- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.161
Insallah cnm. Rabbim gonlune versin. Ilk deneme mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8 aydır deniyoruz. bir sıkıntı yok ama denk getiremedim bir türlü
Kızlar mrb. Birşey sorcam, adetim 2 gün geçti ama idrar testi negatif çıkıyoridrar testi kaç gün sonra sonuç verir? :18: Meraktan çatlıcam
Gercekten mi. Of icime su serptin gercekten. Annemde hep pat die ogrenmis hamileliklerini. Ama burda herkes oram agridi burama bisi oldu dedikce bnde uzuluyrm kesin bisi yok diyrm. Bat ima 8gun kaldi. Sabirla bekliyrm bende. Tesekkur ederim canim sana da, bni mutlu ettin valla.
annem hamile kalmış 4 aylık ahmileyken eve ebeler gelmiş beni görmeye. anneme bakmışlar sen hamilesin demiş. 4 aylık hamileyken bilmemiş
Ay allahim ins benimde oyle olur. Cunku bende hicbi belirti yok. Ama umudumu kaybetmek de istemiyorum
Kızlar mrb. Birşey sorcam, adetim 2 gün geçti ama idrar testi negatif çıkıyoridrar testi kaç gün sonra sonuç verir? :18: Meraktan çatlıcam
Bütün umudumuz agustosa kaldı topigine gecmek istemiyoruummmmm :)
Kozlar ovulasyonum kadir gecesine geliyor simdi baktimda ilişkiye girmek doğru mu bu gecede
cnm beni öncelikle inş tutmuştur diyorum bebiş gelir :) kişiden kişiye değişir bence göğüs olayı :) bende mesela her adet dönemine bir hafta kadar önce şişer böyle var ya yeşil damarlar çıkar harita gibi palicak gibi oluyorlar böyle bir sızı iner hep yatarken bile hisediyorum adetle birlikte inip sızıları geçiyor:) ama şöyle bir söylenti de var hsg çektirenler daha kolay hamile kalıyormuş ümitle bekle bence :)))
ağrılar kalçalarıma vuruyo artık. geliyo benimki gaiba
sonuçta eşin helalin bence sakıncası yok. duanı edersin ibadetini yaparsın. sonrada ilişkiye girersin. bence sıkıntı olmaz.