- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.121
Cnm niye acaba bir faydası ya da zararı mi varmış merak ettim
valla bilmiyorum kocakarı bilgileri derler ya öyle bir şey sanırım. hani gerinince veya uzanınca zorluyoruz ya kendimiz ondan herhalde.
Tecrübeliler sonuçta bir bildikleri vardır elbet
inanır mısın ne olur ne olmaz diye gece yatarken uzun uzadıya yatmıyorum. gerilemek için bacaklarımı karnıma çekip yatıyorum. rahmetli babaannem uzanma gerinme derdi şüphen varsa.
Tecrübeliler sonuçta bir bildikleri vardır elbet
bu arada benim beyaz akıntım başladı büyük ihtimalle regl olurum.
Test yaptın mı canım,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl uzanma canım ya, yani yatağa uzanıp yatılmaz mıymış hamile olunca merak ettim, bi zararı mı oluyor acaba bacakları uzatınca?
Bir arkadas daha dedi burada. Kalın olması iyiymiş diye cok sevindim rahatladim ..ay zaten çok yogun oluyorum asiri ve de genetik zaten yatak yorganla geçiriyorum o dönemi hamile kalinca ne guzel 9 ay yok ohh:):):):)
bu arada benim beyaz akıntım başladı büyük ihtimalle regl olurum.
bat 14 temmuz yine de yaptım meraktan :)) ama idrar testinde çıkmadı. zaten boşuna yapmayın diyolar. ideali kan test. ona da erkenden gidip heveslenmiyim dedim. pazartesi ola hayrola.
benim o kadar yoğun olmuyor ama tatlı krizleri geliyor bana yaptığım bir aylık diyeti 1 haftada kapatıyorum o derecehamile kalabilsek ohh çok güzel olacak çok geliyorsa kanına baktır bence ama kansızlık hamileliği zorlaştırıyormuş benim kanım sınırda çıkmıştı 3 ay önce dr verdi ilaç kolay hamile kalayım diye :) tabi kalamadım ama neyse
Cnm kısmet ama belli olmaz aakinti olmadı sgebelik belirtisi de olabilir insallah yaaa az kalmış zaten ogrenmene
Silik de mi çıkmadı canım, yaptığın teste bak dikkatlice eğer atmadıysan, varsa hamilelik Silik de olsa çıkıyor..
inşallah öyledir. ağrım sızım da yok sinir oldum. normalde karnımın şiddetle ağrıması gerekir. adet sancısı çekmediğim ay olmadı. bi şu garip bel ağrısı var.
attım valla. üzernden zaman geçince de yanıltabiliyor çünkü. beklicem ya. nasip.
artik agrilarmi garip biz mi garibiz gorucez bakalim :) allah buyuk
aynen öyle. kendimizi dinleye dinleye paranoyak olacağız
pazartesi de akşam olmaz
aynen öyle. kendimizi dinleye dinleye paranoyak olacağız
pazartesi de akşam olmaz
ben kesin doktora gidicem bu sefer beklemicem.
banada pazartesi sabah olmazmis gibi gelio
Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Ay canim ınş yanilmazsininşallah öyledir. ağrım sızım da yok sinir oldum. normalde karnımın şiddetle ağrıması gerekir. adet sancısı çekmediğim ay olmadı. bi şu garip bel ağrısı var.
attım valla. üzernden zaman geçince de yanıltabiliyor çünkü. beklicem ya. nasip.