TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ama gecen gün dinledim önce dil.kafam karisti.neyse ben basladim herhalde zarari olmaz değil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olmaz sanırım :)
15 gün yapıcaksn 6 ay snra bi 15 gün daha yapıcaksın yani yılda 2 kez
bi sabah bi öğle içiceksin ılıktan biraz sıcak diyor

Slm canim pko varsa bu ilacla insulin direncini dusurerek kilo verip hamile kalan cok pko varsa kullan derim ben 6 aydir iciyorum

Pko yokmuş bende sadece çok az erkek hormonlarım yüksekmiş. Çok şükür kilo problemimde yok. Ama nedense 1,5 senedir bebiş gelmiyor. 3-6 ay kadar bunu deneyelim dedi Dr..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm canim pko varsa bu ilacla insulin direncini dusurerek kilo verip hamile kalan cok pko varsa kullan derim ben 6 aydir iciyorum

Buarada faydasını gördünmü canm? Sende pko mu var? Hem çok heyecanlıyım Hemde diyorumki, zaten yine olmayacak

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Orgametril vermişti doktorum. Enfeksiyonda vardı, Flagyl ve antiniyotikte verdi yanında. üçünü 15 gün kullan sabah akşam dedi. Ben 10. gün sabırsızlandım gittim kontrole. Doktor adet olmadan yokolmaz tamamen ama bakalım bi dedi ve hiç bişey kalmamıştı. O bile şaşırdı. Hayatımda ilk kez durduk yere kist oldu 3 cmdi ve çok şükür geldi geçti. Allah sana da şifa versin canım, herkeze de

Temmuzda benim içinde bir umut olacak bende bir yıllık evliyim eşimde azosperm var tüp bebek yaptırıcaz tese olacak allah dualarımızı kabul etsin. Bizlerede anne olmayı nasib etsin ben kaldıramam yoksa...tesede hücre çıkmazsa asla çocuk sahibi olmicaz son ümidimiz bu lütfen dua edin allah hepimize nasib etsin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun ben dualarimda mutlaka anne olmak isteyen insanlara yer veririm rabbim ins burda bulunan herkese nasip etsin

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım:) bende Anne olmak istiyorum. 3 kez düşük yaptım rahim filmi istiyo dr korkuyorum fikir vermek isteyen varmı

Bnde 1 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim tatlm simdi gebelik olusmuyor 1yil olcak bendende rahim filmi istedi baya kactm ama bugun adet olduğum için cektiricem buay tüplerde yapışma yada tıkanıklık varmi diye bakicaklar kimisi ağrılı bir işlem diyor kimisi agri olmadi diyor kişiden kişiye değişiyor

Cnm hic korkma tabiki aciyor ama unutuluyor...yeterki bebidin gelsin devede kulak o aci

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

İnşallah bende cektiricem cnm . Allah hepimize nasip etsin inşallah .

İlacini kullanırken korundun değil mi

Canlar laqboick ovulasyon testi 50 adet birde preesed gibi bi jel 76 tl sanirim gittigidiyorda bi bakin

Batimiz ayni kuzum

aaaa ewet senınde 5 temmuzmus. benım adet dongum degısebılır dıye emın olamadım. uzattıkca uzattım :) ama muhtemelen bu ay adetım benı sasırtabılır gec ya da erken gelmek gıbı :)

aaaa ewet senınde 5 temmuzmus. benım adet dongum degısebılır dıye emın olamadım. uzattıkca uzattım :) ama muhtemelen bu ay adetım benı sasırtabılır gec ya da erken gelmek gıbı :)

Olsun kuzum dilerim lohusaliga kadar gormezsin kirmizi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…