TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

benim kimsenin inancına lafım yok ama malesef arkadaşın her lafı iğneleyici ayıptır. ne küstahımız kaldı ne bilgisizliğimiz. arkadaş ilahiyat mezunuyum hiç duymadım sen nerden duydun dedi demediğini bırakmadı. kızmamın sebebi bu. saptırmayın.

Allaha ortak koşmakdan bahsediyor. töbe töbe ne demek bu. imansızmıyım ben.

Ne küstahlik yaptım ne ayet yalanladım sana bisey ispatlamak zorunda da değilim olayı dramatize etme bildiğini yap cevap yazma bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşver arkadaşım muhattap olma zaten böyle insanlar yüzünden millet dinden soğudu hakkımızda hayırlısı olsun selametle

Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
Tavsiye edilen vakitler:
Pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
Tavsiye edilmeyen vakitler:
Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir.
Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri
Berât gecesi;
Yola çıkılacak gece;
Gündüz öğleden sonra.
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.
berat geceside KANDİLDİR.

merhaba kızlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısın 1 tane kızım var 3 yaşında ikinci meleğimi istiyorum Allahımdan 6 aydır korunmuyorum bu ay inşallah hepimiz güzel haberi alırız adetim bitmek üzere bende soğan kürüne başlıycam bu ay hayırlısı bakalım

Tartisma devam ederse topigi kapaticam. İsteyen girer isteyen girmez herkes herkesin görüşüne saygi duymak zorundadır o kadar. Ben giderim Esim isterse de ben de istersem giderim bu benim Görüşüm gunahsa ben yanarim kime ne. Lütfen sayginizi bozmayin. Burada insanlar istediğini yapmakta özgürdür. Fikir alinir ama saygisizca tartismayi kabul edemem. Hele ki dini konularda herkes istediğine inanir istediğine inanmaz. Lütfen konu kapansin. Üzerine tek yoruma kapatirim bilinsin....

ok peki aşağıdaki yazıyı açıklarmısın?

Kandil gecesi eşiyle ilişkiye girmek günah mı-mübarek gecede ilişkiye girmek

Cenabı Allah Hz. Adem babamızın yanına Hz. Havva annemizi eş arkadaş yaren olarak yaratmış cennete yerleştirmiştir. Eşler normal fıtrat üzere birbirlerinin yanında huzur bulurlar. Burada aranan tek şart eşlerin meşru haklar ile bir arada olmalarıdır. Yani nikahlı ilişki temel faktördür. Nikahsız olan hangi ilişki olursa olsun hiç bir yer zaman ve mekanda helal olamaz büyük günahlardandır.

Nikahlı eşlerin cinsel hayatlarına gelince bunu sınırlayan sadece taabbudi hükümlerdir. Yani bir kimse oruçlu ise hacc görevini yerine getiryorsa fıkhen cima yapmaması gerekir. Yaparsa haram olmaz yaptığı ibadet fasıd olur iadesi ve kefareti gerekir. Değil webokur.com mubarek gece Hz. Rasulullah Efendimizin (as) sahabesi cihad zamanı bile eşiyle ilişkiye girdikleri olmuştur. Bazı savaşlara sahabeler eşleri ile birlikte giderlerdi. Konaklama esnasında eşi ile ilişkiye giren Hz. Hanzala (ra) savaşın başladığını görünce gusletmeye vakit bulamadan savaşa atılmış ve şehit düşmüştür. Peygamber Efendimizde meleklerin Hz. Hanzala'ya guslettirdiklerini görmüş ve sahabesine bildirmiştir.

Cenabı Allah insanoğlunun fıtratını belli ihtiyaçlar dahilinde yaratmış ve meşru dairede bu ihtiyaçları gidermenin yollarını göstermiştir. Nikahlı eşlerin birbirleri ile cinsel ilişkileri bu ölçüde yaptıkaları sevap olarak yazılmaktadır. Mubarek gecelerde eşlerin ilişkiye girmelerinde en ufak bir günah olmayacağı gibi cinsel ihtiyaçlarını nikahlı eşleri ile islama uygun gerçekleştirdikleri için sevap bile kazanacaklardır.

Ne küstahlik yaptım ne ayet yalanladım sana bisey ispatlamak zorunda da değilim olayı dramatize etme bildiğini yap cevap yazma bana

ben dramatize yapmiyorum.beni bilirler ne hallerin ustesinden geldim.sadece hamile oldgumu ve bu durumdayken bebek isteyen birine nasil beddua ederim .siz kanit istiyosunuz verdgimiz kanitlara inanmiyorsunuz ama iddea etginiz lisansinizi ispatliyamiyorsunuz.Allahim sanada cifter cifter versin insallah.ben beni hatirladiniz diye dusuk tehditimden bahsettim sizinle paylastimi sanmistim.ama dramatize etmiyorum cok uzuldum ve gercekten kanamam baaladi ben kimseye beddu akumadim tum yazdiklarim ortada.ben hastaneye gidicem hazirlaniyorum.umarim hersey gonlunuzce olur

tamam uzatmayalım

Boşver arkadaşım muhattap olma zaten böyle insanlar yüzünden millet dinden soğudu hakkımızda hayırlısı olsun selametle

esra özel mesaj atacaktım özelin dolmuş silebilirmisin

bu soruyu nihat hatipoğluna sormuşlar canlı yayında.kandil geceleri birlikte olmak günahtır dedi caiz değildir dedi.çünkü mübarek geceler olduğu için insanların bu geceleri ibadetle geçirmeleri gerekirmiş.o yüzden bir gece nefse hakim olmak gerekir.hamile kalınırsa ne olur bilmem orasını allah bilir demiş. NETTEN BAK

canım merhaba;

bende senle aynı durumdayım bat tarihimizde yakın benimki 17 si ben akılsızlık ettim bekleyemedim kan tahlili yaptım ve negatif çıktı moralimi bozmaktan başka birşeye yaramadı bence kesinlikle adet günün geçmeden hiç bir test yaptırma bakalım inşallah bu ay dualarımız kabul olur da bebişlerimize kavuşuruz

fikir verdim kanit istedi verdin inanmadi ve dinsizlikle suclaniyorum.birde beddua etmisim.sen beni az cok taniyosun black ben boyle bisey yaparmiyim ya.dusuk tehditim vardi bu arkadaslar hamile oldgumj biliyo saniyodum ve uzuldgum icin kanamam artti dedim dramatize ettgimi soylediler.burda hepimiz bebekle ilgili yada hamile kalamadigimizla ilgili yakiniyoruz o zaman hepimiz dramatizemi yapmis oluyoruz.cok yazik.aylardir burda her morali bozulana destek olmaya calisan bana edilen lafa bak.

fikir verdim kanit istedi verdin inanmadi ve dinsizlikle suclaniyorum.birde beddua etmisim.sen beni az cok taniyosun black ben boyle bisey yaparmiyim ya.dusuk tehditim vardi bu arkadaslar hamile oldgumj biliyo saniyodum ve uzuldgum icin kanamam artti dedim dramatize ettgimi soylediler.burda hepimiz bebekle ilgili yada hamile kalamadigimizla ilgili yakiniyoruz o zaman hepimiz dramatizemi yapmis oluyoruz.cok yazik.aylardir burda her morali bozulana destek olmaya calisan bana edilen lafa bak.

Mesaj nasıl siliniyor bulamadım canım

merhaba canım :) bence moralini bozma hiç cnm sonuçta yumoş var sperm de var elbet bizde tuttururuz bir gün :) bende test yaptırdıım dayanamayıp senin gibi ve sonuç 0.100 ama yapmasaydım hamile sanırdım kendimi çok ümitlenirdim biyandan iyi oldu sızım geçti ve hala adet yok :) böyle giderse benimki de 17 sine kadar anca gelecek ağustosta takip edelim yumoşları beraber

Son düzenleme:
Ay kozlar bisey sordum konu ne kadar derinlere inmiş bu kadar olay yaratacagini bilseydim kesinlikle sormazdim bu kadar çelişki varsa bi gün önceye ayarlariz olur biter kismetse o zamanda olur zaten Allah hepimize saglikli eli ayagi düzgün evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…