- 4 Haziran 2014
- 167
- 7
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.681
canım 1 gungectı ıse 4 haftalıksındır suan duzenlı regl oluyor ısen adetın 13-14-15 gunlerınden yumurtladıgını varsayarsak daha 2 haftalık hamılesın canım ,keseyı gormek ıcınde cok erken bu sekılde oldugundakı ultrasoın tarıhıde boyle cıkar buyuk ıhtımal
Evvet 4+1 im zaten bugun yanlislikla 5+1 yazmisim hemen altinda duzelttim ama gormedin galiba
gormedım de canım ıste bende mesela 5+3 um dıyorum ya aslıdna yumurtlamaya gore ultrasona gore daha 3+4 fln oluyor onu demek ıstıyorum :) bende carsamba gunu dr gıdıcem canım orada kesınlesecek aslında
Ay yaa ama sonuçta bello değil mi yumurtlama zamanimiz ben ovulasyonla ogrendim yumurtlama zamanimiona gore olmuyor mu yoksa bebeğin gelisimine gore mi haftayi soyluyo doktorlar? Sen me tarafta oturuyorsun gittigin doktor nasil memnun musun canim
ıste bende cars gunu emın olucam canım :) keseye goremı yumurtlama zamanına goremıo , ama senın ıcın bı beta hcg daha yaptır dernım son yaptırdıgının uzerınden 2 gun gectı ıse , ben ıstanbldayım memnunum cnaım doktordan
Düşünüyorum zaten persembe cagirdi doktor o gun zaten istiycek ben yarin yine bi test yaptirayim diyorum
Kizlar malesef bende bugun hasta oldum( neden olmuyor bilmiyorum. Yanlis yaptigim ne var. Neyi denemem gerek bilmiyorum biter bitmez calismalara baslicaz elbet ama ne yapmamiz gerekiyor hic bilmiyorum (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar herkese. . Bat'im bugündü ve sagolsun kirmizilar iftardan hemen sonra geldi;( ne yaparsam yapayım olmuyor altı aydıradetlerim düzenli. İki ay hariç. Ne yapmalıyım sizce? Su an ailemin yanindayim tatile geldim. Bayramdan sonra da eşimin ailesine gideceğiz anlayacağınız ağustos için bi umut yok. Çarşamba doktora gideyim diyorum. Gideyim demi artık 6 ay oldu hiç korunmadim. Olmuyo; ( adetin 3 . günü gitmem lazim degil mi? Bir de arkadaslar ben hiç alttan muayene olmadım çok cekiniyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Hani nasil oluyor? Kan alirlar sanirim hormonlar için bir de alttan muayene değil mi? Aydinlatirsaniz çok mutlu olurum. Çarşamba gideceğim doktora.
Günaydın kızlar off dün yumurtlamamın 9.günüydü yine dayanmadıp test yaptım negatifbide bşy sormak istiorum yumurtlama günümü ben çift koyu çizgiyi gördüğüm günden hesaplıyorum yoksa ertesi gündenmi hesaplamalıyım çnkü koyu çzginin ertesi günü fln yumurtlama oluyor ya off bel ağrım 3 gündür dewam ediyor sağ kasığıma ara ara batma oluyor ve inanılmaz çok acıkıyorum bilmiyorum aslında ilk kez bu ay hissediyorum ama hala çıkmadı
Tatlim erken demekki daha biraz bekle bat ne zamandi senin?
Canm noormalde dundu ama ben gec yumurtladm 21.-22.gun yumurtladim o yuzden batta ileri atti yani 4gun sonra fln canm
Canm noormalde dundu ama ben gec yumurtladm 21.-22.gun yumurtladim o yuzden batta ileri atti yani 4gun sonra fln canm
O zsman daha erken bosuna test yapip kendini sıkıntıya sokmabeklemek zor biliyorum ama bekledigine degerde ikinci cizgiyi gorursun ins :)
İns canm ya ins tam bayram olur ozaman bize :)
Bekleyebileceksen erken almana gerek yok aslinda benim erken olani alma sebebim hatira olarak saklayabiliyorsun idrari ceken kismi kirip kapagini takiyorsun hatira olarak kalıyobebe yle ismi baslayan bi test vardi onu almada ne alirsan al :))
Kod:
Laboquik mi neydi oyle hi marka aldim oncekide ondandi erkn test aldm yine dayanamadim bnde saklicam allh nasip ederse :)