TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Benim çocuklarin hepsi tembel herhalde babalarına mi benzicekler ki çok agirkanlidir bende aksine asiri hizli hareketlerin vardir benim yumurta hizla catliyoda bizim bebisler gelene kadar yumurta gidiyor bakalim gun gelecek orta noktada bulusabilecekmiyiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

offf sorma bizde de aynı durum var. ben çok hareketliyim bazen yeri gelio temizlik yaparken koştuğumu farkediyorum. aksine eşimde bi o kadar ağır kanlıdır. hep onun yüzünden olmuyo galiba

yok canım okaar detaylı bılmıyorum ben ama rıske atmamak ıcın bugunde ılıskı olsun yarında nolcakkı sonra 1 gun ara 1 gun ılıskı devam edersın

canım ben galiba tam anlatamadım. benim yumurtam tam bugün çatlıo. vücut ısımı falan ölçtüm. ovulasyon testi yapmıştım dün ve önceki gün yumurtam oluştu. bugünde çatladı işte. yani bugüne kadar yaptığım ilişkilerde tutmus olması lazım. yada tam bugün ilişkiye girmem lazım. ama bizde önemli olan nokta şu ki biz 2gün üst üste ilişkiye girdik. (yumurtlamamın 2gün süreceğini tahmin edemediğimiz için ) bugünde girersek 3.gün olacak. ya hiç girmemem lazım gönderdiklerimiz tutarsa diye beklicez yada ilişkiye giricez ama sperm kalitesi düşük bi şekilde... bizde ona emin olamiyoruz işte...

kuzum soye bırsey var ılıskıye gırdıgın o zamanlarda tutsa bıle suan yanı dıyelım kı dollenmen oluyor bugun ılıskıye gırsende baska sperm almıyorkı yumurta eger ıcerıye bı spermı kabul ettı ıse dıgerlerını almıyor ıcerı ki bence tutmustur bugune kadar olan ılıskılerde ustelık spermler 3 gun yasıyor canım

Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.

Merhaba, aranıza yeni katıldı. Benide listeye alırsanız çok sevinirim. Aylardır bebek için uğraşıyorum. 2 gündürde garip şeyler oluyor. Neyin belirtisi bilemedim. İçim içimi yiyiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

benı sımdı eklemıcekmısın canım =)

işte derdim o zaten, ya şuan döllenmem olmadıysa. Belki gelen spermler kaliteli değildi benim şımarık yumurtalarda burun kıvırdı. bende biraz nazlandırayım bikez daha sperm göndereyim mi diye düşündüm işte :)
ayy ağzın bal yesin in şuan içerde olan olmuştur da bebişim :'anne boşuna çeneni yorma yakında geliyorum' diyordur :) :)

adetimin bittiği günden beri gerek gün aşırı gerek 2gün üst üste hep yaptık. yumurtlamadan 5gün önce 3kez yapmış olduk. yumurtlama günlerinde falanda yaptık. inş tutar bu ayy isteyen herkese rabbim nasip etsin bu oruçlu halimizle rabbim bize acısın inş...

Allah kabul etsın oncelıkle canım orucunu ,sen baya baya calısmıssın ıste kuzum =) bence olan olmustur ıcerde calısma vardır Rabbım nasıp etsın yeterkı ,ama cok kafana takma kendını yıpratırsın gerekcekten , sakın bırak kendını bebıs rahat rahat gelsın streslı ortama gelmek ıstemez kımse dımı

hoşgeldin canım. bende yeniyim burda. sessiz takip edenlerdendim. inş tez zamanda güzel haberler alırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…