TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

ben 3.5 ay normal denedim, 2 ayda klomenle denedim olmadı... bu ayda rahim filmi çektirecez ama tedavi olmayacam yani ilaç kullanmayacam.. kendiliğinden olmasını bekliycezzz hayırlısı... Rabbim inşallahh ol der ve olurrr:emir_bebek:
İnsallah olur canım haklısın ilaçla yıllardır ugrasan bi arkadasım var hiçbi faydasını görmedi sadece aşırı kılo aldı oda bıraktı senınkı cpk erken hem daha.

missaqua bencede çok erken:44: benim bildiğim 1 yıl korunmadan düzenli ilişki ile olmazsa bi sorun varmı diye bakılıyo:44:

missaqua bencede çok erken:44: benim bildiğim 1 yıl korunmadan düzenli ilişki ile olmazsa bi sorun varmı diye bakılıyo:44:

kızlar benim yumurta rezervim azmış fsh 9.88 çıktı... bizde korktuk 2 ay klomen denedik doktorla gecen gun adet olunca gittim ve dedimki ben sıkıldımm tedavi yapmayalım olmuyo demekki dedim.. doktorda daha 2 ay profesyonel olarak denedin nasıl böyle söylersin sabırlı olman gerek dedi.. birde mademki sıkıldın sende bu ay sana hsg yapalım sizi 2 ay kendi halinize bırakacam. eger olmazsa puregon gibi bişey dedi göbekten yapılan falan onu deneriz oda olmazsa aşılama dedi ama eşim aşılama kabul etmio doğal yoldan olsun diyo offffffffffffffffff..... siz kaç aydır deniosunuz arkadaşlar:KK43:

İnsallah olur canım haklısın ilaçla yıllardır ugrasan bi arkadasım var hiçbi faydasını görmedi sadece aşırı kılo aldı oda bıraktı senınkı cpk erken hem daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belkide... artık hiçbişey bilmiorumm.. kürler yapıorum acaba oda ters tepermi onuda bilmiorum... Allahıma emanetim Allahım yuzumuze bakar inşallahhh... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh:KK49:

Kürler adetini etkileyebilir ama hem daha çok yeni bukadar acele etme ben 19 yasında evlendım 27 yasında anne oldum

İyi akşamlar kızlar anketime ve konuma fikirlerinizi belirtirmisiniz lütfen kız bebek bekleyen bir akrabamın kızına isim seçiyoruz :KK3:

Üzülme diycem ama seni anlıyabılıyorum ben çok kötüydün ogünlerim gözumun önüne geliyor insanlarla bile muhatap olmak istemiyordum hamile gördüğüm zaman üzülürdüm benden sonra evlenenlerın çocugu olduğunu duyunca ahhg ahho günlerim :KK43:

Üzülme diycem ama seni anlıyabılıyorum ben çok kötüydün ogünlerim gözumun önüne geliyor insanlarla bile muhatap olmak istemiyordum hamile gördüğüm zaman üzülürdüm benden sonra evlenenlerın çocugu olduğunu duyunca ahhg ahho günlerim :KK43:

evet tatlım yaa bugun 40 yaşında bi kadın vardı minnacıktı kendisi karnı çıkmış kocasıda yaşlı gelmişler... meger kadın 9 aylık hamileymiş.. kazayla olmuşşş:KK1: biz k.ç.mızı yırtıoz olmuo milletin maşallahı var walla... ben işte onu görünce bile üzüldümm.. İnşallah benim gibilerinde olurrr Allah büyük...

kızlar benim yumurta rezervim azmış fsh 9.88 çıktı... bizde korktuk 2 ay klomen denedik doktorla gecen gun adet olunca gittim ve dedimki ben sıkıldımm tedavi yapmayalım olmuyo demekki dedim.. doktorda daha 2 ay profesyonel olarak denedin nasıl böyle söylersin sabırlı olman gerek dedi.. birde mademki sıkıldın sende bu ay sana hsg yapalım sizi 2 ay kendi halinize bırakacam. eger olmazsa puregon gibi bişey dedi göbekten yapılan falan onu deneriz oda olmazsa aşılama dedi ama eşim aşılama kabul etmio doğal yoldan olsun diyo offffffffffffffffff..... siz kaç aydır deniosunuz arkadaşlar:KK43:

biz 1 sene uğraştık 12. ayda hamile kaldım 1 aylıkken düştü:44: düşükten sonra 2 ay korunduk haziranda denedik olmadı şimdi temmuz adetimi bekliyorum bakalım bu ay olcak mı?yumurtlama günlerim fln bitti:KK30: pek sanmıyorum ama belki süpriz olur:KK23:

Son düzenleme:
biz 1 sene uğraştık 12. ayda hamile kaldım 1 aylıkken düştü:44: düşükten sonra 2 ay korunduk haziranda denedik olmadı şimdi temmuz adetimi bekliyorum bakalım bu ay olcak mı?yumurtlama günlerim fln bitti:KK30: pek sanmıyorum ama belki süpriz olur:KK23:

Allahım yardımcın olsun... senn adına sevndim çunku en azından hamile kalabildiğini biliosun .. öyle dusun.. Allah buyukk canımm

X