- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.141
Ay canim ınş yanilmazsin
beklemek çok fena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim ınş yanilmazsin
beklemek çok fena.
beklemek çok fena.
Günaydın kızlar
Temuzdan umutlu olanlardan biride benim :)
Bat 19 temmuz. Gelmezz inşallah kırmızılarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde 19 ama sabah bel ağrısı ve kasık ağrısı ile uyandım. ağrılar için erken değilmi
Bendede iki gündür kasık ve bel agrisi oluyo ara ara ozellikle sabah uyaninca...
Inşallah hamileyizdirde ondandir
normalde oluyormuydu
Regl oldum ,17 sinde olmalıydım ne oldu bilmiyorum... Hayirlisi umudum gelecek aya :-(
inşallah ama umutlanıp sonu hüsran olunca çok kötü.Inşallah Hamilesindir... böyle haberler insanı acayip motive ediyor..
😙
Bir günün daha gitti :):)
Günaydın kızlar
Temuzdan umutlu olanlardan biride benim :)
Bat 19 temmuz. Gelmezz inşallah kırmızılarrr
Yok daha bulantım sabahları çok az ekşime oluyor okadar kistide takma kafana gittikçe küçülür inşallah:) bu aralar stres en büyük düşmanımız kafamızı rahat tutalım bende folibol kullanıyorum pazartesi değiştirelim dedi bakalım ne wercek biraz lekelenme war o yüzden progestan başladık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Yok cnm. Ben iki ay once on haftalık ken bebegimi kaybettim. Kurtajdan sonra bu ilk denememiz.bide oglum var benim.
Adete daha cok var olmazdi böyle anca adetten bi iki gun once bel agrim olurdu.umarim bosa umutlanmiyoruzdur
Kizlar hicbir belirti yasamadan hamileligini ogrenen var mi aranizda? Yada cevresinde? Hic belirtim yoktu biranda ogrendim cok sasirdim falan diyen var mi???
Canim umudunu yitirme ben 3 cocugumu da belirtisiz dogurdum
Gercekten mi. Of icime su serptin gercekten. Annemde hep pat die ogrenmis hamileliklerini. Ama burda herkes oram agridi burama bisi oldu dedikce bnde uzuluyrm kesin bisi yok diyrm. Bat ima 8gun kaldi. Sabirla bekliyrm bende. Tesekkur ederim canim sana da, bni mutlu ettin valla.
annem hamile kalmış 4 aylık ahmileyken eve ebeler gelmiş beni görmeye. anneme bakmışlar sen hamilesin demiş. 4 aylık hamileyken bilmemiş
hayırlısı olsun canım. banada erken başladı gibi geldi. sabak ağrıyla uyandım yarım saat sürdü geçti. biraz öncede dışardan sucuk kokusu geldi midem bulandı. ama bu sefer umutlanmıcam. her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum
Hayırlısı tabiki...
Fazla kaptiriuoruz bazen kenfimizi her belirtiyihamilelige yoruyoruz buda stres yapiyo.elde değil tabi
Senin ilk mi olacakcnm?
Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak