-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Antalyali sinirlenme sakin.inşallah olur.Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin amiin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kist olduğunu öğrendiğimde adeti 5. Günüydü sabah yapmadim ama sabahtan olur.öğlen bir sogani orta buyuklkte diş undaki pembe kabuğunu attim yikadim 4 5 boldum.kaynar klorsuz yani hazir 1.5 bardak suya ufak tencera içine koydum su kaynar old için hemen kayniyor 5 dk sonra kapattim
Kapa gibi açmadan 5 10 dk demlendi.bardağa koydum iliyinca 5 6 diklemede bitirdim mutlaka akşamda yap.AC karnina olmasına özen goster.9 10 günde kistim yok oldu.daha 1 ay daha doğum kontrol hapi kullanilacaktim ama bu ay regl olduktan sonra artik korunmicam.birde ben soğan süyunu içince bir tokluk hissi oldu çok yemek yiyemedim.1.5 kilo verdim.
ne yapak bacımmmsıyırdık wallaaa.. skaın oluyoz olmuo delirioz olmuooo ayy ne zor durumdayızz yaaa Allahım hepimizin yuzune baksın İnşallahhh :114:
Bak ben sana hikayesi anlatim benim liseye giden çocuğum var.eylül ayiydi korunuyorken bir kez kaçamak oldu ve ben hamile kalmisim.neyse sanki dünyalar benim ve eşimin oldu.allahim ne saadet 6 aylik oldum bu arada isimler bakiyoruz tulumlar aliyorum battaniyeler neler neler.bir de kizin olacak yasim da 40 bu arada allahim ne saadet Esim ayri üstüme titriyor Çevremdekilerin ayri itina gösteriyor.ve peri masalicson bulur.kanama ölü doğum.ve bendeki ailedeki tramvay.ben ben değilim artik.ne anlatim.insanlıktan ciktim.kimseyle konusmadim gorusmedim.ağla ağla tam 5 ay oldu.bir gün olsun gulumseyemedim.bile.simdi desen eh iste Dr bana birkez daha bebek düşün istersen dedi.ben de allaha sigindim.yaşim da var olursa olur.diyeceğim o ki olmuyor diye üzülme biz allahtan daha iyisini mi bilecegiz.benim gibi bir durumu kimse yasamasin ben fen neferleri var.MAalesef bebeğimi kaybettim topigini bir oku istersen.insanlar ne acilar çekiyor.
aynen saçmalamış vaziyetteyim.. aslan pençesi incir kürü, hayıt tohumu saçmalardan seçmeler... heleki bu ay klomende yok:18::18::18::18: Tavan yaptım saçmalamada otla besleniorummm
Bak ben sana hikayesi anlatim benim liseye giden çocuğum var.eylül ayiydi korunuyorken bir kez kaçamak oldu ve ben hamile kalmisim.neyse sanki dünyalar benim ve eşimin oldu.allahim ne saadet 6 aylik oldum bu arada isimler bakiyoruz tulumlar aliyorum battaniyeler neler neler.bir de kizin olacak yasim da 40 bu arada allahim ne saadet Esim ayri üstüme titriyor Çevremdekilerin ayri itina gösteriyor.ve peri masalicson bulur.kanama ölü doğum.ve bendeki ailedeki tramvay.ben ben değilim artik.ne anlatim.insanlıktan ciktim.kimseyle konusmadim gorusmedim.ağla ağla tam 5 ay oldu.bir gün olsun gulumseyemedim.bile.simdi desen eh iste Dr bana birkez daha bebek düşün istersen dedi.ben de allaha sigindim.yaşim da var olursa olur.diyeceğim o ki olmuyor diye üzülme biz allahtan daha iyisini mi bilecegiz.benim gibi bir durumu kimse yasamasin ben fen neferleri var.MAalesef bebeğimi kaybettim topigini bir oku istersen.insanlar ne acilar çekiyor.
amin canımmm ne guzel yazmışsınn... ben hepsini beraber yapıommmm o yuzden saçmaladım diyomben soğan kürü yaptım 15 gün
şimdi incir mi yapsaaam soğan 2.ayı 10 gün devam ediyor onu mu yapsam onu araştırıyrm
Allah sonumuzu hayretsin
Rabbim vercekse her türlü verir de napalım işte umut fakirin ekmeği
bari uğraş olur zaman geçer belki şifa olur neeeee bileyim
bugn bi arkdşla konuştum adeti gecikmiş,kan testi negatif çıkmış, ama adet hala gelmiyor, dr söktürücü hap vermiş,içmiş hala adet yok
sonra bikaç gün geçmiş tekrar kan tahlili : hamile
Rabbim verdi mi veriyor
İnşallah sağlıkla da dünyaya getirsin
ben soğan kürü yaptım 15 gün
şimdi incir mi yapsaaam soğan 2.ayı 10 gün devam ediyor onu mu yapsam onu araştırıyrm
Allah sonumuzu hayretsin
Rabbim vercekse her türlü verir de napalım işte umut fakirin ekmeği
bari uğraş olur zaman geçer belki şifa olur neeeee bileyim
bugn bi arkdşla konuştum adeti gecikmiş,kan testi negatif çıkmış, ama adet hala gelmiyor, dr söktürücü hap vermiş,içmiş hala adet yok
sonra bikaç gün geçmiş tekrar kan tahlili : hamile
Rabbim verdi mi veriyor
İnşallah sağlıkla da dünyaya getirsin
amin canımmm ne guzel yazmışsınn... ben hepsini beraber yapıommmm o yuzden saçmaladım diyomRabbim bizede nasip etsinnn inşallahh... soğanı yap mutlaka inciri de yapsanmı acabaa? zararı olmaz heralde:44: ben aç tok içiom hepsini napayım açken içilio ikisi bende yetiştiremiom bazen tok içiom çünkü çalışıorum evde yapabiliom ancak.. bu ay bana hiç ilaç vermedi doktorr bende eski verdiği glukofeni kullanıom belki fayda eder.. ama ne biçimsen glukofen+klomende 16 mm 3 tane minik yumurtam vardı. olmadı.. doktora sordum dediki yumurtanı oluşturduk çatlattık ama demekki kaliteli deilmiş yumurtalar dedi... ya ben kaliteli nasıl yumurtlucam Allah aşkınaa... keşke ben seçebilsem ama öyle bişey yok işte... bilen varmı?:18:
bence yaşanmışlıklara guvenmelisin... yani forumda yazan hamişllere sende soğandan sonra adetin 1. yada 2. gununde incire başla.. ben soğan hiç yapmadım suanda da yapmıorumm.. sadece hayıt aslan pençesi ve incirr o da inciri sadece geceleri yatmadan önce içiorummm yani anlycağın yarım yamalak... ben ilaçlarını bile dogru duzgun içemeyen saatlkerini karıştıran biriyim bakalım kürlerde nasıl olacak...sen benden daha paniksiiiiin
soğan ve incir beraber kullanılmazmış kullanıyorsan sakın kullanma birini bırak.
bak benim tüüüüm yorumlardan çıkardığım sonuç şu:
rahim temizlensin diyorsan => soğan kürü
yumurtlama sorunu için,yumurtlayamama vs için => incir kürü
tüplerde tıkanma ile ilgili => süt içine maydanoz kaynatıp buhara oturmuşlar diyeym oturma dğl tam olarak da işte......
yumurtlama ile ilgili havuç suyu karıştırıyorlar canım soğan suyuna
soğan küründen sonra incir kürüne başlayın yazmış saracoğlu ama 3 ay soğan küründen sonra mı incir kürü anlamadım
sitesi şu, sen de inceleyebilirsin istersen http://www.profsaracoglu.com/bitkisel-kurler.xhtml
anasayfada sss kısmında sorulara cevaplar vermiş.o kısmı inceledm bugn. çok sayfa var ama
birine 15 gün soğan kürü-15gün ara-15gün soğan-sonra hemen incir kürüne başla demiş
başka birine 15 gün soğandan sonra incir kürüne başlayabilirsin demiş
aynı problemlere farklı şeyler uygulanabiliyor sanırım
ne yapacağıma karar veremedm doğrusu,,,,,,,,,,,,,,
burda forumda hamile kalan birkaç arkadaş
soğan kürünün ilk 15 gününden sonra
adetle birlikte/yada 1. 2. gününde incir kürüne başladıklarını ve
incir kürünün 10-15 günü içinde hamile kaldıklarını yazdı
ne yapmalıyım bilmiyrm
kızlar bu adet meseleside önemli bu ay benim adetim bi gün gecikti sökülme olmadı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. doktorumu aradım sökülme başlamadı diye gecikmeden sonraki gün sadece lekelenme oldu napim dedim 10 gün daha bekle sökülmezse tahlili tekrarla yoksa devreye ben girerim dedi. gerçi 3. gün gece sökülme başladı ama sanırım sonuç negatif çıksa bile beklemek lazım sökülme olmadığı sürece
bence yaşanmışlıklara guvenmelisin... yani forumda yazan hamişllere sende soğandan sonra adetin 1. yada 2. gununde incire başla.. ben soğan hiç yapmadım suanda da yapmıorumm.. sadece hayıt aslan pençesi ve incirr o da inciri sadece geceleri yatmadan önce içiorummm yani anlycağın yarım yamalak... ben ilaçlarını bile dogru duzgun içemeyen saatlkerini karıştıran biriyim bakalım kürlerde nasıl olacak...senn yaşın kaç tatlım?
Kızlar yazdıklarınızı okudum.Yakın zamanda arkadaşım hayıt hapı kullandı gebelik için biliyorsunuz en fazla 15 gün bu hap.Adeti bu ay az geldi 2 gün bile sürmedi test yaptı.Sevinçle hamile kaldığını söyledi.Hepimiz havalara uçtuk derken Dr bir tahlil daha istedi ertesi gün değerleri daha düşük çıktı.Meğer düşük yapıyormuş.Aman diyeyim hayıt hapına dikkat edin gebelik için kullanılıyor ama bebek varsa hemen düşürüyor.Kürleri de çok yoğun kullanmayın derim ben.Allah hayırlı evlatlar versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
30
birkaç kürü aynı anda yapma benceeee
haklısın zaten tam anlamıyla yapamıorumki... benide düşün bak.. yumurtalarım büyümüorr ve rezerv az o yuzden incirr, fsh yuksek o yuzdende hayıtla aslan pençesi,, birde pco var ama soğan kürü yapmıorum... Allahımmmm en iyisini bilir ama benimm 9 ay oncesine kkadar pco'm yoktu...
önce soğan kürünü tam yap bence
pko dan kurtul sonra incir yapmalısın
hayıtla aslanpençesini bilmiyrm
bence saracoğlu resmi sitesinde sss kısmında sor
Topiki şöyle bulabilirsiniz forum a gir sonra kadim anne çocuk sagligi na gidiyorsun.sonra gebelik bölümünü tikla en son olarak da maalesef bebeğimi kaybettim topigine ulasiyorsun
bence yaşanmışlıklara guvenmelisin... yani forumda yazan hamişllere sende soğandan sonra adetin 1. yada 2. gununde incire başla.. ben soğan hiç yapmadım suanda da yapmıorumm.. sadece hayıt aslan pençesi ve incirr o da inciri sadece geceleri yatmadan önce içiorummm yani anlycağın yarım yamalak... ben ilaçlarını bile dogru duzgun içemeyen saatlkerini karıştıran biriyim bakalım kürlerde nasıl olacak...senn yaşın kaç tatlım?