Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

saol canım..
evet ben sona yaklaşıyorum..
allah hepimize en kaliteli embriyolar nasip etsin..:emir_bebek:

AMİİİİİİİİİİİİİİİN CANIM
CANIM SIZDE SORUN NEDIR

ZEYNEYCIM INSALLAH CANIM INSALLAH ONCE BNAZZZZ BAYA BIZDEN ONCE OLUCAK SANIRM ONUN SONUCU
SONRA SENLE BEN PESPESE IYI SONUCLAR ALICAZ INSALLAH CANIMzemuszemus

mrb arkadaşlar.
bnazz cım ben doktordan geldim şimdi.çatlatma iğnesini yarına verdi.akşam saat 10 da kalçadan olacağım.göbek yada kalça farketmiyormuş.c.tesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak.biraz heyecan bastı.inşallah herşey yolunda gider hepimiz içni.
nisam ve zeynep sizlerede tedavinizda başrılar diliyorum.siz bizden sonra başladınız sanırım.allah hepimizin yüzünü güldürsün.seneye bu zaman bebişlerimizi kucağımızda olsun inşallah.

mrb arkadaşlar.
bnazz cım ben doktordan geldim şimdi.çatlatma iğnesini yarına verdi.akşam saat 10 da kalçadan olacağım.göbek yada kalça farketmiyormuş.c.tesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak.biraz heyecan bastı.inşallah herşey yolunda gider hepimiz içni.
nisam ve zeynep sizlerede tedavinizda başrılar diliyorum.siz bizden sonra başladınız sanırım.allah hepimizin yüzünü güldürsün.seneye bu zaman bebişlerimizi kucağımızda olsun inşallah.

ayyyyyyy canım ıyı dıleklerın ıcın allahım razı olsun
evet canım benım bugun lucrınde 17,gun ve menegonda 3,gun canım
arkanızdayız ınsalah
ınsallah olursa bu zmanlara teyzesı 3 aylık olucaz ınsallah yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

ayyyyyyy canım ıyı dıleklerın ıcın allahım razı olsun
evet canım benım bugun lucrınde 17,gun ve menegonda 3,gun canım
arkanızdayız ınsalah
ınsallah olursa bu zmanlara teyzesı 3 aylık olucaz ınsallah yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

inşallah canım.insan böyle düşününce bile heycanlanıyor değilmi.inşallah burda ay ay hamileliğimizde paylaşırız.

hayırlısı ile olsun bitsin canım. bak şu embriyoların yaptığı işe, sen benden 3 gün önde gidiyordun iğnelerde, şimdi ben bir gün önce transfer oluyorum. güzel haberlerimizi burda paylaşmayı nasip esnin allahım.

amin canım, tabi hayırlısı hakkımızda umarım bugün merkezden iyi haberlerle ve bebeğinle gelirsin arkadaşım:)))beni de az önce hastaneden aradılar yarın 12 de kısmetse benim de transferim olucak.şu günlere bile geldiğimize inanamıyorum.ne de çabuk geçti zaman 2 aydır doktoruma gelip gidiyorum.geçmiyo gibi geliyodu ama büyük gün gelgi çattı.
ben de senin gibi çok heyecanlıyım arkadaşım.dün evimi köşe bucak temizledim.bu sabah ta sebze meyve alışverişimiz yaptım.bugün 3-4 günlük ısıtılmadan yiyecek zytinyağlı birkaç çeşit yapıyım diyorum ki hiç kalmamaya özen göstermek istiyorum ben de.ben aileme söylemediğim için yardımcı olucak kimse olmıcak yanımda.ben de kitaplarımı ayarladım baucuma koyucam bu akaşam hepsini ayarlıcam.canım annecim yazlıkta ama haberi yok zaten burada olsa beni evde yakalardı :))))
arkadaşlar hepimizin sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:))):Saruboceq:

Selam arkadaşlar herkese,
İki gündür yatıyorum gaz,sancı ,şişkinlik ...Dün yumurtalar toplandı.7 olgun yumurta büyütmüşüz.Bugün de hastaneden aradıklarında 3 tanesinde bir hareketlilik başladığını söylediler.PGT yapılıp yapılmayacağına da perşembe karar verilecek sanırım.
Ben bu yumurta toplama işlemini daha basit bir iş olarak düşünmüştüm.Dünkü sancı ve ızdırabım öldürdü beni.Bugun de davul gibi bir karınla yatıyorum,kilo aldım,ödemim de var.
Toplama sonrası bazı ilaçlar verildi.Bunları her merkez veriyor mu acaba? Crinon vajinal jel,bir antibakteriyel tablet,kortizon tablet,ostrojen içeren flaster(kalçama yapıştırdım) .
Bunca hormon yüklemesi,kortizon ,ilaç ,hsg, bazen de ameliyatlar,tüm bu ilaçların vücuda etkileri,alınan kilolar,harcanan paralar,çekilen eziyetler vs..
Bu yolla bu işe kalkışmak zorunda kalan cesur her anne adayını yürekten kutluyor ,önlerinde saygıyla eğiliyorum.Bu şekilde anne olanların annelik hakkınınsa hiç ödenemeyeceğini, onların daha kıymetli anneler olduğunu düşünüyorum.Benim doğal yolla sorunsuz dünyaya getirdiğim bir çocuğum da var ,şimdi anladım ki meğer ne kadar değerli bir hazineye kolayca sahip olmuşum.Evlat sahibi olmak için yanıp tutuşan insanlara Allahım büyük kolaylıklar,sabır ve güç versin.Umarım hepsi de bunca emeklerinin ve ızdıraplarının meyvesini alırlar.Tüm cesuryürek annelere sevgi ve saygılarımı yolluyorum..

canım ne güzel yazmışsın benim çevremdeki arkadaşlarımın tümü maşallah hepsi de istedikleri zaman nornal yolla hamile kalabildiler.tüp bebek mevzusu açıldığında bi değişik bakıyorlar tabi sahip oldukları mucizenin hiç farkında değiller.yumurta toplanıyo genel anezteziyle diyorum aa gerçekten mi o kadar zor muymuş falan deyip şaşırıyolar ya da abarttığımı düşünüyorlar; ki benim yumurta toplamam çok rahat geçti doktorum sağolsun:))ama işte ikisini de yaşayan biri olarak sen bu stresi farketmişsin arkadaşım.Rabbim evlatalarını sana bağışlasın:)))
bi de amaannn olmuyosa takma demiyolar mı.ençok ta o zaman üzülüyorum.bunu yaşayan hiçkimse takmaz çünkü.benimüzülmem anormal:(((

amin canım, tabi hayırlısı hakkımızda umarım bugün merkezden iyi haberlerle ve bebeğinle gelirsin arkadaşım:)))beni de az önce hastaneden aradılar yarın 12 de kısmetse benim de transferim olucak.şu günlere bile geldiğimize inanamıyorum.ne de çabuk geçti zaman 2 aydır doktoruma gelip gidiyorum.geçmiyo gibi geliyodu ama büyük gün gelgi çattı.
ben de senin gibi çok heyecanlıyım arkadaşım.dün evimi köşe bucak temizledim.bu sabah ta sebze meyve alışverişimiz yaptım.bugün 3-4 günlük ısıtılmadan yiyecek zytinyağlı birkaç çeşit yapıyım diyorum ki hiç kalmamaya özen göstermek istiyorum ben de.ben aileme söylemediğim için yardımcı olucak kimse olmıcak yanımda.ben de kitaplarımı ayarladım baucuma koyucam bu akaşam hepsini ayarlıcam.canım annecim yazlıkta ama haberi yok zaten burada olsa beni evde yakalardı :))))
arkadaşlar hepimizin sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:))):Saruboceq:
catdog selam canım..
ne güzel en soan gelmişsin artık.Allah tamamına erdirsin,kaliteli embriyon transfer edilsin canım.13 gün sonra burada hamile olduğun haberini okucaz,eminim.
benim de c.tesi günü yumoşlar toplanacak.ben de senin gibi yumoşlar toplandıktan sonra eve bi çeki düzen veridircem.benim de annem babam dışında kimse bilmiyor ve onlarla farklı şehirlerde yaşıyoruz.sadece eşim destekçim yanımda..hakkımızda hayırlısı olsun.ben de geçen hafta ağrılarım yokken,kitap cd falan bişeyler aldım.inş. herşey çok güzel olacak.
öptüm seni,güzel haberlerini bekliyorum..:emir_bebek:

mrb arkadaşlar.
aminnnn inşaallah alkisalkisalkis
AMİİİİİİİİİİİİİİİN CANIM
CANIM SIZDE SORUN NEDIR

ZEYNEYCIM INSALLAH CANIM INSALLAH ONCE BNAZZZZ BAYA BIZDEN ONCE OLUCAK SANIRM ONUN SONUCU
SONRA SENLE BEN PESPESE IYI SONUCLAR ALICAZ INSALLAH CANIMzemuszemus

amin canım

catdog selam canım..
ne güzel en soan gelmişsin artık.Allah tamamına erdirsin,kaliteli embriyon transfer edilsin canım.13 gün sonra burada hamile olduğun haberini okucaz,eminim.
benim de c.tesi günü yumoşlar toplanacak.ben de senin gibi yumoşlar toplandıktan sonra eve bi çeki düzen veridircem.benim de annem babam dışında kimse bilmiyor ve onlarla farklı şehirlerde yaşıyoruz.sadece eşim destekçim yanımda..hakkımızda hayırlısı olsun.ben de geçen hafta ağrılarım yokken,kitap cd falan bişeyler aldım.inş. herşey çok güzel olacak.

bnazz cım çatlatma iğnesini ne zaman vurduracaksın.ben yarın akşam 10 da kalçadan vurduracağım.c.tesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak.

mrb arkadaşlar.
yasmin canım merhabalar..
ben de az evvel geldim,benim de toplama c.tesi olacakmış.yarın tekrar ölçüm yapıcam dedi,yarın bi daha kontrole gidicem yani.bir tane 17 mm var,diğerleri 16,5-15 falan.bayağı çoğalmışlar,14 tane falan var gibi.hakkımızda hayırlısı olur inş. canım.yasmin zamanlama aynı senle,inş. güzel haberleri veririz..inş. ALLAHIM seneye bu vakitler bebeişlerimizi sağlıklı olarak sevmeyi nasip eder.:emir_bebek:

yasmin canım merhabalar..
ben de az evvel geldim,benim de toplama c.tesi olacakmış.yarın tekrar ölçüm yapıcam dedi,yarın bi daha kontrole gidicem yani.bir tane 17 mm var,diğerleri 16,5-15 falan.bayağı çoğalmışlar,14 tane falan var gibi.hakkımızda hayırlısı olur inş. canım.yasmin zamanlama aynı senle,inş. güzel haberleri veririz..inş. ALLAHIM seneye bu vakitler bebeişlerimizi sağlıklı olarak sevmeyi nasip eder.:emir_bebek:

inşallah canım.transferle ilgili bişey dedimi doktorun.benimki kesin bişey dmedi ama p.tesi yada salı günü olur sanırım.inşallah embriyolar dayanıklı kaliteli olurda daha uzun süre dayanırlar.
bende bu akşam son kez gonal f vurcam.yarın sabahta son kez cetrotide,akşamada çatlatma iğnesi.benim yumurtalarla ilgili 5-6 tanesi olgun dedi.toplamda 8-10 tane diyordu zaten.bakalım nasıl olacak kalitesli olsunlarda sayı çok önemli değil.işyerindede zaman geçmek bilmiyor.

catdog selam canım..

çok teşekkür ederi bnazzcım inşallah hamilelik haberlerimizi karşılıklı veririrz:))
çok heyecanlıyım aslında bayrama hazırlanır gibiyim.
belki de bekleme evresini yalnız, sakin geçirmek daha mı iyi olur bilmiyorum ki canım?
bol bol konuşurum herhalde bebişle; biri duysa kafayı yemiş dicek :))))
neyse artık kısmetmizde ne varsa o olur:))
canım sen de sona geldin yumurta tolandıktan sonra çabuk geçiyo zaten, hergün bi heyecan yok bugün kaça bölünmüşler yok kaçı iyi falan derken çabuk geçti ama bugün geçmiyo sanki.
canım sana da cumartesi için kolaylıklar diliyorum inşallah benim opum gibi rahat geçer işlemin ve bebişlerine kavuşursun canım :)))

çok teşekkür ederi bnazzcım inşallah hamilelik haberlerimizi karşılıklı veririrz:))
çok heyecanlıyım aslında bayrama hazırlanır gibiyim.
belki de bekleme evresini yalnız, sakin geçirmek daha mı iyi olur bilmiyorum ki canım?
bol bol konuşurum herhalde bebişle; biri duysa kafayı yemiş dicek :))))
neyse artık kısmetmizde ne varsa o olur:))
canım sen de sona geldin yumurta tolandıktan sonra çabuk geçiyo zaten, hergün bi heyecan yok bugün kaça bölünmüşler yok kaçı iyi falan derken çabuk geçti ama bugün geçmiyo sanki.
canım sana da cumartesi için kolaylıklar diliyorum inşallah benim opum gibi rahat geçer işlemin ve bebişlerine kavuşursun canım :)))

Canım ne güzel yarın transferin gerçekleşecek ve bebişin seninle olacak. İnşallah sıkı sıkı tutunur anneciğine. Hadi hayırlısı olsun.
Bende yarın için randevu alacaktım emre beyden saat 10 dedim onlar tüp bebek işlemi var dedi. Sen geldin aklıma Galiba o sensin. Bende 9 a aldım randevumu.

catdogcum transferin ne zaman olacak.bugünmü.inşallah bundan sonrasıda sorunsuzca atlatırsın ve bebğin sımsıkı tutunur sana.kaçıncı gün transferi olmuş olacak.

bnazz cım çatlatma iğnesini ne zaman vurduracaksın.ben yarın akşam 10 da kalçadan vurduracağım.c.tesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak.

selam yasmnincim.iğnenin saatiyle ilgili bişey demedi dr.
yarın yine gidicem,tekrar ölçücekmiş yumoşları,heralde yarın söyler,saatini,yumoş toplama saatini.
vallahi transfer ile ilgili bir gün vermedi,ama micro olacakmış,onu söyledi.ben normal döllenme gerçekleşecek sanıyordum,micro olacakmış.bakalım kaliteli embriyolar olursa dondurucaz dedi,bi daha bu ağrıları çekmezsin dedi.ben öldüm öldüm dirildim çünkü.bende adenomyozis var,hormonlarla coşan ve dayanılmaz ağrılar yaratan bi hastalık.o yüzden ben daha farklı bir ağrı çektim bu süreçte.ama inş. sonu çok güzel olacak,buna çok inanıyorum.gelecek:emir_bebek:

bnazz benide eklermisin listeye
2. denemem medicana b.düzü

selam tatlım,aramıza hoşgeldin canım.hemen ekliyorum seni de.
tedavin hayırlı olsun canım,sağlıklı ve başarılı bir tedavi diliyorum..haberlerini bekliyorum..sevgiler..a.s.

Back