- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.661
kızlaaaarrrr napıyonuz bakiyimmmm
yemek yapiyonm bennn...sen napiyonn bakiimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yemek yapiyonm bennn...sen napiyonn bakiimm :)
Aynen ya katiliyorum sana Rabbim hepimizin evlatlarimizi hayirli ve saglikli bi sekilde kucagimiza almayo nasip etsin olmayanlarada en yakin zamanda hamilelik nasip etsin ins
Canım şuan çok paniğim bi soru sorucm gebelik testim kalmadı ama ovi testi yaptım adete bir gün var silik çizgi çıktı sence bu neee ovi testiyle hamilelik öğrenilebilir miii nolur cevap yazınnn bana
Ogrenen varmis ama benim bi tecrubem yok bu konuda idrarina baksana bi tatlim tortu varmi hamilelerin idrari tortulu oliyi
Canım içinde beyaz beyaz bişiler var parlak sarı şeklinde sok kasığımda da içten bi ağrı var ilişki sonrasından beri ve göğüslerimde ağrıo du şimdi geçti kafam karıştı iicee sende sabırsız sın benim gibi bu yüzden yazmak istedim ilk gebeliğim kimyasaldı düşük yaptım 2ay sonra vu ilk denemem veee aklım herşeyim hamile likte kaç gündür test yapıorum deli gibi
Bende en az yedi sekiz tane test bitirmisimdir evde kalmayinca kocakari yontemlerini denedim idrarin icine baktim tortu varmi diye olduğunu girunce bide icine biraz camasir suyu koydum baktim kopurdu bir gun sonrada gebelik testinde cift cizgiyi gordum zaten
canım doktora gıttın mı ? anlatsana
Gözükmedi daha yaramaz doktor persembe gel goruruz dedi (ins) daha cok yeniymis :)
yenıdır tatlım bız 5 hata 6 hafta sıyoruz ama yumurtlama gununden bakırlırsa 3 haftalık fln oluolarbeta hcg bakıldımı pekı degerıne ?
Onuda sordum degerlerimi soyledim katlanarak devam eder dedi persembe goremezse keseyi o zaman isteyecekmis
hadı hayırlısı canım hayırlısı ıle yukselır deger ıcın ferah olsunkarnından baktı dımı?
Yoo alttan bakti
Alttan baktırma kuzum bu konuda sabırlı ol ve karnından gorene kadar keseyı bekle sabırla ıyı degıl gebe ıken alttan bakılması.rahım kalınlastı fln dedımı pekı . kese ıcın cok erken gıbı geldı bana da canım reglının uzerınden kacgun gecmıstı senın
Bir gun gecti dahaalttan bakilmasinin sakincasimi varki? Ay ben bilmiyorum hic bunlari
Bir gun gecti dahaalttan bakilmasinin sakincasimi varki? Ay ben bilmiyorum hic bunlari