlamadan 3 gun onceki iliskiyle bile tutar. Sperm 72 saat yumurta 24 saat canli kaliyor. Yani sen zamaninda iliskiye girmissin. Bence gerek yok daha fazla. Hem kiz olasiligin artmis boyle ne guzel:)
Aynı fikirdeyim ya eşim istiyordu ben biraz geçsin diyordm.onun diyetini ödüyorm galiba.. allah hayırlı vakitte versin kucagina ins7-8 ay oldu denemelere başlayalı. böyle zor olduğunu bilsem en başından başlardım.
Kız yada erkek olasılığı neye göre oluyo ki. Ben çift çizgiyi ovulasyonda dün yakaladim. Önceki gün ilişki oldu.bugünde düşünüyoruz ins. Bu durumda ne olabilirCanim eger nasipte varsa catlamadan 3 gun onceki iliskiyle bile tutar. Sperm 72 saat yumurta 24 saat canli kaliyor. Yani sen zamaninda iliskiye girmissin. Bence gerek yok daha fazla. Hem kiz olasiligin artmis boyle ne guzel:)