- 11 Haziran 2014
- 61
- 6
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.441
Yazılarınızı boş vakit buldukça okudum kızlar hüzünler mutluluklar hepsi var. Şu güzel mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine Allah im hepinizin gönlünden geceni en kısa zamanda nasip eder insallah hepiniz de kalbi yüreği temiz insanlarsiniz gonlunuzu ferah tutun olur istedikleriniz umarım kulun kula duası geçer bu kıymetli zamanları değerlendirelim
hayırlı uğurlu olsun cnm allah bir avazda kurtarsın inş :) benim kardeşim iki çocuğunda da öyle oldu sende öyle deyince kesin hamiledir dedimnezaman yazacak diye takip ediyordum ben bu sabah erken testlerden yaptım da cnm tek çizgi yine adetime 3 gün var biraz bozuldum ama napalım ağustosta inş rabbim nasip ederse :))) tekrardan tebrikler :))))
İnşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah 😊
Daha önceki kayıpların içinde çok üzüldüm 😔
Ama onlar senin şefaatcilerin
Bende merak ettim şimdi inşallah hep beraber alırız güzel haberleri 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım inşallah sende en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi 😊 dualarımdasınız bütün anne olmak isteyenler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar gebe olanlara soyluyorum allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hayirli uzun omurlu saglikli cocuklar vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin insallah ne olur bizim icin dua edin basta cok kararsizdim ama simdi kafamdaki herseyi oturttum cok ama cok istyrum rabbimden baska kimseye yalvarmadim biliyorum o beni duyuyo ve hayirli bir evlat verecek insallah en kisa zamanda bize de nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar nolur stres yapmayin ben 6 aydir yok akintim geldi yok gun asiri yok hergun diye ugrastim ama bu ay ben memlekete gittim ve sadece 1 defa oldu o da ne yattim ne ayagimi diktim sadece ovulasyon tesi yamistim onun pozitif oldugu gundu. Ben suna inaniyorum bosverdiginiz an oluyor stresten bebisler.tutunamiyor. bir de esinize mutlaka turk kahvesi icirin iliski oncesi 2 saat once o spermleri hizlandiriyor.su mubarek gunlerde rabbim herkesin hayir duasini kabul etsin. Ve kizlar orucunuzu tutun yok ac kalinca olmazmis falan hikaye ben tutuyorum ilk 3 ay annenin beslenmesiyle alakali degil bebek. Ilk 3 ay sadece rahim kasici dusuk yapici seyler yenemez icilmez. Artik sizlere duam tez elden guzel haberlerinizi bekliyorum
Dün çok ağladım belirtilerim vardı ara ara leke gördüm diye umudum artmıştı adet olunca çok üzüldüm isyan etmiyorum yinede dua ediyorum rabbim herkese evlat sevhisini tattırsın ve evladıyla sınamasın inşallah....
ÇOK çok sevindim canım akşam sana dua ettim rabbim ikinize de sağlık versin canımmCanimm bugun erken gebelik testi yaptik tek cizgiicikti ikinci cizginin golgesi bile yoktu reglime 2 gun var ve kan testi yaptirdim orda pozitif cikti :)
Ama ben 20 dk.bekledim.oyle silik.cikmays basladi aksam da resimdeki gibi oldu
valla ben dun o testı yaptıghımda 1 saat sonrada bakmıstım bırsey yoktu , dundayanamayıp kan testı yaptırdım 21.2 cıktı sonucum ,hamılelık var ama bana deger dusuk gıbı geldı hayırlısı bakalım ne olcak
Allahim yüzünü gönlünü sevindirecek müjdeler versin..
ÇOK çok sevindim canım akşam sana dua ettim rabbim ikinize de sağlık versin canımm
bu ne guzel duadır boyle Rabbım senınde yuzunu gonlunu sevındırsın canımmm
Canım demin adet oldum. Güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim. İnşallah bende size katilirim önümüzdeki aylarda. Zaten cok iltihap sıkıntım vardı ve baya engel biliyorsun. Antibiyotik yazdırmak icin doktor istedi testi bnde kurtuliym şu illetten de gelim yanınıza :)
canımmm uzulme sakın :S ama nasıl sendede sılık cızgı cıktı once ya nasıl oluyoriltihap kotu zaten ondan hemen kurtul cancagızım bendede kum var aslında kum oldugu ıcın enfekdıyonda tabıkı hakkımızda hayırlısı bakalım ne olacak kısmet