- Konu Sahibi Whiteandblue
kızlar günaydın az önce kan testi verdim dualarınızı esirgemeyin inşallah güzel haberler alırım saat 11:00 sonucu çıkcak çok heyecanlıyımmmm artık pozitif olsun (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın az önce kan testi verdim dualarınızı esirgemeyin inşallah güzel haberler alırım saat 11:00 sonucu çıkcak çok heyecanlıyımmmm artık pozitif olsun (
Bat aynı 5 Temmuz inşallah ilk bebeğimize kavuşuruz😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminnnn herseyin bi vakti vardır elbet ama beklemek cok yıpratıcı
kızlar güzel haberi sonunda aldım Rabbim sizlerede nasip etsin...çok erken bi tarihte sonuç çıktığı için henüz kese oluşmamış haftaya keseyi görürürüz dedi inşallah hayırlısı ......sakın vazgeçmeyin......
ben 30 yaşındayım tatlım..
oülumda ölçerdim bende hakkında hayırlısı bu ay gelsin bebiş inşallah tatlım.
güncel...
kızlar güzel haberi sonunda aldım rabbim sizlerede nasip etsin...çok erken bi tarihte sonuç çıktığı için henüz kese oluşmamış haftaya keseyi görürürüz dedi inşallah hayırlısı ......sakın vazgeçmeyin......
cnm gözün aydın allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı olmayanların başına...
Ozellikle hamile ve deneyimli ablalarim ne diyosunuz bu konuya? ://
Kocama dun bu ay ciddiye alalim calismalari diyorum tatile gidicez agustosta simdi hamile kalirsan bulantilarla mi ugrasicaksin tatilde yoksa tatille mi. Tatilden sonra yapariz diyo ya Szce hakli mi diyelim ki kismet oldu allah izin verdi geldi bebisimiz denize girmenin falan sakincasi olur mu.Yoksa bosa mi ertelemis oluruz?
Tatlisim beni yeni listeye eklermisin 7 temmuz bat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
36.haftaya kadar denize hep girdim hiçbir şey olmaz havuz asla olmaz. yüksek faktörlü koruyucu kullanmalısın. ayrıca herkesde bulantı olmaz ki kimisinde baş dönmesi bile olmaz. bir arkadaşım 30. haftasında bir gün ne kustu ne baş dönmesi oldu. bunyeden bunyeye değişir o tatlım. Siz hayırlısını isteyin öyle planla olsa o işler ohooo çoktan kucağıma almıştım bende 2. yi. işten çıktım hadi yağım da o da aradan çıksın dedim bak 9 ayda anca oldu ki oğluma hemen hamile kalmıştım. Yani bu işler planla olmaz. sen denemeye devam et Rabbim en doğru zamanı bilir.
Cok sagol canim icim rahatladi zaten suan en onemli sey icimde daha gelmeden huzur istek sevgi herseyi bine katlayan melegimle kavusmak. Rabbim kismet etsin insallah saglikla hepimize.