- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.201
Çok hafif ağrım var
Ara ara da batma oluyo o kadar
Bolca uykum var
dinlenmeye bak o zaman iyi olur inşallah kalbini ferah tut
Umudumuzu kaybetmiyoruz her ay ama bence bu sulu akıntı adetten önce gelen bişey demekki hamilelik deil :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518
Benim adet 28 günde olur.gecen ay 6 sında olmuştum.bu ayda tam hesapladigim gibi oldu.simdi hesapladimda ben hâlâ temmuzdayim.yani bu ayda gene bu topikteyim.hayırlısı olsun canım.her yeni aya yeni umutlarla başlamalıyız.ben gene tuvalete koştum bugün benim adete yakın ve adet göreceğim zaman afedersin ama büyük abdeste sık çıkmaya başlarım.dünde bugünde wc ye koştum hep ama henüz gelen bişey yok canım ama olacam heralde öyle hissediyorum.inşallah hayırlı sebeplerle olmam :)senin adetinin kaçıncı günüydü bugün canım geçen ay ayın kaçında olmuştun?
Benim adet 28 günde olur.gecen ay 6 sında olmuştum.bu ayda tam hesapladigim gibi oldu.simdi hesapladimda ben hâlâ temmuzdayim.yani bu ayda gene bu topikteyim.
Hemen başka bi doktora gittim bakti ve degerlerin gayet normal dedi.
Ultrasonda sol yumurtalikta bi kist gordu ama gebelikte olabilir zamanla kaybolur dedi...
Çok rahatladım :)
Vallahi kizlar sikintidayim gunume 1 gun kaldi sanirim hafif bas donmelerim oluyor oruc beni yoruyor sanirim ama derdim o degil akintim.yesilimsibsanki ayrica hamilelik isini oluruna biraktim cidden bu konuyla ilgili hic konusmuyorum bile avantajim kimse bilmiyor ailelerden heleki
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Selam kızlar,
6 aydır denemede olup bu ayda hevesi kursağında kalmış biri olarak bende bu topiğe geldim.
Kizlar adetime 3-4 gun kaldi adet belirtilerim var ovu testi yaptim negatif cikti hala umut var mi sizce
💑🚼🚼🚼💑
Kızlar benim adetime de daha 7 gün var ama hiçbi belirti yok; kasık ağrısı, akıntı vs... Yok
Bat 5 Temmuz olan bir sürü kişi vardı yarın büyük gun :)))
Benimde 7 gün var ya.belirti yok. İdrar yollarimda da enfeksiyon var bulanık böyle doktora gitsem mi bilemedim hangi bölüm bakar buna
evet canım aynenn benim için bugünde önemliydi 29-30 günde olurum çünkü.bugünü kazasız atlatacam sanırım.haftasonunuda atlatırsamsalı çarşamba test yaprım artık canım.