TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

hayırlısı olsun canım.her yeni aya yeni umutlarla başlamalıyız.ben gene tuvalete koştum bugün benim adete yakın ve adet göreceğim zaman afedersin ama büyük abdeste sık çıkmaya başlarım.dünde bugünde wc ye koştum hep ama henüz gelen bişey yok canım ama olacam heralde öyle hissediyorum.inşallah hayırlı sebeplerle olmam :)senin adetinin kaçıncı günüydü bugün canım geçen ay ayın kaçında olmuştun?

Kızlar adete 3-4 gün kala tekrar ıslaklık hissediliyo demi yani gene mi yok buay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben onu geçen ay yaşadım.çok sulu şeffaff akıntım oldu iki kez okadar sevinmiştimki bebek var diye peşine 2 gün sonra falan hastalanmıştım.normalde adete yakın kesilen akıntı bu kez sulu gelince çok ümitlenmiştim.ama herkesin bünye farklı belki sende başka bir nedendendir :)

Kızlar meraba bende bu topic e yeni katıldım.. :) Allah hepimize bu ay bebişlerimizi verir inşşallah :) benim bat 19 temmuz şuan ovulasyon dönemindeyim.. Ben geçen ayın batının 7. Gününden beri soğan kürünü uyguluyorum. Dün doktora gittim genel kontrol amaçlı rahim tertemiz çıktı. Sağ tarafta çok sağlıklı bi yumurtam varmış bugün yarın çatlar dedi ve gün aşırı ilişki önerdi. Ve vücudu hazırlamak için Folic Plus tablet önerdi günde 3 kere.. Ben zaten bir haftadır içiyordum :)Bugün ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Sanırım yumurtam çatlamaya başladı.. Bu aydan ümitliyim :) ama ümidimi kaybetmek yok olmazsa önünüzdeki batta incir kürüne başlıcam :)

En büyük sır asla umudunuzu kaybetmeyin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin insallah ikimizde en kisa zamanda iyi haberler veririz bekliyorum bak ona gore. :)

Ay ıns ıkımızdede vardır bebeıs ya =) haber verıcem mutlaka 6 gun kaldııı =))bende haber beklıyorm

Zaten aynı regl ağrısı gibi oluyor inş yarın idrar testi yap çıkar diye düşünüyorum

Canım benım tek deneme o da ovulasyondan once olasılık dusuk dıye umutlanmak ıstemıyorum ya ınşallah olur dua et olmaz mı :)

Ya benım periyot 30 33 gun falan ptesine kadar bekleyip oyle yapayım dıyorum ya inşallah olur mucızem

Ovulasyondan bir gün önce olsa bile tutma ihtimali var.spermler 72 saat canlı kalıyor.inş bu mübarek ayda allahım isteyen herkeze sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin..banada tabi AMİNNN.

beni de aranıza kabul eder misiniz bende 3 ay önce düşük yaptım malesef tekrardan sağlıklı bi şekilde hamile kalmayı çok istiyorum bu mübarek günlerde unutmayalım birbirimizi dualarınızı esirgemeyin dostlar . Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah .

Allah kalbine göre versin canım.:) ikinci çizgininde koyu olması lazım canım yapmaya devam et.çünkü ovulasyon döneminde olmasan bile idrarda LH olduğu için zaten iki çizgi çıkar ama önemliolan o çizginin giderek koyulaşmasıdır zaten yumurtanda sıkıntı yokmuş çokda kafana takma ovulasyon testini.

geçmiş olsun canım.Rabbim bundan daha hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah :)

geçmiş olsun canım.Rabbim bundan daha hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah :)

Allah razı olsun inşallah. her ay geçtikçe uzayacakmış çok zaman alacakmış gibi geliyor bide gurbette yalnız olmak sabırlı olmayı daha da zorlaştırıyor sanırım . ben duanın gücüne çok inanıyorum inşallah rabbim birinden birini kabul eder :)

haklısın canım olmayınca üzülüyoruz oluncada aaa demekki zamanı bugünmüş diyoruz ve sanki çok beklememişiz gibi oluyoruz.bende 4 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum.benimde ilkti şimdi kürtaj sonrası 2.denememiz bugün adet günüm bugün yarın hastalanmam lazım inşallah hastalanmam bebiş gelir :)

sana da çok geçmiş olsun canım .dua ederim bol bol . inşallah verirsin burda hayırlı haberini :) düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor diyor kimileri bakalım 3.ü aydayız tık yok hala :)

sana da çok geçmiş olsun canım .dua ederim bol bol . inşallah verirsin burda hayırlı haberini :) düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor diyor kimileri bakalım 3.ü aydayız tık yok hala :)

amin canım inşallah.evet banada öyle söylemişlerdi ama sonuçta rahim bi değişikliğe uğruyo ve toparlanması zaman alıyo.eskidenmiş o işler canım.biz eski kadınlar kadar sağlıklı değiliz malesef yediklerimiz içtiklerimiz herşey etkiliyo streste cabası.:)

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

Umudumuzu kaybetmiyoruz her ay ama bence bu sulu akıntı adetten önce gelen bişey demekki hamilelik deil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…