Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarıcivciv hayılı olsun...Yolun hep kolaylıkla dolsun...emelkad cnm bugün itibariylede elevit hap kullanıyorum..ilk denemen
Slm
14. son lucrinimi bugün oldum ama hala regli olmadım diye doktora gitim.İğneler hiç işe yararamamış ve yumurtalıklarımı baskılamamış. Boşuna olmuşum yani. Öyle bir yumurta varki bendede iğneler bile dizginleyememiş :))))
Neyse başka bir ilaç verdi estrofem diye. Onu kullanıcam çarşamba günüde kontrolüm var bakalım ilaç işe yaramışmı diye sonrasındada progestan diye başka ilaça başlayacağım.Yeni bir adet döngüsü yaratacakmış doktor. regli olunca direk yumurta geliştiricilere başlayacağım.
Kısacası doktorum çok nadirde olsa böyle birşey görülebilir. Ama ortada sorun yok yumurtalıkların falan çok iyi dedi. Sadece iğneler yaramamış.
Yani 10-15 gün daha uzadı benim tedavi o kadar.
İnanın başka zaman olsa acayim üzülürdüm fakat bugün üzülmedim. Herşeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum. O kadar beklemişim ne olcak 15 gün daha beklerim yeterki sonu iyi olsun :)))))))
canım sağol; inşallah sıkı sıkı tutunur annesine.
canım cihan bey dondurma için yarını beklicek haber veririm ben size dedi şuan blastosist aşamasında 3-4 tane var dedi ama kalitelerini netleştirmem için 1 gün daha lazım dedi bakalı hayırlısı:))))
ben de bebeğimizin mikroskop resmi var ona bakıp duruyorum ben de:) ama transfer srasında bişey göremedim ben, bana bişey göstermedi emre bey canım ya((
sedemsan ve artrit hoşgeldiniz arkadaşlar ,inşallah hepimiz 2011 annesi olacağız.