TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Laboquick erken gebelik yapan var mı adete 4 gun kala belli olur mu hanımlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet gunum 10 temmuz bugu dayanamadik test yaptim cok silik çıktı :KK66: yarin sabah idrari ile tekrarlayacagim testi sende bi dene canim istersen

cnm benim kardeşimin de öyle olmuştu bel ağırısı çoktu ayakta durunca artıyordu sonra hamile olduğunu öğrendi öyle birşey de olabilir :)

Dun bel agrim vardi bayadir kasık agrimda var ama bende kum oldugu icin kumdan zannesiyordum bugun bel agrim cok artti ve kesin adet olvam ben dedim ki 10 temmuz adet gunum dayanamadim test yaptim cok silik çıktı ikinci cizgi umudum yok demistim en son sizde umudunuzu kaybetmeyinnn

Ne Kadar Sürede Hamile Kalabilirim?

Evlenmeden önce genellikle çiftler düğün öncesi hamile kalmamak için türlü türlü yollara başvurarak bebek isteyene kadar korunmak isterler. Fakat bir bebek istediklerinde de korunmayı bırakıp, hemen hamile kalabileceklerini düşünürler. Aslında hiç de kolay değildir, hemen hamile kalabilmek. Böylelikle; Ne kadar sürede hamile kalabilirim? Korunmayı bırakınca hemen hamile kalabilir miyim? Hangi zamanlarda hamile kalabilirim? Ne zaman hamile kalabilirim? gibi birçok soru da beraberinde gelmektedir.

Adet dönemi düzenli geçen bayanlar için, kolaylıkla hamile kalabilecekleri zaman, aslında dört gün gibi kısa bir zaman diliminden ibarettir. Döllenmeye hazır hale gelmiş olgun bir yumurtanın yumurtalığınızdan atılarak tüplerden rahme geçişi olan süre, bu dört günlük kısa zaman dilimini kapsamaktadır. Bu dört günlük kısa zaman diliminde yumurta döllenmezse adet kanaması başlar. Bu yüzden bu kısa dönem hamile kalmak isteyen bayanlar için çok önemlidir. Hamile kalabilme şansınızın en yüksek olduğu bu kısa yumurtlama döneminde cinsel ilişkiye girmek gerekmektedir.

Kolay hamile kalabilmek için bahsetmiş olduğumuz bu yumurtlama dönemini nasıl belirleyeceğinizi kendiniz hesaplayabilirsiniz. Öncelikle adet dönemlerinizi hesaplayıp, tarihlerini not alarak kendi takviminizi oluşturabilirsiniz. Normal şartlar altında bayanların adet dönemleri 24-36 gün arasında değişmektedir. Hemen bir sonraki adet döneminin tahmini başlangıç süresinden on dört gün evveline gidilerek iki gün öncesini ve iki gün sonrasını alarak, bu dört günlük yumurtlama süresini bulabilirsiniz. Bu dört günlük kısa yumurtlama süreci, içinde bulunduğunuz adet döneminin ortalarına denk gelmektedir.

Haftada 3-4 kez düzenli ilişkiye giren ve doğum kontrol yöntemleri kullanmayan çiftlerin ilk yıl içinde hamile kalabilme başarı oranları %80′dir. Genel olarak ilk altı ay içerisinde hamilelik oluşmuyorsa çiftlerin birlikte doktora başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca çiftlerin yaşı, hamile kalma süresini etkileyen başlıca sebeplerden biridir. Yirmibeş yaşın altındaki bayanlarda gebe kalmak için bekleme süresi iki ile üç ay iken, otuzbeş yaşın üstündeki bayanlarda gebe kalmak için bekleme süresi altı ile sekiz ay gibi bir süreyi kapsamaktadır.

İstatistiklere göre hamile kalabilme oranları:
• İlk ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %20′si,
• İlk dört ayda hamile kalabilen çiftlerin sadece %35′i,
• İlk altı ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %70′i,
• İlk dokuz ayında hamile kalabilen çiftlerin sadece %80′i,
• Denemelerin ilk on sekiz ayında ise hamile kalabilen çiftlerin %90′ıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kusura bakmayın biraz özel ama yeni evliyim bilgim olmadığı icin soruyorum yazının birinde gün aşırı ilişkiye girin diyor.bizde öyle olmuyo hergün oluyo bu şekilde gebelik riski azalıyor mu yani hamile kalamam mi vede zararli mi cvp verenlere tsk ederim

Kızlar kusura bakmayın biraz özel ama yeni evliyim bilgim olmadığı icin soruyorum yazının birinde gün aşırı ilişkiye girin diyor.bizde öyle olmuyo hergün oluyo bu şekilde gebelik riski azalıyor mu yani hamile kalamam mi vede zararli mi cvp verenlere tsk ederim

Hergün iliskiue girmek sper kalitesi ni dusurdugu icin 1 gun ara 1 gun iliski derler ama tabikide hamile kalabilirsin

Herkese gunaydin ben dun test yapmıştım 2 tane ve silik cizgi çıkmıştı ikisindede bu sabah testi tekrarladim ve hic bise çıkmadı kafam karma karisik oldu bole biseyi bilen yasayan duyan avrmi ya hamilemiyim degilmiyim anlamadim

Denedim canım cok silik çıktı bende de esime de soyleyemedim emin olamadım. Foto çektim birde sen bak ama cok silik

Denedim canım cok silik çıktı bende de esime de soyleyemedim emin olamadım. Foto çektim birde sen bak ama cok silik

Eklentiler

• $1404796989059.jpg
    $1404796989059.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 38
Test elimde daha belirgin resimde iyce silik duruyo

Cok hafifde olaa gorebiliyorum canim hayorli olsun tatlim adetin gecmemisti dimi kafam cok karisik unutuyorum herseyi kusura bakma.dun benimde boleydi ikitane yaptim hatya bole silikti ikinci cizgi esimede söyledim cok sevindik bu sabah yaptim test ilk idrarla ve hic bise cikmadi dunki ikitane teste mi inanayim bu sabahkinedemi

Cok hafifde olaa gorebiliyorum canim hayorli olsun tatlim adetin gecmemisti dimi kafam cok karisik unutuyorum herseyi kusura bakma.dun benimde boleydi ikitane yaptim hatya bole silikti ikinci cizgi esimede söyledim cok sevindik bu sabah yaptim test ilk idrarla ve hic bise cikmadi dunki ikitane teste mi inanayim bu sabahkinedemi

Bnde sabah yapacaktım ama elimde test yoktu yapamadım.bu laboquikti başka marka alırırmda çıkmazssa diye ne biliyim yapamadım sabah da.
ama senin 2 testte aynı marka mıydı canım.

Bnde sabah yapacaktım ama elimde test yoktu yapamadım.bu laboquikti başka marka alırırmda çıkmazssa diye ne biliyim yapamadım sabah da.
ama senin 2 testte aynı marka mıydı canım.

3 taneside ayni markaydi canim dun orucluydum hatta yani hic bise yemedim icmedim sonuçta ve idrarimi tutmuştum yoldaydim cunku eve gider gitmez yaptim emim olamadim bi sure sonra bidaha yaptim ayni marka testler ikisindede cikti silik cizgi ama bu sabah yaptim hic bise yok

3 taneside ayni markaydi canim dun orucluydum hatta yani hic bise yemedim icmedim sonuçta ve idrarimi tutmuştum yoldaydim cunku eve gider gitmez yaptim emim olamadim bi sure sonra bidaha yaptim ayni marka testler ikisindede cikti silik cizgi ama bu sabah yaptim hic bise yok

bnce 2 test daha ağır basıyo bide bişey yememiş halin oruçluyken sabah idrarı gibi yani hormonlar daha belirgin olmuştur belki.
sen bnce testi tekrarla bozma moralini silik çizgi çıkmış 2sinde de ne güzel.inşallah hamileyizdir ikimizde canım..haber ver

bnce 2 test daha ağır basıyo bide bişey yememiş halin oruçluyken sabah idrarı gibi yani hormonlar daha belirgin olmuştur belki.
sen bnce testi tekrarla bozma moralini silik çizgi çıkmış 2sinde de ne güzel.inşallah hamileyizdir ikimizde canım..haber ver

Ins ya sabah sabah aglaya aglaya geldim ise :'( bugun alacagim test yine bugun ve yarin sabahta yine yapayim bakalim ne çıkacak hayırlısı ins hamileyizdir canim bel agrim ve ozellille sol kasik agrim devam gogus uclarimda koyilasti iyice sende varmi koyulasma

Benimde sol kasık ağrıyor bacaklar ağrıyor. Göğüs uclarim baya sizliyo.bide halsizlik var canım. Üzme kendini sabah ki testin yanıldı bnce. Zaten gun geçmeden yapiyoruz böyle oynamalar olabilir.

Benimde sol kasık ağrıyor bacaklar ağrıyor. Göğüs uclarim baya sizliyo.bide halsizlik var canım. Üzme kendini sabah ki testin yanıldı bnce. Zaten gun geçmeden yapiyoruz böyle oynamalar olabilir.

Hayirlisi canim bakalim sonuclar gercekten ney olacak buarada benimde kacbgundur sol back agrio alakasi varmi bilmiorum ama uyku agirligida var

X