- 3 Haziran 2014
- 764
- 56
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Insan kendini biliyo ama insallah rabbim yuzumuzu guldurur. Benimde 10 gun var ama ovulasyonu degerlendiremedim buyuk ihtimal temmuz sonunda yeni ovulasyonu bekliycemm:/neden umıtlı degılsın canım daha 10 gun var reglıne
bu sefer tedbirimi aldım ovülasyon testi aldım en güzeli planlı bir şekilde denemek diye düşünüyorum denk geldi gelmedi süreci olmasın en azından bu ay olmasa bile önümüzdeki aykontrollü davranıcam))
batlarımız aynıymış sende bendensin
Insan kendini biliyo ama insallah rabbim yuzumuzu guldurur. Benimde 10 gun var ama ovulasyonu degerlendiremedim buyuk ihtimal temmuz sonunda yeni ovulasyonu bekliycemm:/
Testler cok ise yariyo. Benim testler cok ise yaradi ama degerlendiremedim insallah bu ay vesile eder rabbim.
geçen ay 22 mayıs adet günümdü bu ay 24 haziran oldu iki gün ötelendi belki temmuzda da atar ileriye bilemiyorum ki kimyasal gebelikten sonra böyle karman çorman oldu herşey :/
bu sefer tedbirimi aldım ovülasyon testi aldım en güzeli planlı bir şekilde denemek diye düşünüyorum denk geldi gelmedi süreci olmasın en azından bu ay olmasa bile önümüzdeki aykontrollü davranıcam))
Insan kendini biliyo ama insallah rabbim yuzumuzu guldurur. Benimde 10 gun var ama ovulasyonu degerlendiremedim buyuk ihtimal temmuz sonunda yeni ovulasyonu bekliycemm:/
inş canım ya Rabbım nasıp etsın temmuzda olur herseyde bı hayır vardır
:) Bız pek ara vermıyoduk normaldede canm ayıptır solemesıbu ayda sadece 1 gun ara ıle ılerlıyoruz bakalım kısmet gerısı =) corek otu bal tarcınımıda yıyorum =)
oyyyy maşallah nazar değmesin tatlım inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun hayırlı haberlerini bekliyorum
Amin canımm kımseye nazar degmesınn inş bide eşime caktırmak ıstemıyorum pek yumurtlama donemı ılla bugun olsun sugun olsun fln dıye cunku gorevmıs gıbı dusunmesını ıstemıyorum
ne zaman başladınız uzun zaman oldumu ? yoksa daha ilk aylarmı ?
ilk ay canım :)
mrb arkadaşlar bat 28 haziran benim bi haftadır belim ağrıyo arada kasıklarımda ağrı oluyo hatta bugün tamam regl oldum galiba dedim. tam adet öncesindeki gibi ydi.ama göğüslerim hiç acımıyo oysaki regl öncesi dokununca bile acırdı.bu hamilelik öncesi belirtiler de sanırım regl belirtisi gibiymiş değil mi.en cok gögüslerden hissedilir diye biliyordum. sanırım benimkiler bu ay da değilsin diye mesaj veriyolar bana :) soğan suyuda içtim dün bitti regl olduncada incire başlıcam.Zaman geçtikçe insan daha çok sabırsızlanıyo daha çok sitres yapıyo .Allah bizlere de bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Amin canım erken gebelik testi falan yaptın mı yoksa sabır mı edeceksin.
İnşallah hamilesindir cnm. Soğan kurunu nasıl yaptın cok kokuyor mu ben calisyorum akşam ve sabahkini evde yaparım ama öğle zor olacakmış gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
ben sabah ve aksam aç karna içtim ben de çalışıyorum .hiç rahatsız edici bir tadı yok ben çok rahat içtim. kokmuyoduda eşime soruyodum kokmuyodu.ben 1. bucuk subardağı kaynamış suyun içine soğanı 4 e bölüp atıp 5 dk kaynattım .daha sonra da 25 dakika falan ılımasını bekleyip içiyordum canım.. inşallah faydasını görürüm.