Selam arkadaşlar herkese,
İki gündür yatıyorum gaz,sancı ,şişkinlik ...Dün yumurtalar toplandı.7 olgun yumurta büyütmüşüz.Bugün de hastaneden aradıklarında 3 tanesinde bir hareketlilik başladığını söylediler.PGT yapılıp yapılmayacağına da perşembe karar verilecek sanırım.
Ben bu yumurta toplama işlemini daha basit bir iş olarak düşünmüştüm.Dünkü sancı ve ızdırabım öldürdü beni.Bugun de davul gibi bir karınla yatıyorum,kilo aldım,ödemim de var.
Toplama sonrası bazı ilaçlar verildi.Bunları her merkez veriyor mu acaba? Crinon vajinal jel,bir antibakteriyel tablet,kortizon tablet,ostrojen içeren flaster(kalçama yapıştırdım) .
Bunca hormon yüklemesi,kortizon ,ilaç ,hsg, bazen de ameliyatlar,tüm bu ilaçların vücuda etkileri,alınan kilolar,harcanan paralar,çekilen eziyetler vs..
Bu yolla bu işe kalkışmak zorunda kalan cesur her anne adayını yürekten kutluyor ,önlerinde saygıyla eğiliyorum.Bu şekilde anne olanların annelik hakkınınsa hiç ödenemeyeceğini, onların daha kıymetli anneler olduğunu düşünüyorum.Benim doğal yolla sorunsuz dünyaya getirdiğim bir çocuğum da var ,şimdi anladım ki meğer ne kadar değerli bir hazineye kolayca sahip olmuşum.Evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan insanlara Allahım büyük kolaylıklar,sabır ve güç versin.Umarım hepsi de bunca emeklerinin ve ızdıraplarının meyvesini alırlar.Tüm cesuryürek annelere sevgi ve saygılarımı yolluyorum..