TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bir yiğenim var. Bir buçuk yaşına kadar geceli gündüzlü annemle ben baktım. annesi hostes çalıştığı için haftada 4-5 gün bizdeydi. O kadar benimsedim ki kendi evladım gibi seviyorum. ona baktıkça anne olma istediğim çok artıyor. Allahım biran önce sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip et.

Eklentiler

• $IMG_20130824_132656.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
yok arttiiik o kadar mi etkili yaaa
Bana da doğal dengeni bozmaz falan dediler. Çok araştırdım doktorlara eczacilara.sordum. bosaymis. Hoş yan etki pek görmedim.bir tek bıraktıktan sonra ağrılı olmaya basladim . Tabi içimde neler oldu bilemem. Nasip meselesj

ağrılı olması iyi normal adet gördüğünü gösteriyor. benimde 2 gün ağrım oluyor.

Allahim bize de nasip eder ins canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ağrılı olması iyi normal adet gördüğünü gösteriyor. benimde 2 gün ağrım oluyor.

Bilmiyordum sevindim o zaman ya.maşallah zaten hep.3 gün öne gelir şaşmaz. Kimyasalimda bile.şaşmadi. bırakmadı iki gün sevineyim. Ama bu ay affettirecek kendini ve 9 ay gelmicek.inanıyorum:))))

Bilmiyordum sevindim o zaman ya.maşallah zaten hep.3 gün öne gelir şaşmaz. Kimyasalimda bile.şaşmadi. bırakmadı iki gün sevineyim. Ama bu ay affettirecek kendini ve 9 ay gelmicek.inanıyorum:))))

inş. canım. benim de 3 gün öncesinde gelir ilk adetimden bu zamana kadar hiç şaşmadı. ama 2 aydır hep aynı gün oluyorum. 19 mayıs - 19 haziran bakalım bu ay ne olacak. doktora gittim sıkıntı yok dedi.

kardelen orucunu mu bozdun sen anlamadım. hem oruçlu zor oldu diyon. hem sabahtan beri salçalı ekmek yiyorum diyon

Ins canim. Rabbim ona acilan elleri geri cevirmezmis. Istemekten vazgecmeyelim canim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş. canım. benim de 3 gün öncesinde gelir ilk adetimden bu zamana kadar hiç şaşmadı. ama 2 aydır hep aynı gün oluyorum. 19 mayıs - 19 haziran bakalım bu ay ne olacak. doktora gittim sıkıntı yok dedi.

Inş bu ay müjden sana gelir. Rahim gebelige hazırlar derler böyle degisimlerde. Nitekim dogru diye düşünüyorm. Önceki ay 5gun öne geldi.ertesi ay kimyasal da olsa yaşadım. Bu aynasibimizde bebek var mi bakalim

Inş bu ay müjden sana gelir. Rahim gebelige hazırlar derler böyle degisimlerde. Nitekim dogru diye düşünüyorm. Önceki ay 5gun öne geldi.ertesi ay kimyasal da olsa yaşadım. Bu aynasibimizde bebek var mi bakalim

bu sefer fazla beklemeden kan testi yaptırmayı düşünüyorum. varsa haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…