TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Cumartesi tatlim haftaya kese görmeye inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarim bi sorum olacak. ..
Ben 3 haziranda adet oldum ve 5inde bitti...
Dün ovulasyon testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. ..
Bugün tekrar yaptim tek çizgi çıktı. ..
Anlamadim

adet zamanı lh hormonu biraz yükselir muhtemel dun biraz yuksektı bugun düşmüştür cnm sen yapmaya devam et.

tamam ozaman ıkı topıkte bırden devam edelımm=) buarada sız kac yasındasınız? :)

ben 30 yaşındayım tatlım..

Merhaba canimmm...
Ben adetimin bitmesini bekliyorum. ..
Sonra ovulasyon testine basliycam bakalim...
Bi de becerebilirsem ateş olcmeye başladım oylesine :)

oülumda ölçerdim bende hakkında hayırlısı bu ay gelsin bebiş inşallah tatlım.

güncel...

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim 4 saat boyunca su tuketmeyeveksin ve ilk idrarinla yapma ben oglen yapiyorum testi
Su aliminda lh a duyarlilik azaliyomus.ondan 2.cizgi cikmamistir canim

hazıran topıgıne okadar alısmısımkı buraya gırmek aklıma bıle gelmıyor sımdı gezerken yazıyı okudumda aklıma geldı(( ALLAHım her gecen ayı aratmasın ınsallah bır sene olacak bu ay bakalım bu ayımız nasıl gececek yenı bır umutlamı yoksa husranlamı

Aynen canim hazirandan cok umutluydum ama her ay yeni bir umut.insallah bi gun bizlerinde olacak

Yeni umut 5 Temmuz, bu ay hiç bişey hesaplamıcam, ovulasyon testide yapmıcam. Streste yapmıcam. Karar aldım eşimlede bu konuyu konuşmıcam. Bu ayda böyle deniyim😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar.Bende katıldım aranıza. Hazirandan çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bat 3 Temmuz.

Gunaydin kizlar :)))))
Kocama dun bu ay ciddiye alalim calismalari diyorum tatile gidicez agustosta simdi hamile kalirsan bulantilarla mi ugrasicaksin tatilde yoksa tatille mi. Tatilden sonra yapariz diyo ya Szce hakli mi diyelim ki kismet oldu allah izin verdi geldi bebisimiz denize girmenin falan sakincasi olur mu.Yoksa bosa mi ertelemis oluruz?

Selam kızlar.Bende katıldım aranıza. Hazirandan çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bat 3 Temmuz.

Bat ayni canim insallah vakti saati gelmistir.

Bat aynı 5 Temmuz inşallah ilk bebeğimize kavuşuruz😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende varım bu ay :) bat 5 Temmuz ilk bebeğimiz olacak inşallah
Bizimde ilk bebek istegimiz insallah kismet olur strese girmeden saglikla gelir hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…