TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

nezamandır evlısınız ve kac yasındasın canım.belkı hazır hıssetmıyordur kendını baba olmaya ve bunu dıle getıremıyordur erkekler evlenırken cocuk yaparken bıraz korkarlar bılırsın genelde boyledır.

bir yıldır evliyim 25 yaşındayım esimde 30 yasında bi sitiyor olsun diyor doktor biraz umut veriyor sonra vazgeçiyor ben om nun git gellerini çekiyorum bide kendi hallerim ilaki hormon degisiyor bi an bi anı tutmuyor

bir yıldır evliyim 25 yaşındayım esimde 30 yasında bi sitiyor olsun diyor doktor biraz umut veriyor sonra vazgeçiyor ben om nun git gellerini çekiyorum bide kendi hallerim ilaki hormon degisiyor bi an bi anı tutmuyor

canım tam olarak hazır degıldır ,bıde doktora gıtmekten hoslanmaz erkekler , cozulemez varlıklar ne yazıkkı ama boyle =) stresını sen kocana yansıtmamaya calıs bu onu daha cok etkıler cunku ,akısına bırak bebısın gelecektır ve bu haberı esınede verınce cok sevınecektır ınan :KK66:

canım tam olarak hazır degıldır ,bıde doktora gıtmekten hoslanmaz erkekler , cozulemez varlıklar ne yazıkkı ama boyle =) stresını sen kocana yansıtmamaya calıs bu onu daha cok etkıler cunku ,akısına bırak bebısın gelecektır ve bu haberı esınede verınce cok sevınecektır ınan :KK66:

dün test yaptım pozıtıf cıktı bilmiyorum ilacın etkisimi

canım bence kan ver ve kesın sonucu ogrenırsın,yarın sabahta bı testı tekrarla ıstersen

isallah bosa umutlanmıyorumdur bide bir sayfada okumustum bi kaba idralını yap uzerine karbonat dök köpürürse gebelik var yazıyordu bende yaptım ama benim köpürmedi bilmiyorum isallah hamıleyımdır ama bende hiç agrı olmadı neiskinlik hiç bisey yok bazıları kilo almıs sükür olamdı hiç

Martta bende aynisini yasadim canim. Her Kadin çoğunlukla kimyasal gebelik geçirdiğini farketmez ve kimyasal da değer 50 bin üstüne cikmaz ve adetle atarsin. Biraz agrili adet olabilir kimi bunyelerde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper bi topik olmuş hayırlı ugurlu gelsin hepimize inşş benide eklermısın 7 temmuz :)

isallah bosa umutlanmıyorumdur bide bir sayfada okumustum bi kaba idralını yap uzerine karbonat dök köpürürse gebelik var yazıyordu bende yaptım ama benim köpürmedi bilmiyorum isallah hamıleyımdır ama bende hiç agrı olmadı neiskinlik hiç bisey yok bazıları kilo almıs sükür olamdı hiç

Canım ıns borsa değildir ve hamılesındır regl tarıhın ne zaman peki?ben ınanmıyorum o karbonat olayına canım ya cogu kısıde tutmamış zaten ona takılma sen :KK66: ama bı sıtede araştır ıgne yaptıranlar yazmıştır mutlaka

kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 10. günü yumurta oluşmamış cuma günü yine gel dedi. oluşmayabilir her kadın yılda 1-2 kez yumurtlamaz zaten, 2 ay takip edecem dedi. ilaç falan vermeyecekmiş. pko var ben de ilaç falan vermese adet olacağımı da sanmıyprum zaten 2 ay. bakalım. çörekotu için de geç kaldım. moralim çok bozuldu.

X