- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- Konu Sahibi Whiteandblue
Benim adete 10 gün var ben bugün basladim.çünkü adetten önce baslaniyo diye biliyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adetten 3 4 gün sonra başlanıyor cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adete 10 gün var ben bugün basladim.çünkü adetten önce baslaniyo diye biliyom
adetten 3 4 gün sonra başlanıyor cnm
Ama Saracoğlu adetten önce başlayan dedi TV de
şimdi netten baktım saraçoğluna 3 4 gün geçince diyo başlayın
Ama gecen gün dinledim önce dil.kafam karisti.neyse ben basladim herhalde zarari olmaz değil mi
Slm canim pko varsa bu ilacla insulin direncini dusurerek kilo verip hamile kalan cok pko varsa kullan derim ben 6 aydir iciyorum
Slm canim pko varsa bu ilacla insulin direncini dusurerek kilo verip hamile kalan cok pko varsa kullan derim ben 6 aydir iciyorum
Canim kistini nazil yokettin.benim bu ay klomen turu serophen verdi yumurtalarim asiri büyüdü kist oldu adetle atabilir dedi.ama adetime 10 gün var soğan kurune basladim.
Temmuzda benim içinde bir umut olacak bende bir yıllık evliyim eşimde azosperm var tüp bebek yaptırıcaz tese olacak allah dualarımızı kabul etsin. Bizlerede anne olmayı nasib etsin ben kaldıramam yoksa...tesede hücre çıkmazsa asla çocuk sahibi olmicaz son ümidimiz bu lütfen dua edin allah hepimize nasib etsin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım:) bende Anne olmak istiyorum. 3 kez düşük yaptım rahim filmi istiyo dr korkuyorum fikir vermek isteyen varmı
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım:) bende Anne olmak istiyorum. 3 kez düşük yaptım rahim filmi istiyo dr korkuyorum fikir vermek isteyen varmı
Orgametril vermişti doktorum. Enfeksiyonda vardı, Flagyl ve antiniyotikte verdi yanında. üçünü 15 gün kullan sabah akşam dedi. Ben 10. gün sabırsızlandım gittim kontrole. Doktor adet olmadan yokolmaz tamamen ama bakalım bi dedi ve hiç bişey kalmamıştı. O bile şaşırdı. Hayatımda ilk kez durduk yere kist oldu 3 cmdi ve çok şükür geldi geçti. Allah sana da şifa versin canım, herkeze de
İlacini kullanırken korundun değil mi
Batimiz ayni kuzum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
aaaa ewet senınde 5 temmuzmus. benım adet dongum degısebılır dıye emın olamadım. uzattıkca uzattım :) ama muhtemelen bu ay adetım benı sasırtabılır gec ya da erken gelmek gıbı :)