TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

kızlarrr bi bakın heleeeee :) :) ya ben 11 gün önce ovu testinde çift koyu çizgiyi gördüm sonraki gün silikleşti ben şimdi kan testi vercemde bugün versemmi şimdi yum dan 10-12 gün snra vermk daha iyiymiş ya ben çift çizgi olan günümü baz alayım yoksa ertesi günümü nezamn yumurtladımkı acaba belkide çift çizgiden 2 gün snra yumurtladım öylede olyormuş şimdi test yaptırırım negatf çıkar üzülürüm:KK43: buarada bütün belirtileri taşıyrm inş vardr bugn test yaptrsammı :KK43: :KK43:

kızlarrr bi bakın heleeeee :) :) ya ben 11 gün önce ovu testinde çift koyu çizgiyi gördüm sonraki gün silikleşti ben şimdi kan testi vercemde bugün versemmi şimdi yum dan 10-12 gün snra vermk daha iyiymiş ya ben çift çizgi olan günümü baz alayım yoksa ertesi günümü nezamn yumurtladımkı acaba belkide çift çizgiden 2 gün snra yumurtladım öylede olyormuş şimdi test yaptırırım negatf çıkar üzülürüm:KK43: buarada bütün belirtileri taşıyrm inş vardr bugn test yaptrsammı :KK43: :KK43:

Daha once kan testi yapirmismiydin? Bu ilk mi

elinde ovülasyon testi kaldıysa ilk önce onu yapmanı öneriririm

çok çok tesekkr ederim canım allhım herkese nasp etsin çok güzel bir duygu inş tutunur bi sorun çıkmaz

:) hehehe hamile oldugunu ogrenince tutunurmu acaba telasimiz basliyo diyelim tutundu keseyi gorebilecekmiyim? Ya kalp atisi ne zaman duyarim sonra bide cinsiyet meselesi var :) bizim gibi merakli varliklar icin dokuz ay gercekten uzun bir sure :KK70:

Hamilelikte uzayan akıntı olur mu? Bu yumurtlama akıntısı gibi.benim adetim geceli 17 gün oldu uzayan akintim var acaba tekrar mi yumurtluyorum yoksa hamile miyim ?

Düşünüyorum zaten persembe cagirdi doktor o gun zaten istiycek ben yarin yine bi test yaptirayim diyorum

canım ben gıttım dr keseyı gorduk karından ultrason ıle cok sukur , kalp atısı ıcın erken sımdı dedı doktorum ,son regl tarıhınle tutuyor kesen 5 hafta 5 gunluk tam dedı

canım ben gıttım dr keseyı gorduk karından ultrason ıle cok sukur , kalp atısı ıcın erken sımdı dedı doktorum ,son regl tarıhınle tutuyor kesen 5 hafta 5 gunluk tam dedı

Cok sevindim:) bende simdi hazirlaniyorum cikcam ins bende gorebilirim ailelere soylemedik henüz keseyi goremedik diye
oruc tutmuyorum kirk takla atmak zorunda kaliyorum yanlarinda :))

X