- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.701
Kizlar gunaydinn.
2-3gundur girmedim topige.
Kirmizi kart yedim, hazmetmek icin birsz mola verdim.
Haliyle cok uzuldum, ama zaten olmayacagini hissetmistim.
Neden olmadi bilmiyorum. Neyi eksik yapiyorum cozemiyorum.
Herkesin tavsiyesini yapmaya calisiyrm. Ama sanirim bi sorunumuz var. Cuma gunu esim sipermiogram testine gidicek. Bide ona bakalim dedik artik. Tabi ki adet buter bitmez calismalara devam.
Ben birsey sormak istiyorum kizlar.
Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Yumurtlama gununu takip edip iliski yaptik gecen ay. Muhtemelen yine o tarihlerde yumurtlama olur. Yine takip edip yapicaz.
Ama benim sorum su; yumurtlamadan sonra iliskilere devam ediyor musunuz gun asiri. Yoksa yumurtlama bitince dinlenmeye mi birakiyorsunuz. Ben hep bitiriyorum. Zarari olur tutan varsa da engel oluruz duser diye yapmiyoruz.
Bi zarari olur mu. Devam etmeli miyiz. Yani yumurtlama old.gunun ertesi gun de yaptik biraktik hep. Onun icin tutmamis olabilir mi???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar off dün yumurtlamamın 9.günüydü yine dayanmadıp test yaptım negatifbide bşy sormak istiorum yumurtlama günümü ben çift koyu çizgiyi gördüğüm günden hesaplıyorum yoksa ertesi gündenmi hesaplamalıyım çnkü koyu çzginin ertesi günü fln yumurtlama oluyor ya off bel ağrım 3 gündür dewam ediyor sağ kasığıma ara ara batma oluyor ve inanılmaz çok acıkıyorum bilmiyorum aslında ilk kez bu ay hissediyorum ama hala çıkmadı
Bende dün gördüm kirmizilari. Hemde 4 gün öne geldi. Cok üzüldüm. Tim umutlar bitti. Yumurtlamadan sonra devam etmeyi planlıyorduk ama misafir geldi. Önceki ay devm etmistik. Kimyasal da olsa hamile kalmıştım. Bence devam et. Adetin bittiği gundrn başla sona kadar gün aşırı ilişki derim. Tabi benim agustosda gidecek gibi bayram dışarıda olacağız sürekli((
bende bu ay çok çok acıkıyorum ama oruç tutmadığım günler ilk kez oldu normalde yumurtlama günlerinde acıkma olur geç mi yumurtladık acep
Ben ovu.testi kullandm canm adetmn 21.gunu yumurtladm 9gun gecti yum olali ins hamislik vardrda ondandir insssl
Bende dün gördüm kirmizilari. Hemde 4 gün öne geldi. Cok üzüldüm. Tim umutlar bitti. Yumurtlamadan sonra devam etmeyi planlıyorduk ama misafir geldi. Önceki ay devm etmistik. Kimyasal da olsa hamile kalmıştım. Bence devam et. Adetin bittiği gundrn başla sona kadar gün aşırı ilişki derim. Tabi benim agustosda gidecek gibi bayram dışarıda olacağız sürekli((
kızlar gelin birlikte ağlayalım bu ay çok umutluydum ama yine yine 27. kez yine olmadııııı
Allah sabır versin ya ne zormus( bende çık umutluydum. Cok ağladım dün gece .. yerlesmedir diyordu eşim teselli etti a malesef
Canim uzme o tatli canini. Allahtan gelen hersey kabulumuz. Saglikli olalim yeter ki. Bigun ins bizimdr bebegimiz olucak.
Rabbim vermeyecegi seyi istetmezmis bizden. Demek ki vericek. Ama biraz zaman, biraz sabir
Demi bizde öyle diyoruz vardır bi hayır bakalım. Hem esimin iş değişikliği olabilir. Yer degisiredebiliriz belki onu bekliyordur bebeğim. Hem biraz dardayiz şimdi belki biraz rahatkayinca daha iyi gelecek bize bebeğimiz. Üzülmek bitti yola devam ne yapalım. Tam yumurtlama dönemi ailemin yanında olcaz kaçırmak da istemiyorm da nasıl olcak utanıyorz bilemiyorum((
Mucizelerimiz gelsin insaallah. Mubarek üç aylarda olsun diye cok istemiştim ama nasip artık. Bakalım ne zaman olck. Kilo verdim stresten yaBizde tam yapmamiz gereken zamanlar bayram arifesi bayram zamani. Ailemizin yaninda olucaz. Ve yazlikta kalicaz. Orda yapmaya imkanimiz hic ama hic yok. Artik donunce devam napalim. Eger olursa mucize olur gibi :)) allah buyuktur kismet :)
Allah sabır versin ya ne zormus( bende çık umutluydum. Cok ağladım dün gece .. yerlesmedir diyordu eşim teselli etti a malesef[bende umutluydum ama yok en belşrgin olanı adete 2-3 gün kala sık idrara çıkma bu olmazsa gebelik yok demek boş yere beklemeyelim
benim için bu ay bitti artık. umudum ağustos eylül ekim kasım aralık ocak ..............
ahh canim benim de coktan bittide yeni aya heyecan basladi bile.ovulasyon testi aldim netten bakalim yarin falan.gelir.bi de ole deniyelim
ben daha regl olmadım test de pozitif çıkıyo. regl olsam ovulasyon takip edicem de
puffff