-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Cnm aklına gelebilecek her tedaviyi oldum aşılama tüp ama olmadı biz açıklanamayan infertilite bölümüne giriyoruz
Allahım yardımcın olsun... senn adına sevndim çunku en azından hamile kalabildiğini biliosun .. öyle dusun.. Allah buyukk canımm
Hepinizi ekledım cancanlar. Uğurlu gelsın bol bebıslensın topiğimiz inşallah. Lıstemız kabardı masallahh...
Cnm mıgrenı tetıklıyor dıye duydum bende mıgren yok bas agrım olmadı amaan sekerım dusuktur hep onu dengeledı bende. Ben bu kurle hamıle kaldım dayanabıldıgın kdr dayan derım. Erken yumurtlatır akıntına dıkkat et tatlım.
ımsallah tatşlım tatlım sart kesınlıkle... Bende eylulde ıstıyorum annemlere gıtmeyı orası tatıl bana denız havuz gece hersey mevcut. Guzel bı tatıl sonucu tatlı bı bebıs ınsallah rabbım nasıp etsın tatlım.
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.
mavi kelimeeee nerdesinnn yaaa, blacte hamılelıgın verdıgı bulantıalrdan fln gıremıyor herkesler gidiyorr
beni bu aya transfer et canım maalesef olmadıbeklenen bat 24 temmuz
ben geldim canım haziran topiğinden
hoşgeldin canım =) bende o topıktenım zaten ıkısınıde takıp edıyorum =)
benimde adet tarihime tam 10 gün var ama bende bu aydan ümitli değilim sanırım bir sonraki aya kaldı benimde umutlarım((((
biliyorum canım görüyorum seni o topikte keşke hep orada kalabilseydik inşallah bu son batlarımız olsun.
kızlar adetime henüz 10 gün var ama kasıklarım da 1 haftadır sürekli bir ağrı var göğüslerim şiş ve eşimin dediğine göre çok sinirliymişim acaba hamile olabilirmiyim diye test yaptım sonuç negatif .... bu bekleme süreci insanı kasıyor aslında bu aydan ümitli değilim çünkü yumurtlama sürecini takip etmedim çok gerginim beklemekten başkada çare yok sanırım çünkü daha 10 gün var((((
neden umıtlı degılsın canım daha 10 gun var reglıne
yumurtama sürecini takip etmedim adet tarihiminden birkaç gün sonra oldu o nedenle pek ümitli değilim bir kaç gün önce kan testi için dr gitmiştim arada hcgb yaptırdım belki diye sonuç belli tabi sanırım çok aceleci davrandım))) ben yinede beklentimi yüksek tutmamaya çalışıyorum
Cnm senin yerinde olsam Dr a giderim belki düşük riskinden kan geliyordur ihmal etme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurtlama donemıne gırer ve adete yakın tekrar olur yumurtlama donemı ,sen calısmaları ıhmal etme yınede
belli olmaz ki daha 10 gün var dur bakalım hayırlısı Allah'tan bir tane çocuğunuz var galiba umut edin zaten elden başka da bişey gelmiyo hepimiz aynı stresi her ay yaşıyoruz malesef ama sabır Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.