- 17 Şubat 2014
- 370
- 143
- 34
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.721
kızlarrr bi bakın heleeeee :) :) ya ben 11 gün önce ovu testinde çift koyu çizgiyi gördüm sonraki gün silikleşti ben şimdi kan testi vercemde bugün versemmi şimdi yum dan 10-12 gün snra vermk daha iyiymiş ya ben çift çizgi olan günümü baz alayım yoksa ertesi günümü nezamn yumurtladımkı acaba belkide çift çizgiden 2 gün snra yumurtladım öylede olyormuş şimdi test yaptırırım negatf çıkar üzülürümbuarada bütün belirtileri taşıyrm inş vardr bugn test yaptrsammı
kızlarrr bi bakın heleeeee :) :) ya ben 11 gün önce ovu testinde çift koyu çizgiyi gördüm sonraki gün silikleşti ben şimdi kan testi vercemde bugün versemmi şimdi yum dan 10-12 gün snra vermk daha iyiymiş ya ben çift çizgi olan günümü baz alayım yoksa ertesi günümü nezamn yumurtladımkı acaba belkide çift çizgiden 2 gün snra yumurtladım öylede olyormuş şimdi test yaptırırım negatf çıkar üzülürümbuarada bütün belirtileri taşıyrm inş vardr bugn test yaptrsammı
Daha once kan testi yapirmismiydin? Bu ilk mi
elinde ovülasyon testi kaldıysa ilk önce onu yapmanı öneriririm
5gun once yaptrmistim canm zaten hastanede calisiyrum smdide yaptirdim bakalim sonuc bekliyrm bide hertaraf tanidik olunca daha kotu oluyo
Yaptiysan daha anlarsin zaten deger katlanarak artmissa hamissindir ins :)
Hamileyimmmmmmmmmmmm 39 cikti inanmiyrm bayilicammm
Cooooook sevindiiiimmmm Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin ins :)))
çok çok tesekkr ederim canım allhım herkese nasp etsin çok güzel bir duygu inş tutunur bi sorun çıkmaz
:) hehehe hamile oldugunu ogrenince tutunurmu acaba telasimiz basliyo diyelim tutundu keseyi gorebilecekmiyim? Ya kalp atisi ne zaman duyarim sonra bide cinsiyet meselesi var :) bizim gibi merakli varliklar icin dokuz ay gercekten uzun bir sure
aynen canım ya aynen inş bi sorun çıkmaz :)
ayy pozitif değil negatiffff
yanlış yazdım
aklım hep pozitif de
ben de algilamaya calisiyodum neye pufffladigini ;D
Düşünüyorum zaten persembe cagirdi doktor o gun zaten istiycek ben yarin yine bi test yaptirayim diyorum
canım ben gıttım dr keseyı gorduk karından ultrason ıle cok sukur , kalp atısı ıcın erken sımdı dedı doktorum ,son regl tarıhınle tutuyor kesen 5 hafta 5 gunluk tam dedı