TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

KIZLAR YARDIMMMMMM....
nolur bana bi akıl verin. 2gündür eşimle kafayı yedik. 2yıllık evliyiz. 3aydır çocuk denemelerindeyiz. bu ay 3.ay. hap ile korunuyordum nisanda biraktım.
asıl mesele şu:
Bu ay ovulasyon testiyle deneme yapmak istedik. 2paket aldım 10tane. son 2 gün yani p.tesi ve salı günü testim pozitif çıktı. internetten aldığım bilgiler doğrultusunda hem p.tesi hem salı gece ilişkiye girdik. ama sanırım p.tesi-salı yumurtlama oldu asıl çatlama bugün. Çünkü bu sabah ateşimi ölçtüğümde 1 derece fazla çıktı. Asıl yapmam gereken gün bugünmüş aslında. Ama biz çalıştığımız için anca iftardan sonra birlikte olabilecektik, bugünü kaçırmayalım diye dün gece yaptık. İçerde sperm canlı kalır diye.
Şimdi bizim o 2 gün boşa mı gitti dersiniz?
Bugün birdaha yapmalı mıyız. ama 3gün üst üste yapmış olucaz o zmnda sperm kalitesi düşücek.
O yaptıklarımızla tutar mı?
O kadar kafamıza taktık ki. Sadece ben değil eşim bile çok stress oldu :KK1:
Bu konuda mutlaka bilgisi olan vardır. benim yarama derman olun kızlar lütfen. Şimdiden teşekkürler...

:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::26::26::44::44::18::18:

Spermler içerde 2 gün yaşıyor canım.çatlama olduysa tutar inşallah

Spermler içerde 2 gün yaşıyor canım.çatlama olduysa tutar inşallah

ayy inşallah tek umudumuz o zaten.
ilk denemelerimiz olduğu için henüz doktora gitmedik.
haliyle eşim sperm testi falan yaptırmadı. kalitesi nedir yaşama şansı nedir bilmiyoruz yani.
Ben kontrole gitmiştim, rahmim yumurtalıklarım gayet sağlıklıymış.
birde 2gün üst üste olduğu için acaba giden sağlıklı sperm var mıdır yok mudur emin değiliz onun için tedirginiz.
ya yumurtlama dediğin 1gün olur ben niye 2 gün olduysam :KK1:

sizin fikriniz nedir? bu akşamda yapmalı mıyız?

ayy inşallah tek umudumuz o zaten.
ilk denemelerimiz olduğu için henüz doktora gitmedik.
haliyle eşim sperm testi falan yaptırmadı. kalitesi nedir yaşama şansı nedir bilmiyoruz yani.
Ben kontrole gitmiştim, rahmim yumurtalıklarım gayet sağlıklıymış.
birde 2gün üst üste olduğu için acaba giden sağlıklı sperm var mıdır yok mudur emin değiliz onun için tedirginiz.
ya yumurtlama dediğin 1gün olur ben niye 2 gün olduysam :KK1:

sizin fikriniz nedir? bu akşamda yapmalı mıyız?
Benimde dün çift çizgiydi hiic birşey yapmadık önceki gün birşeyler olmuştu zaten. Bugün açıldı rengi catladim galiba:) bu aksam caliscaz. zaten. 2 3 güm yaşıyormuş spermler. Spermler kaliteli olsun dedik. Aynen benim eşiminde spermler ne alemde bilmiyoruz.sadece bende herşey yolunda gibi. Insallah tutar da kuzular gelir.bence bir gün ara vermekte fayda vardır ama içinden geleni yap:)

Benimde dün çift çizgiydi hiic birşey yapmadık önceki gün birşeyler olmuştu zaten. Bugün açıldı rengi catladim galiba:) bu aksam caliscaz. zaten. 2 3 güm yaşıyormuş spermler. Spermler kaliteli olsun dedik. Aynen benim eşiminde spermler ne alemde bilmiyoruz.sadece bende herşey yolunda gibi. Insallah tutar da kuzular gelir.bence bir gün ara vermekte fayda vardır ama içinden geleni yap:)

tam bugün yumurtalarım çatlıyo. yani bu gece yaptık yaptık yarına kadar canlı kalamazlar zaten. tek ümidim spermlerin canlı kalıp yumurtayı yakalamasi. hadi yavrularım yarışın bakalım. kazanana çikolata var sözz :KK52::KK52:

Bugun batim İcimde hala umut var ama denemeye basladigimizdan beri adet agrilarim değişti önceden karnim agrirdi sonra adet olurdum simdi kahve leke geliyor iki gün sonra adet agrim oluyor ve kasiklarim agriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydıııın kızlarrr:KK16::KK16: benim bat bugün ama dün akşamdan beri karın ağrım var inş. gelmez bu kırmızılar ya:KK50::KK50:

inş gelmez canım , benım suan adet agrım var bıldıgın tatlı tatlı kasıklarımda ve bel agrım var dun kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı adet gunumde yarın :KK66: ıns senınkıde boyledır cnaımm

benimde. 25 insallah mutlu haberi alırız ikimjzdee

Rabım nasıp etsın guzel haberler ıns

X