TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Eki Görüntüle 1178730 kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence hamilesin cnm çizgi görünüyor orda istersen yarın tekrarla testi daha net çıkar :) hayırlı uğurlu olsun:)

Son düzenleme:
Selm nooldu varmi.bir gelisme sekerim....veb regli olmadim cok akinfim.var ama kesin.olurums...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bende ne akıntı ne regl hiçbirşey yok sadece hafif kasık agrisi. Dün battı 5 Temmuz. Dedim bu stresle zaman geçmez yoksa da ogreniyim bari stres biter dedim direk kan testi yaptırdım 0.01 çıktı. Yani cok guzel bi cevap oldu. Artık regl olmayı bekliyorum ama bügünde yok birşey .

Slm kizlarr benimde bat 5 temmuz ama olmadım hiçbir adet belirtim yok arada kasiklarima giren hafif ağrılar var hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hyrli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin pazartesi doktora git kontrol etir daha cok yeni bebisin aynisi ablama olmustu ondan biliyrum

Çok teşekkür ederım en kısa zamanda doktora gudıcem ama adetm geçtıkten sonra gıtmek ıstıyorum

Cnm 6 haziranda oldum 4 yada 5 temmuz batti ama gelen giden yok

aynen canım bende 6 sında olmuştum 3-4-5 inde falan olmam lazımdı29-30 günde olurdum bende olmadım 31.gün bugün bakalım inşallah bebişler gelmiştir.:)kasık ağrım var ara ara öle çok değil batıyo geçiyo dün gece sahurda belim çok ağrıdı karnım bi garipti ama geçti adet olacam sandım olmadım.hayırlısıyla inşallah bi kaç gün daha geçerse test yaparım artık.

Kozlar karnimda mi kasiklarimda mi hafif bi agri var kendimi dinlediğimde hissediyorum iki gecedir rüyamda bebek emziriyorum bugün ev aldik ona mi yordam bebeğe mi bilmem bebeğe daha çok sevinirim herhalde

yeni hayırlı uğurlu gelir inşallah canım.belli mi olur belkide ikisi birden olur :)

Gerçekten mi cnm ilkinde erkekti dun geceki kizdi birde göğüs ucumda sut gördüm ikiz mi olck acaba :)

Vallahi.bebek.emzirdim.3 defa

aynen canım bende 6 sında olmuştum 3-4-5 inde falan olmam lazımdı29-30 günde olurdum bende olmadım 31.gün bugün bakalım inşallah bebişler gelmiştir.:)kasık ağrım var ara ara öle çok değil batıyo geçiyo dün gece sahurda belim çok ağrıdı karnım bi garipti ama geçti adet olacam sandım olmadım.hayırlısıyla inşallah bi kaç gün daha geçerse test yaparım artık.

Bende beklemedeyim bakalim

arkadaşlar benim reglime yaklaşık 4 gün var iki gündür şunu farkettim benim ateşim çıkıyor hisediyorum ölçünce 37, 36.9 falan çıkıyor dün akşam 37.2 oldu bu sabah uyandığımda ölçtüm 36.9 du gebelikle ilgisi olabilir mi ?

Slm arkadaşlar...Ben 3. çocuk istiyorum...Bugün ateşim fazla yüksek..Neredeyse kulaklarımdan ateş çıkacak...Ve akıntım da kıvamlı oldu...Sizce bu akşam birleşme olursa hamile kalabilirmiyim...Yaşım 37...17 ve 15 yaşında iki kızım var...Diğer çocuklarımda böyle şeylere dikkat etmemiştim..Allah ikisini de verdi çok şükür..Yardımcı olursanız sevinirim😊

Slm arkadaşlar...Ben 3. çocuk istiyorum...Bugün ateşim fazla yüksek..Neredeyse kulaklarımdan ateş çıkacak...Ve akıntım da kıvamlı oldu...Sizce bu akşam birleşme olursa hamile kalabilirmiyim...Yaşım 37...17 ve 15 yaşında iki kızım var...Diğer çocuklarımda böyle şeylere dikkat etmemiştim..Allah ikisini de verdi çok şükür..Yardımcı olursanız sevinirim😊

merhaba.oncelikle cocuklarinizi Allah bagislasin vu ucuncuyu de nasip etsin..benim ilk bebeklerim normal yolla kaldgim ucuzlerimdi ve kaybettim.simdi ise tekrad ilk bebegime hamileyim 4+6 hamileyim ve resmen yaniyorum ve arada soguk ter dokuyorum

merhaba.oncelikle cocuklarinizi Allah bagislasin vu ucuncuyu de nasip etsin..benim ilk bebeklerim normal yolla kaldgim ucuzlerimdi ve kaybettim.simdi ise tekrad ilk bebegime hamileyim 4+6 hamileyim ve resmen yaniyorum ve arada soguk ter dokuyorum

arkadaşım ne zaman başladı bu yanmalar benim bata var daha 4 -5 ama 3 gündür eteşim 3.9 dan aşağıya inmedi dün akşam ve bu akşam 37.2 senin de böylemiydi :)

Guzel anne adaylarii hamis oldugunuzu ogrendiginizde adet belirtileri yasadiniz mi benim belirtilerim basladi da

💑🚼🚼🚼💑

X