- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bu ay yasmin kullandım kist için dün bitti şimdi batı bekliyorum beni de alırmısınız listeye
hos geldınnn =) ıns bebısınde gelır hemen canım
Kızlar bugün adet geldi. bat belli oldu, beni de ekler misin 5 temmuz.
tşk ederim cnm inş temmuz ayında hepimizin göbüşleri dolar
bu 5 temmuzda herkesi hamiş istiyorum inşallah. Ona göre çalışın valla heeee5 temmuz ne kadarda cok bat oldu ayyy insallah 5 temmuz ugur getirir hepimize
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hoşgeldin tatlım. bat yazar mısın listeye ekliyim?
ekledim tatlım uğur getirsini nşallah. bu arada kür kullandınmı ben çörekotuyla hamile kaldım tavsiye ederim denemediysen tatlım.
bu topik çok sesszi ya neden böyle hadi biraz hareketlendirelim burayı yok mu temmuzda hamiş olmayı bekleyen yeni arkadaşlarımız :)
kızlar bir şey sorucaktım size ben dr um bana adetinin 8 9 cu günü gel yumurtana bakalım dedi ama tam olarak ne demek istedi anlamadım :44: yani yumurtluyormuyum diye mi bakıcak acaba fikriniz varmı ?
bu topik çok sesszi ya neden böyle hadi biraz hareketlendirelim burayı yok mu temmuzda hamiş olmayı bekleyen yeni arkadaşlarımız :)
Evet arkadasim adetxsirasinda yeni folikuller oluşuyor.gecen ay 10.günümde görmüştü Dr.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tşk ederim arkadaşım cvp yazdığın için ben 8 aylık evliyim ilk defa gebelikle ilgili gel dedi dr her ay kistime bakıp gönderiyordu o yüzden şüphe ettim kendimden acaba bende sorun mı var diye içime su serptin sağol cnm :)
yok canım kullanmadım. 9 aydır kendi halimizde deniyoruz ama olmadı. doktorum bu ay rahim filmi çektirmemi istedi. çok korkuyorum:18:
Rica ederim:):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.