TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Cnm aklına gelebilecek her tedaviyi oldum aşılama tüp ama olmadı biz açıklanamayan infertilite bölümüne giriyoruz

Allah buyuk canımmm sen umudunu kaybetmeee..... Bakarsın rabbim hiç dşünmediğin bir zamanda nasip eder... Allah o kadar yucedirki; o OL derse olur.. inancını kaybetmeee:KK48::KK48:

mavi kelimeeee nerdesinnn yaaa, blacte hamılelıgın verdıgı bulantıalrdan fln gıremıyor herkesler gidiyorr:KK43:

Hepinizi ekledım cancanlar. Uğurlu gelsın bol bebıslensın topiğimiz inşallah. Lıstemız kabardı masallahh...

Cnm mıgrenı tetıklıyor dıye duydum bende mıgren yok bas agrım olmadı amaan sekerım dusuktur hep onu dengeledı bende. Ben bu kurle hamıle kaldım dayanabıldıgın kdr dayan derım. Erken yumurtlatır akıntına dıkkat et tatlım.

ımsallah tatşlım tatlım sart kesınlıkle... Bende eylulde ıstıyorum annemlere gıtmeyı orası tatıl bana denız havuz gece hersey mevcut. Guzel bı tatıl sonucu tatlı bı bebıs ınsallah rabbım nasıp etsın tatlım.

canım temmuz ayı için güncellememi yapar mısın yeni bat 24 temmuz

kızlar adetime henüz 10 gün var ama kasıklarım da 1 haftadır sürekli bir ağrı var göğüslerim şiş ve eşimin dediğine göre çok sinirliymişim acaba hamile olabilirmiyim diye test yaptım sonuç negatif .... bu bekleme süreci insanı kasıyor aslında bu aydan ümitli değilim çünkü yumurtlama sürecini takip etmedim çok gerginim beklemekten başkada çare yok sanırım çünkü daha 10 gün var :KK43:((((

kızlar adetime henüz 10 gün var ama kasıklarım da 1 haftadır sürekli bir ağrı var göğüslerim şiş ve eşimin dediğine göre çok sinirliymişim acaba hamile olabilirmiyim diye test yaptım sonuç negatif .... bu bekleme süreci insanı kasıyor aslında bu aydan ümitli değilim çünkü yumurtlama sürecini takip etmedim çok gerginim beklemekten başkada çare yok sanırım çünkü daha 10 gün var :KK43:((((

belli olmaz ki daha 10 gün var dur bakalım hayırlısı Allah'tan bir tane çocuğunuz var galiba umut edin zaten elden başka da bişey gelmiyo hepimiz aynı stresi her ay yaşıyoruz malesef ama sabır Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.

neden umıtlı degılsın canım daha 10 gun var reglıne

yumurtama sürecini takip etmedim adet tarihiminden birkaç gün sonra oldu o nedenle pek ümitli değilim bir kaç gün önce kan testi için dr gitmiştim arada hcgb yaptırdım belki diye sonuç belli tabi sanırım çok aceleci davrandım :-)))) ben yinede beklentimi yüksek tutmamaya çalışıyorum

yumurtama sürecini takip etmedim adet tarihiminden birkaç gün sonra oldu o nedenle pek ümitli değilim bir kaç gün önce kan testi için dr gitmiştim arada hcgb yaptırdım belki diye sonuç belli tabi sanırım çok aceleci davrandım :-)))) ben yinede beklentimi yüksek tutmamaya çalışıyorum

bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurtlama donemıne gırer ve adete yakın tekrar olur yumurtlama donemı ,sen calısmaları ıhmal etme yınede :KK66:

bazı kadınlar adetten hemen sonra yumurtlama donemıne gırer ve adete yakın tekrar olur yumurtlama donemı ,sen calısmaları ıhmal etme yınede :KK66:

bu sefer tedbirimi aldım ovülasyon testi aldım en güzeli planlı bir şekilde denemek diye düşünüyorum denk geldi gelmedi süreci olmasın en azından bu ay olmasa bile önümüzdeki aykontrollü davranıcam :-)))
:KK1:

ne olur sanki şimdi bebeğimiz bize sürpriz yapsa? ne olur annelik duygusunu tatsak.şu an hamile olduğumuzu bildirseler bize.hamilesinz xyz hanım deseler..nolluuurduuuuuuu..:KK43:

belli olmaz ki daha 10 gün var dur bakalım hayırlısı Allah'tan bir tane çocuğunuz var galiba umut edin zaten elden başka da bişey gelmiyo hepimiz aynı stresi her ay yaşıyoruz malesef ama sabır Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.

daha 10 olmasına bu ay erken regl olucam sanırım kasıklarımda sürekli bir ağrı var ve göğüslerim şiş el değmiyor bakalım kısmet :-) evet canım bir kızım var Allahıma bin şükür

X