- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.541
Bu ay yapmayalım tutalım kendimizi:)) geçsin şöyle 3 4 gün kıpkırmızı bi testle karsilasalim ınş.
ben bu ay totem yaptım bakalım tutacakmıher ay erkenden test yaptırıyodum bu ay adetim geçmeden yaptırmıycam dedim hayırlısı bakalım bat bu gün inş kırmızı kartı görmem
Kendime hic güvenmiyorum bu konuda ama tutsa tutsa eşim tutar beni. Hoş o benden daha merakli:)))amiinnn inş :)
tamam yapmayalım bakalım ne kdr dayanabileceğiz :)
yok arttiiik o kadar mi etkili yaaaevet benide uyardılar. o yüzden kullanmadım kullanmamda. gördüğün adet bile suni oluyor. annemin bir tanıdığı vardı 80 yaşında. rahatsızdı. doktor ona d.kontol hapı verdi. kadın kullandı ve bıraktı. bıraktıkdan sonra 1-2 gün adet gördü. çok şaşırmıştım
yok arttiiik o kadar mi etkili yaaa
Bana da doğal dengeni bozmaz falan dediler. Çok araştırdım doktorlara eczacilara.sordum. bosaymis. Hoş yan etki pek görmedim.bir tek bıraktıktan sonra ağrılı olmaya basladim . Tabi içimde neler oldu bilemem. Nasip meselesj
Kendime hic güvenmiyorum bu konuda ama tutsa tutsa eşim tutar beni. Hoş o benden daha merakli:)))
Valla bende tutsam tutarim da esim meraktan oluyo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bu ay totem yaptım bakalım tutacakmıher ay erkenden test yaptırıyodum bu ay adetim geçmeden yaptırmıycam dedim hayırlısı bakalım bat bu gün inş kırmızı kartı görmem
.:)) yüzlü binli bi beta değeri karsilasin seni ınş:)) hepimizi beni de insss
Bir yiğenim var. Bir buçuk yaşına kadar geceli gündüzlü annemle ben baktım. annesi hostes çalıştığı için haftada 4-5 gün bizdeydi. O kadar benimsedim ki kendi evladım gibi seviyorum. ona baktıkça anne olma istediğim çok artıyor. Allahım biran önce sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip et.
Amiiinnn :)))
ağrılı olması iyi normal adet gördüğünü gösteriyor. benimde 2 gün ağrım oluyor.
Valla bende tutsam tutarim da esim meraktan oluyo :)
Insallah gelir bebeklerimiz bu ay ramazan hurmetine
Bilmiyordum sevindim o zaman ya.maşallah zaten hep.3 gün öne gelir şaşmaz. Kimyasalimda bile.şaşmadi. bırakmadı iki gün sevineyim. Ama bu ay affettirecek kendini ve 9 ay gelmicek.inanıyorum:))))
Insallah gelir bebeklerimiz bu ay ramazan hurmetine
Ay amin canim ins ya. O kadar cok dua ediyorum ki anlatamam. Su forumdaki herkes icin dua edicem. Ins olur
işte derdim o zaten, ya şuan döllenmem olmadıysa. Belki gelen spermler kaliteli değildi benim şımarık yumurtalarda burun kıvırdı. bende biraz nazlandırayım bikez daha sperm göndereyim mi diye düşündüm işte :)
ayy ağzın bal yesin in şuan içerde olan olmuştur da bebişim :'anne boşuna çeneni yorma yakında geliyorum' diyordur :) :)
adetimin bittiği günden beri gerek gün aşırı gerek 2gün üst üste hep yaptık. yumurtlamadan 5gün önce 3kez yapmış olduk. yumurtlama günlerinde falanda yaptık. inş tutar bu ayy isteyen herkese rabbim nasip etsin bu oruçlu halimizle rabbim bize acısın inş...
Allah kabul etsın oncelıkle canım orucunu ,sen baya baya calısmıssın ıste kuzum =) bence olan olmustur ıcerde calısma vardır Rabbım nasıp etsın yeterkı ,ama cok kafana takma kendını yıpratırsın gerekcekten , sakın bırak kendını bebıs rahat rahat gelsın streslı ortama gelmek ıstemez kımse dımı
saol canım tutan herkesin orucu kabul olsun inş. valla sorma ramazan ramazan nasıl zor oldu çalışmalarımız anlatamam ya. gece 2lerde 3lerde banyo yap yemek hazırla falan :) ama bebişim için herşey yaparım :) (ay annelik psikolojisi oturmuş galiba artık )gel annem sen gel ben çok rahatım
saol canım ya bakalım. ben elimden geleni yaptım gerisi kısmet artık
adetim yaklaştığında canım tatlıyı çok istiyor. zaten tatlıyıda severim bolca tüketiyorum:) ama bu sefer tatlı istemiyorum. düşün sabah 8 den beri 3 defa ekmek arasına salça sürüp yedim. canım tuzlu birşeyler istedi. ve ne yesemde tokluk hissim yok. ekmek arasında salça yemekde pek adetim değildir. tuhaf.
bu arada ramazanda hoş bir yazı olmadı. orucuma 3-4 gün ara vermek zorunda kaldım. tayinim çıktı ev taşıyorum. ev ararken bayılma noktasına gelince bırakmak zorunda kaldım. allah nasip ederse 2 güne başlıcam.
inş. canım. benim de 3 gün öncesinde gelir ilk adetimden bu zamana kadar hiç şaşmadı. ama 2 aydır hep aynı gün oluyorum. 19 mayıs - 19 haziran bakalım bu ay ne olacak. doktora gittim sıkıntı yok dedi.
kardelen orucunu mu bozdun sen anlamadım. hem oruçlu zor oldu diyon. hem sabahtan beri salçalı ekmek yiyorum diyon
Inş bu ay müjden sana gelir. Rahim gebelige hazırlar derler böyle degisimlerde. Nitekim dogru diye düşünüyorm. Önceki ay 5gun öne geldi.ertesi ay kimyasal da olsa yaşadım. Bu aynasibimizde bebek var mi bakalim
amiiiiiin canım. inş.