TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

inanır mısın ne olur ne olmaz diye gece yatarken uzun uzadıya yatmıyorum. gerilemek için bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum. rahmetli babaannem uzanma gerinme derdi şüphen varsa.

Nasıl uzanma canım ya, yani yatağa uzanıp yatılmaz mıymış hamile olunca merak ettim, bi zararı mı oluyor acaba bacakları uzatınca?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Test yaptın mı canım,

bat 14 temmuz yine de yaptım meraktan :)) ama idrar testinde çıkmadı. zaten boşuna yapmayın diyolar. ideali kan test. ona da erkenden gidip heveslenmiyim dedim. pazartesi ola hayrola.

Nasıl uzanma canım ya, yani yatağa uzanıp yatılmaz mıymış hamile olunca merak ettim, bi zararı mı oluyor acaba bacakları uzatınca?

bir şeye veya bir yere uzanmak manasında. bir de geriniriz ya. onu yapmayın derdi babaannem. az sabredin derdi. o yüzden yatakta uzun uzadıya yatmıyorum ben de bir şey alırken ayağımın altına tabure koyuyorum. ne olur ne olmaz diye.

Bir arkadas daha dedi burada. Kalın olması iyiymiş diye cok sevindim rahatladim ..ay zaten çok yogun oluyorum asiri ve de genetik zaten yatak yorganla geçiriyorum o dönemi hamile kalinca ne guzel 9 ay yok ohh:):):):)

benim o kadar yoğun olmuyor ama tatlı krizleri geliyor bana yaptığım bir aylık diyeti 1 haftada kapatıyorum o derece hamile kalabilsek ohh çok güzel olacak çok geliyorsa kanına baktır bence ama kansızlık hamileliği zorlaştırıyormuş benim kanım sınırda çıkmıştı 3 ay önce dr verdi ilaç kolay hamile kalayım diye :) tabi kalamadım ama neyse

Son düzenleme:
bat 14 temmuz yine de yaptım meraktan :)) ama idrar testinde çıkmadı. zaten boşuna yapmayın diyolar. ideali kan test. ona da erkenden gidip heveslenmiyim dedim. pazartesi ola hayrola.

Silik de mi çıkmadı canım, yaptığın teste bak dikkatlice eğer atmadıysan, varsa hamilelik Silik de olsa çıkıyor..

Bende bunun icin gittim daha önce doktorada oroferon kullanıyorm sürekli kan ilaci tek çözüm doğum yapıp kaliteli bir spiral takmak demişti o zaman çok rahat edersin demişti tabi ben gittiğimde bekardim ilerde düşün mutlaka dediydi

Cnm kısmet ama belli olmaz aakinti olmadı sgebelik belirtisi de olabilir insallah yaaa az kalmış zaten ogrenmene

inşallah öyledir. ağrım sızım da yok sinir oldum. normalde karnımın şiddetle ağrıması gerekir. adet sancısı çekmediğim ay olmadı. bi şu garip bel ağrısı var.

Silik de mi çıkmadı canım, yaptığın teste bak dikkatlice eğer atmadıysan, varsa hamilelik Silik de olsa çıkıyor..

attım valla. üzernden zaman geçince de yanıltabiliyor çünkü. beklicem ya. nasip.

artik agrilarmi garip biz mi garibiz gorucez bakalim :) allah buyuk

Ay canim ınş yanilmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…