TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Bu ayda olmadı kızlar:KK43::KK43::KK47: offff kırmızılar geldi yine mutsuzluk tan ölmek üzerine yim:KK50: gelmedi meleğim yine boş kaldı ellerim:KK5::KK5:

Canim benim ya uzulme dua et rahatla biraz hic kur uyguladinmi bu ay bi dene istersen

💑🚼🚼🚼💑

Canim benim ya uzulme dua et rahatla biraz hic kur uyguladinmi bu ay bi dene istersen

💑🚼🚼🚼💑

Yemediğim ot çöp kalmadı ama yok olmuyor birtürlü artık aşılamaya gidiyoruz galiba hiç bir sorun olmadığı halde olmuyor bir senedir çok yoruldum yarın nasıl gidecm işe bilmiyorum bu gözlerle dawul gibi oldu kızlar gözümün içine bakıyo adet oldummu olmadımmı diye bat ımı herkez biliyor off eşim zaten çok üzüldü bu ay hiç böyle görmemiştim onu:KK43:

Aminn canim insallah benimde batima az kaldi ama adet belirtilerim basladi bile goguslerim sisti ve acayip uclari kasiniyor bu kasinma neden olur acaba bilgisi olan var mı? ?

💑🚼🚼🚼💑

Benimde adet belirtilerim 1 haftadir basladi.ama biliyorsun ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni.göguslerim hafid agriyo ama kasinmiyo.gebeligin ilerleyen safhalarinda gögüslerde kasinma olur diye biliyorum.

Şuan o kadar sinirliyim ki...Pislik patronum(kadın) hiç hamile kalmamı istemiyodu işler aksıycak diye çünkü herşeyi bnm üzerme yıktı.
Tedavi olduğumu biliyor. Az önce bu ay da olmadı , hastalandım dedim. Parmaklarını şıklatıp oynamaya başladı karşımda allaaaaah deyip.
Böyle bi terbiyesizliki böyle bi şerefsizlik olabilir mi? Kendisi anne olamadığı için anlayamıyo tabi. Pis bencil. Çantamı alıp gidesim var , o kdr kötüyüm ki...
Bu ay ona inat daha da fazla uğraşıcam.:KK47: Allahın cezası

cnm hamile kalınca sende inadına karnını göstere göstere burnuna sok çatlasın :KK53: daha duurr birtane daha yapıcam de üstüne de tam olur hehehehe:KK53:
oh canına deysinn :KK53:

Benimde adet belirtilerim 1 haftadir basladi.ama biliyorsun ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri ayni.göguslerim hafid agriyo ama kasinmiyo.gebeligin ilerleyen safhalarinda gögüslerde kasinma olur diye biliyorum.

Bende adet belirtilerim baslayinca otomatikmen adet olacakmis psikolojisine kapiliyorum.aslinda kirmizilar gelmeden her daim umutlu olmak lazim sanirim

💑🚼🚼🚼💑

blackberry34 cnm evde test yaptın mı hiç varsa gebelik düşük riskinde olabilir kanamalar allah korusun. evde bi test yap bence. inşallah hamilesindir tatlım.. cnm progestan da kullanıyorm bi iftarda bi sahurda persembe dr a gitcm bi kere daha böyle olmustu negatifti yapmk istemiyorm[/QUOTE .!.:
İnşallah perşembeye güzel sonuçlar alirsin tatlim.

Kızlar az önce doktordan geldim. Bana 3 seçenek sundu; 1. bu ay da klomen ve çatlatma iğnesiyle devam edebiliriz dedi, 2.istersen 2 ay herhangi birşey yapmadan dene, bazen ilacın etkisi sonradan kendisini gösterebiliyor dedi , 3. HSG çektirebiliriz ki ben bunun için daha erken olduğunu düşünüyorum dedi.
Ben de 1 ay daha klomen kullanayım dedim. Sizce iyi bir seçim yapmış mıyım? Aslında ben belki aşılama falan der diyodum ama henüz erken diye düşünüyo sanırım. Bu ay 3.klomenim olacak

Bence iyi bir tercih cnm. İnşallah bu ay gelir minnosun. Hatta bubay klomen yerine çörekotu kuru yapan da olur cnm eşine de keciboynuzu özünü daya sabah aksam. Tabi tercih senin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ayda olmadı kızlar:KK43::KK43::KK47: offff kırmızılar geldi yine mutsuzluk tan ölmek üzerine yim:KK50: gelmedi meleğim yine boş kaldı ellerim:KK5::KK5:

Cnm adetin 2. Günü corekotuna başla eşine de kecobiloynuzu Ozu sabah aksam bak bu yöntemle ben hamile kaldim tavsiye ederim.

blackberry ben de yeni üyeyim temmuz annesi olmak istiyorum 1. çocuk ve 28 yaşındayım... Allahım inşallah isteyen herkese nasip eder..

kızlar bugun hsg çektirdim. anestezili oldu...aşırı derecede ağrı hissettim uyanınca...ama bebeğim için değer her şeye...rahmim normal tüplerim de açık çıktı şükür doktor bugün ve yarın ilişkiye girmeyin ilaç aksın dedi. ben de soğan kürü yapmak istiyorum ama bugün film çektirdim bir zararı olmaz dimi..bu arada bu yıl tam bir yıl oldu korumasız ilişkiye giriyoruz ama eşimle farklı yerlerde çalışıyorduk sadece haftasonları görüşüyoduk.. bir buçuk yıllık evliyiz ilk beş ay yasminle korundum.. geçen ay da çatlatma iğnesi denedik ve olmadı...acele mi ettim tedaviye başlamada bilmiyorum ama yaşım 30 u bulmadan ilk çocuğumu kucağıma almak istiyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum...

Mrb cnm tedavi için erken değil tam zamanki bence. Çörekotu kuru ile hamile kaldim ben ve iki günde bir ilişki. Eşime de keciboynuzu Ozu verdim sabah aksam. Yumurta kivamli uzayan akintida mutlaka ilişki ve ilişki sonunda ayaklarimi diktim bel altina yastik koydum o ay halis oldum tavsiye ederim.

İnşallah perşembeye güzel sonuçlar alirsin tatlim.

Bence iyi bir tercih cnm. İnşallah bu ay gelir minnosun. Hatta bubay klomen yerine çörekotu kuru yapan da olur cnm eşine de keciboynuzu özünü daya sabah aksam. Tabi tercih senin

Canım ben klomenin yanında, çörek otu+bal+tarçın , incir kürü ve hayıt çayı da içiyorum.Hatta glifor da kullanıyorum. Acaba çok mu yüklenmiş olurum
böyle? Bir kaç tanesini elesem mi ne dersin?:26:

günaydıııın güzel hamiş adayları:KK16::KK16::KK16:benim geri sayım başladı son 7:KK1::KK1: tabi ki bu ay umut yok o yüzden ağustos topiğine hazırlık yapıyom:KK14:

Ayy kızlar ruyama girdi valla. ..
Doktora gidiyodum, ultrasonda bakiyodu...
Küçük beyaz bi ışık gibiydi bak burda diye gosteriyo. ..:)
Inşallah tutunmustur ya dua edin...

Mrb cnm tedavi için erken değil tam zamanki bence. Çörekotu kuru ile hamile kaldim ben ve iki günde bir ilişki. Eşime de keciboynuzu Ozu verdim sabah aksam. Yumurta kivamli uzayan akintida mutlaka ilişki ve ilişki sonunda ayaklarimi diktim bel altina yastik koydum o ay halis oldum tavsiye ederim.

ayyy sağol canım içime su serpildi walla..dün hsg çekilirken anestesi uzmanı çok erken değil mi bu tedaviler için bu adar kısa sürede evliyken üstelik dedi moralim bozulmuştu neyse buradan onay almak sevindirici oldu..ben de soğan kürüne başladım dün yedinci günüydü adetimin...tadı iğrençç hiç soğan sevmem ben ama içicem düzenli olarak..çorek otu kürüyle soğan kürü ikisi bir kullanılabilir mi ki...ben de yumurtladığım dönemi hesaplıyorum ilişkiden sonra ayaklarımı dikiyorum ama ciddi olarak geçen ay başladık bebek çalışmalarımıza..inşallah isteyen herkesle beraber Rabbim bana da bebeğimi kucağıma almayı nasip eder...

Canım ben klomenin yanında, çörek otu+bal+tarçın , incir kürü ve hayıt çayı da içiyorum.Hatta glifor da kullanıyorum. Acaba çok mu yüklenmiş olurum
böyle? Bir kaç tanesini elesem mi ne dersin?:26:

Oyu çok canim yumurta kiste dönüşür allah korusun. Ele cnm ele

Cumartesi almanyaya gidicem ailemin yanina çok mutluyum.. İnşallah iyi gelir oğluna da bana da...

Şuan o kadar sinirliyim ki...Pislik patronum(kadın) hiç hamile kalmamı istemiyodu işler aksıycak diye çünkü herşeyi bnm üzerme yıktı.
Tedavi olduğumu biliyor. Az önce bu ay da olmadı , hastalandım dedim. Parmaklarını şıklatıp oynamaya başladı karşımda allaaaaah deyip.
Böyle bi terbiyesizliki böyle bi şerefsizlik olabilir mi? Kendisi anne olamadığı için anlayamıyo tabi. Pis bencil. Çantamı alıp gidesim var , o kdr kötüyüm ki...
Bu ay ona inat daha da fazla uğraşıcam.:KK47: Allahın cezası

canım okuyunca ben bile sinirden delirdim hadsiz bencil yaratık sen üzme kendini ona da anlatma boşver canını sıkmasın pislik

Cnm adetin 2. Günü corekotuna başla eşine de kecobiloynuzu Ozu sabah aksam bak bu yöntemle ben hamile kaldim tavsiye ederim.

Tamam canım eşim keçiboynuzu özü kullanıyor zaten bende çörekotu başlayayım Teşekkürler

X