TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Sakın sakın öyle bişey yapma bak benim bat günümde kanamam başladı adet oldum zannettim 10 gün kanamam oldu ama hamileymişim kanama niye durmuyor diye hormon bakarken hamile olduğumu öğrendim

Zaten icime şüpheyi düşüren senin durumun oldu yoksa bir hafta geç de olsa adet oldum diyip devam edeceğim . Ben bi tahlil yaptırıp oyle karar vereyim. Dua et olur mu?

Zaten icime şüpheyi düşüren senin durumun oldu yoksa bir hafta geç de olsa adet oldum diyip devam edeceğim . Ben bi tahlil yaptırıp oyle karar vereyim. Dua et olur mu?

Allah yardımcın olsun canım dua etcem senin için hadi bakalım bi süpriz de sen yaşa inşallah:KK16:

Benim kanamam adet kanamalarım gibi değildi bigün kahwe oldu bi gün kırmızı bi baktım pembe değişikti yani

kızlar benim içim kabarıyo hani mide bulanacaktır da ara ara gelir geçer öyle oluyorum. kusarsam Rabbime şükreden biri olarak bürodakiler şaşıracak. reglim de geliyo. belimin ağrısından öyle düşünüyorum. ne dersiniz? kanda gebelik yaptırsam mı :18:

bi fikir verin hu huuuu

Kizlar slm adet oldum 2 gun geciktim ve sadece 2 gun surdu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

moralini bozma cnm bende 4 gün önce erken olanlardan yaptım tek çizgi çıktı sonra hemşire bir arkadaşıma sordum o dedi ki zaten döngün kısa beklenenden geç yumurtlamışsan daha yeni yerleşiyordur:) mesela normalde 27 günde ise 12-13.cü günler yumurtlama günü ama bu her ay böyle olmuyormuş bazan 16 bazan da 12.ci gün olabiliyormuş ayı tamamlamamız gerekiyormuş en az 30.cu güne kadar bekle diyor :) o yüzden canını sıkma daha zamanı var kırmızıları görmeden pes etmek yok :))) çok konuştum yaa :KK1:
Çok sağol canım yorumum için içim rahatladı birazda olsa hafta sonunu da bekleyeyim kırmızılar gelmezsse kan tahlili yaptıracağım. Hadi ibşallah benimledir bebeğim :)) allah isteyen herkesi bir an önce kavuştursun inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Predictor erken gebelik testi varya ondanda aldim hatta esim kac eczaneye sordu bulamadi ben netten buldum aldim :) onda adetten 4 gun once % 95 dogru sonuc diyo acaba onumu yapsam haftaya? : D

Eger onda sonuc cikmazsa uzulme sakin aynı testten bende aldim 3 tl lik testte cikmisti cok az silik ama produktor adetten 3 gun once yaptim cikmadi gebelik yok demekko dedim sonra kan testi yaptırdım pozitif cikti cok guvenme o teste pozitif cikarsa tamam negatif cikarsa uzulme hemen :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı haberlerle dön ınş yarın buraya cnm. Sonuç ne olursa olsun surat aşmak yooo tamam mi:)

slm cesaret edip dün test yapamadım bugün karnım belim göğüslerim çok fena ağrıyor ama hala kırmızı kart görmedim.... bugünü atlatırsam yarın test yapıcam :KK43:( dua edin benim için çok istiyorum bi çocuğumun olmasını hayırlısıyla

banada dua edin yaaa bayrama mutlu haberle gireyim yoksa hayatımın en kötü bayramı olacak

Kızlar yardım edin nolur.. Dün test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım p.tesi doktora gidicem ama meraktan ölmek üzereyim kafam allak bullak.. Kan testi sonucum 25,91 çıktı sizce hamile miyim ?????

Kızlar yardım edin nolur.. Dün test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan tahlili yaptırdım p.tesi doktora gidicem ama meraktan ölmek üzereyim kafam allak bullak.. Kan testi sonucum 25,91 çıktı sizce hamile miyim ?????

sabah ta yaotınmı

ee hamilesin işte değer düşük ama biraz kaçıncı günün

X