-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.181
Maalesef olmadı bu ay. Akşam kahverengi lekelenme oldu. Yinede ümidimi kaybetmedim. Yerleşmedir belki dedim ama sabah kırmızı kartı gördüm. Ben burdan agustos topiğine doğru yol alayım bari. Sende durumlar ne??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar adete 3-4 gün kala tekrar ıslaklık hissediliyo demi yani gene mi yok buay
Amin insallah ikimizde en kisa zamanda iyi haberler veririz bekliyorum bak ona gore. :)
Canim benim bugun bat gogus kasik agrisi bacaga saplanmasi hatta gibi belirtilerim varbi de atesim yuksek devam ediyo ama regl agrisina yoruyorum ins supriz olur yaa
Zaten aynı regl ağrısı gibi oluyor inşyarın idrar testi yap çıkar diye düşünüyorum
Canım benım tek deneme o da ovulasyondan once olasılık dusuk dıye umutlanmak ıstemıyorum ya ınşallah olur dua et olmaz mı :)
Ya benım periyot 30 33 gun falan ptesine kadar bekleyip oyle yapayım dıyorum ya inşallah olur mucızem
Kızlar meraba bende bu topic e yeni katıldım.. :) Allah hepimize bu ay bebişlerimizi verir inşşallah :) benim bat 19 temmuz şuan ovulasyon dönemindeyim.. Ben geçen ayın batının 7. Gününden beri soğan kürünü uyguluyorum. Dün doktora gittim genel kontrol amaçlı rahim tertemiz çıktı. Sağ tarafta çok sağlıklı bi yumurtam varmış bugün yarın çatlar dedi ve gün aşırı ilişki önerdi. Ve vücudu hazırlamak için Folic Plus tablet önerdi günde 3 kere.. Ben zaten bir haftadır içiyordum :)Bugün ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Sanırım yumurtam çatlamaya başladı.. Bu aydan ümitliyim :) ama ümidimi kaybetmek yok olmazsa önünüzdeki batta incir kürüne başlıcam :)
En büyük sır asla umudunuzu kaybetmeyin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beni de aranıza kabul eder misinizbende 3 ay önce düşük yaptım malesef tekrardan sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı çok istiyorum bu mübarek günlerde unutmayalım birbirimizi dualarınızı esirgemeyin dostlar . Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah .
geçmiş olsun canım.Rabbim bundan daha hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah :)
Allah razı olsun inşallah. her ay geçtikçe uzayacakmış çok zaman alacakmış gibi geliyor bide gurbette yalnız olmak sabırlı olmayı daha da zorlaştırıyor sanırım . ben duanın gücüne çok inanıyorum inşallah rabbim birinden birini kabul eder :)
haklısın canım olmayınca üzülüyoruz oluncada aaa demekki zamanı bugünmüş diyoruz ve sanki çok beklememişiz gibi oluyoruz.bende 4 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum.benimde ilktişimdi kürtaj sonrası 2.denememiz bugün adet günüm bugün yarın hastalanmam lazım inşallah hastalanmam bebiş gelir :)
sana da çok geçmiş olsun canım .dua ederim bol bol . inşallah verirsin burda hayırlı haberini :) düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor diyor kimileri bakalım 3.ü aydayız tık yok hala :)
Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518
ağrın filan var mı peki ne durumdasın yani kendini nasıl hissediyosun . düşük yaptım üç ay önce . kanamadan önce bel ağrısı ve kasık ağrısı çekmiştim çok ardından düşük oldu . sen kendine dikkat et yinede çok hareket etmemeye dinlenmeye bak rabbim hayırlısını verir inşallah .
canım ben onu geçen ay yaşadım.çok sulu şeffaff akıntım oldu iki kez okadar sevinmiştimki bebek var diye peşine 2 gün sonra falan hastalanmıştım.normalde adete yakın kesilen akıntı bu kez sulu gelince çok ümitlenmiştim.ama herkesin bünye farklı belki sende başka bir nedendendir :)
Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518
ağrın filan var mı peki ne durumdasın yani kendini nasıl hissediyosun . düşük yaptım üç ay önce . kanamadan önce bel ağrısı ve kasık ağrısı çekmiştim çok ardından düşük oldu . sen kendine dikkat et yinede çok hareket etmemeye dinlenmeye bak rabbim hayırlısını verir inşallah .
Çok hafif ağrım var
Ara ara da batma oluyo o kadar
Bolca uykum var