TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Allahım kucagimizi boş birakmasin cnm.bende 3 aydır denemedeyim.bakalim.kismet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah çok beklemessin..ben 1,5 yıldır bekliyorum.en son tüp bebeğe karar verdik.temmuzda yaptırıcam :)

inş canım ya daha yolun en basındayım , daha yenı basladık calısmalara en kısa zamanda hepımıze nasıp olsun İNŞALLAH

sizin adetlerınız fln duzenlımı ?kac yasındasınız pekı?

merhaba kızlar benim döngümün 10. cu günü söylemesi ayıptır akıntım şeffaf iki gündür ama ovu testi yapıyorum tek çizgi çıkıyor yumurtluyormuyum yoksa yumurtlamıyormuyum anlamadım bilgisi olan varmı :44: yardımcı olun kızlar:44:

Arkadaşlar bir haftadır ümitli bekleyişim sürüyordu ki düne kadar :KK14: bir haftalık gecikmenin sonucu hüsran oldu. hayallerim Temmuz'a artık... Bana bir akıl verin lütfen ben de kürlere başlamak istiyorum artık size zahmet tarif eder misiniz bana da?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü kadınlarda polikistik over, çikolata kisti, miyom, vaginal akıntı, menapoz şikayetleri, erken menapoz ve erkeklerdeki prostatit ağrıları için mükemmel bir bitkisel çözümdür. Yumurtalıklarda oluşan kistleri tamamen yoketmektedir.

İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki akıntıya karşı uygulanması gereken soğan kürünün tarifini verdi.
Vaginal akıntıyı gidermek için soğan kürü :

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-sogan-kuru/#ixzz35Zc1ckA5

İbrahim Saraçoğlu’dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır

Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/hamile-kalmak-icin-incir-kuru/#ixzz35ZdLtkvX

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü kadınlarda polikistik over, çikolata kisti, miyom, vaginal akıntı, menapoz şikayetleri, erken menapoz ve erkeklerdeki prostatit ağrıları için mükemmel bir bitkisel çözümdür. Yumurtalıklarda oluşan kistleri tamamen yoketmektedir.

İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki akıntıya karşı uygulanması gereken soğan kürünün tarifini verdi.
Vaginal akıntıyı gidermek için soğan kürü :

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Yazının orjinali : http://www.ibrahimsaracoglu.org/ibrahim-saracoglu-sogan-kuru/#ixzz35Zc1ckA5

Canim ben canli ornegiyim gecen ay klomen verdi Dr um yumurtamsı 2 tane oldu büyüdü ve catlamadi kist oldu biri 4 biri 3 cm di .9 gün önce Dr um dogm kontrol hapi verdi heraldev2 ay kullanirsin dedi.ben adetin 5. Gününden itibaren soğan kuru yaptim.9.gün Dr gittim ve yok olmuşlar.Dr.çok sasirdi:eek::sly::sly::)

Canim ben canli ornegiyim gecen ay klomen verdi Dr um yumurtamsı 2 tane oldu büyüdü ve catlamadi kist oldu biri 4 biri 3 cm di .9 gün önce Dr um dogm kontrol hapi verdi heraldev2 ay kullanirsin dedi.ben adetin 5. Gününden itibaren soğan kuru yaptim.9.gün Dr gittim ve yok olmuşlar.Dr.çok sasirdi:eek::sly::sly::)

geçmiş olsun canım :nazar:

hamile kaldıkta reçetede hala infertilite yazıyo:KK53::KK47: doktor benden daha stresli niye olmuyo diye:KK60:

ayyy kuzummmmm nolurr sıkma canını.... Dua et Allaha .. inan aynı duyguları paylaşıyoruzzz... neden olmuyo diye bende çok üzülüorum ama sabır etmeliyizz Allah herkese büyük..:KK49:

SORU
Merhaba Hocam,
Benim 5 ay önce 8 haftalık hamileliğim kalp atışlarının durmasıyla sonlandı. Şimdi ise tekrardan 7 haftalık hamileyim. Dr. iki adet hamilelik kesesi gördü. . Sağlıklı 2 bebek dünyaya getirebilmem için bana öneriniz yahut kürleriniz mevcut mu?
Varlığınız için ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla..

CEVAP
Gebe ve gebelik düşünen bayanların aşağıda vermiş olduğum besinlerden uzak durmaları gerekmektedir.
Nane
Maydanoz
Nişasta unu
Adaçayı
Şeker kamışı
Ararot
Arpa ve arpa unundan yapılmış besinler
Şalgam
Mısır
Salamurası yapılmış besinler
Aşırı tuz tüketimi
Turşusu yapılmış besinler
Sirke

Aşağıda saydığım besinleri çok aşırıya kaçmadan tüketmelerinde fayda vardır;Taze beyaz üzüm
Dereotu
İncir(taze veya kurutulmuş)
Taze veya kuru dut
Anason
Kereviz
Bal kabağı
Çilek
Kıvırcık salata
Sumak
Rezene çayı

Sağlıklı günler dilerim.
Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.

cnm tam olarak nasıl uyguladın yazabilirmisin zahmet olmazsa yemekten sonra içsek oluyor mu ?

Son düzenleme:
SORU
Hocam ben 10 yıllık evliyim ve 6 defa tüp bebek denemesi yaptık. Birinde dış gebelik oluştu, birinde tuttu ama gelişmedi, diğerlerinde ise negatif sonuç aldık. Dr. ile görüşmemde bir sorun olmadığını ve tekrar denememiz gerektiğini söyledi. Bende polikistik over hastalığı var ve ilaç kullanım esnasında rahim ağzında hareketlilik başlıyor. Şu an soğan kürüne başladım. Bu kürün bitiminde soğan kürünü tekrarlamammı gerekiyor yoksa incir kürüne mi başlamam gerekiyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim.

CEVAP
15 günlük soğan küründen sonra 15 gün ara verip tekrar 15 gün soğan kürünü uygulayınız. İkinci 15 günü tamamladıktan sonra incir kürüne başlayabilirsiniz. sağlığınız daim olsun.

cnm tam olarak nasıl uyguladın yazabilirmisin zahmet olmazsa yemekten sonra içsek oluyor mu ?

Ben kist olduğunu öğrendiğimde adeti 5. Günüydü sabah yapmadim ama sabahtan olur.öğlen bir sogani orta buyuklkte diş undaki pembe kabuğunu attim yikadim 4 5 boldum.kaynar klorsuz yani hazir 1.5 bardak suya ufak tencera içine koydum su kaynar old için hemen kayniyor 5 dk sonra kapattim
Kapa gibi açmadan 5 10 dk demlendi.bardağa koydum iliyinca 5 6 diklemede bitirdim mutlaka akşamda yap.AC karnina olmasına özen goster.9 10 günde kistim yok oldu.daha 1 ay daha doğum kontrol hapi kullanilacaktim ama bu ay regl olduktan sonra artik korunmicam.birde ben soğan süyunu içince bir tokluk hissi oldu çok yemek yiyemedim.1.5 kilo verdim.

X