TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Blackcim ağustosta bir topik acmadin degil mi biz baska yere gidecez şimdi :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm hamileyim inan zor oluyor. Acarim ama listeyle ugrasamam. O yüzden siz acin bir inanis var tipik açan hamis kaliyor diye. Sözlerde zira ben sirami savdim :)

Ayy canım haklısın bide oğlan var sende dimi bnde çalışıyorum keşke açsam burdan temmuz ekibine seslenelim topik açın bakın acan kaliyomus :-D

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu ay ilk denememizdi bayram öncesi sizler gibi hamile olmak istiyorum daha bat 'a 10 gün var

umudumuz ağustos be canım :)

vücudum benimle dalga geçiyor artık eminim.
vücut ısım bi düşüyo bi yükseliyo.
kasık ağrısı desen evde yatarken tık yok, işte bütün gün hissettiriyo.
bel ağrısı desen saniyelik girip çıkıo emin olamıyorum.
göğüsler desen hiiiç ymrunda değil şişmek acımak bişey yok.
yani kısaca ya bnde hiçbişey yok olan belirtiler psikolojik.
yada var ama gelen bebiş çok sinsi ilerliyo.
bat ıma 7gün kaldı... artık belli olsuuunnn

ay benim gibisin ama bugün bel ağrım arttı. bat bugün. sanki şiddetli bi regl yaşacağım gibime geliyor. :18::18:

Hayırlı günler sevgili anne adayları yazıları okurken ateş falan yaziyo sasiyordum bu sabah bi kalktım ateşim var sanki benim ovulasyona göre yumurtlama günüm 12 siydi dün ılişkimiz oldu bugünde olmalimi sizce bilemedim bu ateş çıkmışken degerlendireyim mi yoksa 2 günde 1 devam mi edeyim ????

eğer yumurtlama günün 12si ise bugüne geçmiş artık. vücut ısın bir süre yüksek kalacak. eğer döllenme olduysa yüksek hamileliğe devam edeceksin. eğer döllenme olmadıysa vücut ısın adete yakın yada adet günü vücut ısın düşer...

inş düşmezde bebiş vardır...

kardelen bana dua et şimdi doktora gidicem

KizlAr bi akil verin bana....simdi reglim 2 gun gecikti ve sadece 2 gun surdu gelen de kirmizi taze kandi pihti fln degil 3 4 ped.kirlettim en fazla acaba bisey olabilirmiki

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…