TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Canım inşallah sende en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi 😊 dualarımdasınız bütün anne olmak isteyenler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimm bugun erken gebelik testi yaptik tek cizgiicikti ikinci cizginin golgesi bile yoktu reglime 2 gun var ve kan testi yaptirdim orda pozitif cikti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet oldum gece tatlım buayda olmadi yani (

Kizlar gebe olanlara soyluyorum allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin hayirli uzun omurlu saglikli cocuklar vatana millete hayirli evlatlar nasip etsin insallah ne olur bizim icin dua edin basta cok kararsizdim ama simdi kafamdaki herseyi oturttum cok ama cok istyrum rabbimden baska kimseye yalvarmadim biliyorum o beni duyuyo ve hayirli bir evlat verecek insallah en kisa zamanda bize de nasip eder

Amin canim insallah sen elinden geleni yap Allaha birak ben ovulasyon testiyle hamile kaldim

Kizlar nolur stres yapmayin ben 6 aydir yok akintim geldi yok gun asiri yok hergun diye ugrastim ama bu ay ben memlekete gittim ve sadece 1 defa oldu o da ne yattim ne ayagimi diktim sadece ovulasyon tesi yamistim onun pozitif oldugu gundu. Ben suna inaniyorum bosverdiginiz an oluyor stresten bebisler.tutunamiyor. bir de esinize mutlaka turk kahvesi icirin iliski oncesi 2 saat once o spermleri hizlandiriyor.su mubarek gunlerde rabbim herkesin hayir duasini kabul etsin. Ve kizlar orucunuzu tutun yok ac kalinca olmazmis falan hikaye ben tutuyorum ilk 3 ay annenin beslenmesiyle alakali degil bebek. Ilk 3 ay sadece rahim kasici dusuk yapici seyler yenemez icilmez. Artik sizlere duam tez elden guzel haberlerinizi bekliyorum

Cvp yazamadigim arkadaslarim varsa nolur k.bakmayin telden giriyorum gordugume cvp yaziyorum gonlu guzel arkadaslarim cokkk cokk tesekkur ederim Rabbim sizlerede nasip etsin ins Allah im gozunuzden akan tek yas sevinc gozyasiniz olsun su mubarek gunde herkes mutlu olsunnn

Canım bende taa düne kadar oruçlarımı tutuyodum ama gerek eczacı gerek doktor bebeğin su kesesinin oluşması için asla ama asla susuz kalma dedi eşimde kefaretini veririz evde tek oluyosun baygınlık geçirirsin falan diyip bugün tutturmadı bana oruç ☺️
Kızlar zambak doğru söylüyo hiiç etraftaki şeylere kulak asmayın ben uzunca bi süre doğum kontrol kullandım bıraktım ve bu ay ikinci ayım hamişim etraf yok uzun kullandın 6ay olmaz yok o olur bu olur demediğini bırakmadı ve ben sadece takvim hesabı yaptım kendimce o da gün aşırı falan değildi
Yalnız 3ay folik asit kullandım ve beslenmeme çok dikkat ederim bilmiyorum bir etkisi var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canımm, uzme kendını cok yıpratma salma Rabbım nasıp edecektır ıns kafanı rahat bırak bosalt canımm

Canimm bugun erken gebelik testi yaptik tek cizgiicikti ikinci cizginin golgesi bile yoktu reglime 2 gun var ve kan testi yaptirdim orda pozitif cikti :)

ÇOK çok sevindim canım akşam sana dua ettim rabbim ikinize de sağlık versin canımm

ÇOK çok sevindim canım akşam sana dua ettim rabbim ikinize de sağlık versin canımm

Allah razı olsun yuregı guzel arkadasım ,benım aklımda sendedır ve ınan testı gorunce ılk aklımdan Allah ım ıns oda hamıledır dedım guzel sonuclar alır dedım cnaımm Allah nasıp etsın aynı seylerı yasadık senınle bı var bı yok,mutlaka yaz burada cnım ban abeklıyorum bugun sonucunu heyecanla :*

Canım demin adet oldum. Güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim. İnşallah bende size katilirim önümüzdeki aylarda. Zaten cok iltihap sıkıntım vardı ve baya engel biliyorsun. Antibiyotik yazdırmak icin doktor istedi testi bnde kurtuliym şu illetten de gelim yanınıza :)

Uzulmedim canım elimden geleni yapıyorum. Eskiden bnde de Kum vardı evlendikten sonra bu iltihap daha arttı.iste kadınların belası.sende kendine iyi bak ayaklarını sicak tut canım. Bebegine bir zarar gelmesin annesi. :)

KIZLAR YARDIMMMMMM....
nolur bana bi akıl verin. 2gündür eşimle kafayı yedik. 2yıllık evliyiz. 3aydır çocuk denemelerindeyiz. bu ay 3.ay. hap ile korunuyordum nisanda biraktım.
asıl mesele şu:
Bu ay ovulasyon testiyle deneme yapmak istedik. 2paket aldım 10tane. son 2 gün yani p.tesi ve salı günü testim pozitif çıktı. internetten aldığım bilgiler doğrultusunda hem p.tesi hem salı gece ilişkiye girdik. ama sanırım p.tesi-salı yumurtlama oldu asıl çatlama bugün. Çünkü bu sabah ateşimi ölçtüğümde 1 derece fazla çıktı. Asıl yapmam gereken gün bugünmüş aslında. Ama biz çalıştığımız için anca iftardan sonra birlikte olabilecektik, bugünü kaçırmayalım diye dün gece yaptık. İçerde sperm canlı kalır diye.
Şimdi bizim o 2 gün boşa mı gitti dersiniz?
Bugün birdaha yapmalı mıyız. ama 3gün üst üste yapmış olucaz o zmnda sperm kalitesi düşücek.
O yaptıklarımızla tutar mı?
O kadar kafamıza taktık ki. Sadece ben değil eşim bile çok stress oldu
Bu konuda mutlaka bilgisi olan vardır. benim yarama derman olun kızlar lütfen. Şimdiden teşekkürler...

:26::26::44::44::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…