- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.741
Cok sevindim:) bende simdi hazirlaniyorum cikcam ins bende gorebilirim ailelere soylemedik henüz keseyi goremedik diye
oruc tutmuyorum kirk takla atmak zorunda kaliyorum yanlarinda :))
hadı hayırlı haberlerle gel ıns canım , ıyı dayanmısın kan degerlerım ıyı artıs gosterınce bız aılelere soyledık=))
Bizde bugun soyleyecegiz Rabbim nasip ederse :)
hayırlısıyla ıns cnaım beklıyorum ıyı haberlerını
Vuhuuuu superrrrr Allah tamamına erdirsinn sekerimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay nr guzelll. Darisi basimiza ins :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasil svindim direkt sirittim hamileyimm yazisini gorunce tebrikler
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Off yaa geldim hastaneye on kisibvar benden once :-s
:S bıraz beklıceksın canım napalşım kadın dogumcular hep yogun hep yogun valla
Cok saol canm amin ins insss bi sorun cikmaz
Bu doktorun hastasi biraz daha fazla hep diger doktorlarda bekleyen sayisi en fazla dört ama bu doktoru on kisiden asagi gormedim daha
nerenın dr canım hangı hastane
Camlik erdem hastanesi Fatoş hanim
hımm bılıyorum o hastaneyıde hıc gıtmedım , ıns hemencık sıra gelırsana canım bebeısını gorebılırısn=)
Yine goremedik yaaadoktor kan tahlili istedi sonucunu bekliyorum simdi amma nazliymis yaw
canım daha kucuk cunku :) normal bence gozukmemesıalttan mı muayene ettı pekı karnından mı?rahım kalınlasmıs fln dedımı pekı canım
Her yerden etti4+4 um daha cok mu erken? Rahimle ilgili bisi soylemedi once kan tahliline bakalim dedi
belkı gec dollenme flndır canım cok kucuk ama daha ya , kan tahlılın bı cıksın hemen yaz sonucu tamam
canım daha kucuk cunku :) normal bence gozukmemesıalttan mı muayene ettı pekı karnından mı?rahım kalınlasmıs fln dedımı pekı canım
Bir saat var daha vakit gecmiyo bir türlü sabirsizim ya ben o yuzden hep beklemek zorunda kaliyorum