TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

merhaba kızlar benim reglim 4 gün gecikti bütün belirtiler var 37.2 ateş göğüsler şiş ve ağırılı harita gibiler beyaz akıntı karın ağırısı özellikle geceleri ve ben kesin hamileyim dedim dün dr gittim beta 0.100 iyiki erkenden gitmişim en azından boşa umutlanmazdım ve dün akşamdan beri ne ağrı ne sızı kaldı ama regl gelmedi belirtilere takılmamak lazım demek ki yanıltıcı olabiliyormuş :) sonuç dr gelmezse cuma gel söktürücü vericem dedi :) şaka gibi

Kızlar mrb. Birşey sorcam, adetim 2 gün geçti ama idrar testi negatif çıkıyor idrar testi kaç gün sonra sonuç verir? :18: Meraktan çatlıcam

Bütün umudumuz agustosa kaldı topigine gecmek istemiyoruummmmm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bütüm umudum agustosa kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kozlar ovulasyonum kadir gecesine geliyor simdi baktimda ilişkiye girmek doğru mu bu gecede

Kozlar ovulasyonum kadir gecesine geliyor simdi baktimda ilişkiye girmek doğru mu bu gecede

sonuçta eşin helalin bence sakıncası yok. duanı edersin ibadetini yaparsın. sonrada ilişkiye girersin. bence sıkıntı olmaz.

Bi de ailelerin yaninda kaliyoruz tatile geldik daha cok stres oldum ya ramazan hemen banyo yapmak gerekiyor pofff

Eğer hamile kalirsam cocugum kiymetimi bilsin çok zor şartlar altında yapmis olucaz kadir gecesinde olursa kismetli olur belki:)

inş.cnm ama sönüo gibilerrrrrrrr offfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…