TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

Hemen başka bi doktora gittim bakti ve degerlerin gayet normal dedi.
Ultrasonda sol yumurtalikta bi kist gordu ama gebelikte olabilir zamanla kaybolur dedi...
Çok rahatladım :)

Benim adet 28 günde olur.gecen ay 6 sında olmuştum.bu ayda tam hesapladigim gibi oldu.simdi hesapladimda ben hâlâ temmuzdayim.yani bu ayda gene bu topikteyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az girmeye basladim unutmus herkes beni bi soru sordum.cvp bile alamadim...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

iimşş.bende 6 sında olmuştum canım.ama benim 29-30günde oluyor nadiren 28.günde olurum oyüzden hala ihtimalim var adet olabilirim :18:

geçen ay ayın kaçında olmuştun canım?oruçtanda olabilir canım .oruçtan dolayı düzenimiz değişti oyüzdende akıntın sana öyle gelmiş olabilir canım.endişe etme.inşallah gebeliktendir :)

Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce

💑🚼🚼🚼💑

Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce

💑🚼🚼🚼💑

Bence var umudunu kaybetme :) İnşallah kavuşursun bebeğine bu ay
Benim de 5-6 günüm var bugün kasığımda ara ara batma oldu sanki

Benimde 7 gün var ya.belirti yok. İdrar yollarimda da enfeksiyon var bulanık böyle doktora gitsem mi bilemedim hangi bölüm bakar buna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım aynenn benim için bugünde önemliydi 29-30 günde olurum çünkü.bugünü kazasız atlatacam sanırım.haftasonunuda atlatırsamsalı çarşamba test yaprım artık canım.

Ooo o kadar dayabileceksen sabrına hayran kaldım masallah günler o kadar zor geciyor ki Çarşamba Perşembe sanki 10 yıl uzağımda

Kızzlarrr gebeyim :)) bat 2 temmuzdu. Dayanamayıp 2 temmuzda bhcg baktırdım 32 çıktı. 2 gün sonra yine bakalım dediler bugun baktık bhcg 133 olmuş :)) sağlıklı bi gebelik mi diye progesteronda baktılar 26 çıktı. İyiymiş yani :)) çok sevindim. Burdan hamilelik haberlerini verenlere kendim hamile kalmış gibi seviniyordum o yüzden hemen yazayım dedim. Allah herkese nasip eder inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…