TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

yaselll sennle aynı yaştayız... inşallah beraber hamiş kalırız sen kan tahlili yaptırmadın değilmi hormon falan

ağzından bal damlıyor kızz inş cnm benim yeni evlendiğimde adetlerimin düzeni bozuldu dr gittim adetim düzensiz diye beni adetimin 3.cü günü çağırdı o zaman hormon testi yapıldı 5 gün sonra çıkar gel dedi gittim normal hormonların dedi bi şey çıkmadı çok şükür :)

daha önce hiç yumurtlama belirtisi olmazdı ama ben yine de bugünü değerlendiriyorum öyleyse hem korku hem istek

korkmana gerek yok cnm eğer bebiş belirtisiyse yine bi şey olmaz ben dr muma sordum da onun yeri ayrı çukur varmış rahimde oraya yerleşiyormuş orda hiç bir zarar görmüyormuş yani zararı yokmuş çalışmaya devam

cnm benim keşke öyle olabilse herzaman bende 8 aydır deniyorum ilk aylar her ay hamile sanıyordum kendimi ama dizilerdeki gibi ilkten attı tuttu olmuyormuş onu öğrendim :))) o yüzden artık takıntı haline getirip kendimde belirti aramıyorum 2 aydır yoruldum yani zaten olursa olcak olmazsa da stres yapsan da çok istesende yine olmicak o yüzden sal gitsin bence cnm :))) zamanı gelince o gelecek kendiliğinden

Canim daha kucucuksun neyin stresi bu yasta. Vucudun yeni kendini taniyor. Ben 27 me geldim aylarca yapabilirmiyim diye dusundum. Hayirlisi dedik ciktik yola. Kafana takma gelir elbet. Test yap dene allaha tevekkul et. Allah hayirli zamanda verir simdi hayirli degil demekki vakti gelmemis.

Sen bu işi biliyorsun bacim :-D inşallah adet olmam olursam da gidecem artık bu sefer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bnde hemen istemedim cnm erken evlendim. 19 yaşında. 3 ay önce başladık. İnsan hemen olcak saniyo ya.bide tutamadim herkese artık çocuk istiyoruz dedim simdi zırt birt sorgu doğru diyorsun sende her işte bir hayır vardır. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte bu guzell haberrr canımmmm... hadi hayırlısıııı

sen nezamandır uğraşıyorsun cnm bebek için :)

ahhh be gülümmm 4 ay normal denedik 2 ay doktor kontrolunde klomenle denedik.. ama olmadı işte... bu ay rahm filmi çekçezz ve ilaç falanda yokkkve rahim filminden sonra 2 ayda bize karışmayacakmış.. offfff offfff
sen kaç aydır deniosun?

cnm bizimde 8.ci ayımız bu ay ama bizde de bişey yok bana hormon tahlili yapıldı başka bişey istemedi dr eşimin de tahlilleri yapıldı onda sorun yok iki gün önce gittim dr a rahim kalınlığın çok iyi dedi yaz sonuna kadar hamile kalamazsan gel dedi 3 ay kendimize bıraktı bizide
cnm kist felan yok dimi sende ? bir de ben duydum ki bu rahim filminden sonra çok kolay hamile kalınıyormuş :) inş hemen olur cnm seninde bu ay nezaman bat belki bu ay tutur kız belli mi olur :)))

ne güzel konuşuyosunnn tatlım yaaa... Bal damlıyo ağzından:) Sen benm iyi dileklerde bulundum Rabbim 10 mislini sana versinnn inşallahhhhhh... canım ben aslında baya problemliyim galiba bende pko var, ve fsh yuksek.. eşimin sperm testiii guzel çıktı ama doktor ona e vitamini verdi... şansı arttrmak için çünkü ileri hızlı ve yavaş hızlı hareket toplamı 50 olmalıymş bizimki 45 .. ama doktor ilacada gerek yok ama yinede vereyim demiş.. eşinde kalkmasın hemen demiş.. bilmioki adam 1 saat uzanıyorum rahim filminide 30 haziranda çekecezz.. anlıycagın ikimizde 2-3 ay kendi halimizdeyiz... rabbim senin iyi haberini duymayı nasip etsinnn canım ben 21 haziranda adet oldummm henuz döngunun başındayım yani inşallah senn dediğin gibi rahm filmi işe yarar ve inşallah tuplerde sorun çıkmaz tatlım yaaa dua et olurmu lütfenn

inş allah hepimize versin cnm benim :)

cnm pco için soğan kürü diyorlar çok iyi geliyor diye) benim kardeşimde pco lu iki çocuğu var üçüncüyü düşünüyor :))) bende de çikolata kisti var :) benim eşiminki de yüzde 45 çıktı cnm %20 ileri hareketli %25 yavaş hareketli olarak dr bişey vermedi ama ben havuç suyu içiriyorum e vitamini var diye öyle duymuştum kendim de içiyorum artık allah ne verdiyse bende 1 saat uzanıyorum kalçada yastık ayaklar duvarda eşim gülüyor bana çok az kalmış filmine cnm ay içime bi heyecan geldi hamiş kalıcaz inş cnm şu mübarek ramazan arifesi hepimizin duaları kabul olur inş :)))

aminnn gülümmmm.... bak doğal e vitamini adı evicap gibi bişeydi doktor verdi eşime... ben kendime fsh yuksek oldugu için hayıtla aslan pençesi içiorum ve bazen nadirende incir içiyorumm.. sana güldüm yaa çok hoşsunnn Allah ne verdiysee walla çok hoşşşş Allahda senn yuzunu güldürsünnn

inş cnm gumlemizin yüzü gülsün :)) hayıt tohumunu duymuştum ben cnm iyi geliyor diye yararı olucak inş :) dur bende alim ozaman kız o e vitamininden :) adama da derim hayatım listene yeni bir ilaç eklendi diye düşüp bayılmaz inş

yaselcim benim eşimin ileri hızlı %15 yavaş hareketli %30 idi. yani toplamda %45 doktor evicap diye bi ilaç verdi gunde 1 kez tok karnına içio... üstünde de doğal e vitamini yazıo.. üroloji doktoru verdi kuzum.. hani vitamin olmasa bi ilaç olsa derimki sor doktora.. ama yinede istersen sor ya da aldıgın eczacıya sorr bilemedim.. ya da evicap prospektüs diye yaz internetten bak bakalım iyice oku prospektüsü.. altı üstü e vitamini ama ne bileyim bişeyede sebep olmayım hani.. Allahım esirgesin gülüm

estafurullah cnm :) ben daha önce duydum onu ama dr vermeyince almadım ama dediğin gibi vitamin olduğu için zararı olmaz bencede :)) çok sağol cnm :)
nasip diyorlar ya cnm gerçekten öyle :)) benim dayım ikinci evliliğini yaptı 55 yaşında yoldaş olsun biri iyi olur dedik kadın 45 yaşında daha ilk evlendikleri aydan hamile kalmış ki kuzenim 26 yaşında iki yıldır uğraşıyordu ikinci yengenin şimdi bebeği 3 aylık oldu kuzenim daha yeni hamile kalabildi :))) hayat öyle bişey demek ki :)))) çok konuştum yaaa ...

estağfrullah canımm güzel konusuyorsunnn ben çok sevdim seni... hayaT işte herkese farklı bakalım bize ne zaman nasip olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…