Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ARKADAŞLAR LİSTEMİZİ TEKRAR YAYINLIYORUM.Listede adı olmayan varsa hemen ekleyelim.Ve opu tarihlerinizi de belirtirseniz listeye yazayım..
bnazz --1.deneme--bursa--30 haz--24 tem.---------------
selsebil--1.deneme--ist-- 16 tem.........
godes-- 1.deneme--istanbul Florence Nightingalehastanesi--tem.
azra_azra--3.deneme--isviçre--tem sonu------
asi06--1.deneme--umut --10 tem--...................
catdog--1.deneme--ist.--1 tem--......................
ozlemilker--1.deneme--maya--10 tem......................
yasmin_07--1.deneme--antalya tüp bebek mrk--9 tem.--24 tem.......................
cemrehayal--1.deneme--maya--28 haz..................
yagmursesi--1.deneme--memorial--13 tem...............
jklm--1.deneme--Ank.Ün.--18 tem............
nazan2824--2.deneme-- ?--3 tem................
burcudugan--1.deneme--umut tüp bebek--22 haz--3 tem............................
nisam83--2.deneme--umut tüp bebek--4 tem...........................
artrit--2.deneme--?--1.tem....................
she35--1.deneme--?--25 haz................
emelkad--1.deneme--kayseri--30 haz....................
zeynep4--2.deneme--kayseri acıbadem--tem--.................
irenee--1.deneme--antalya tüp bebek mrk--5 tem...................
veroj--1.deneme--ant vitale hast.--4 tem..................
sedemsan--3.deneme--umut tüp bebek--16 tem....................
ALS17--2.deneme--medicana b.düzü--tem...............

selam tatlım,aramıza hoşgeldin canım.hemen ekliyorum seni de.
tedavin hayırlı olsun canım,sağlıklı ve başarılı bir tedavi diliyorum..haberlerini bekliyorum..sevgiler..a.s.

çok sağol inşallah hepimiz için hayırlı olur.
sen ne zaman başlamıştın tedaviye benim bugün 3. günüm pazartesi başladım gonal f ve menogon kullanıyorum ilkinde daha farklı kullanmıştım bakalım bu sefer nasıl olacak

bir de niye temmuz ile alakalı birden fazla konu açılmış bir sayfada toplanamaz mı

Merhaba arkadaşlar bugün gonal-f in 7. günündeyim, cetrotide'ın da 3...Gonal-f i saat 18.00' da, cetrotide 19.00'da vuruyorum...Sizce normal mi? Cetrotide biraz daha zor..ikisini de göbekten yapıyorum.Baş dönmesi, baş ağrısı ve kasıklarda ağrım oluyor.Normal dediler...Dün itibariyle 12 mm'ye ulaşan yumurta vardı, en küçüğü de 7.6 toplam 16 yumurta vardı dün...bakalım neler olacak.çok heyecanlıyım, stresliyim...Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim:)

Merhaba arkadaşlar bugün gonal-f in 7. günündeyim, cetrotide'ın da 3...Gonal-f i saat 18.00' da, cetrotide 19.00'da vuruyorum...Sizce normal mi? Cetrotide biraz daha zor..ikisini de göbekten yapıyorum.Baş dönmesi, baş ağrısı ve kasıklarda ağrım oluyor.Normal dediler...Dün itibariyle 12 mm'ye ulaşan yumurta vardı, en küçüğü de 7.6 toplam 16 yumurta vardı dün...bakalım neler olacak.çok heyecanlıyım, stresliyim...Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim:)

yojimbo selam
çoktandır yazışamadık senle,listeye ekledim seni sonra yok oldun.
iğneler bende de baş ağrısı yaptı ama ben sadece merional oldum.sanırsam sen diğer iğneyi yumoşlar aynı seviyede olsun diye yapıyorsun.tabiki iki iğne yapınca ,o yan etkileri görmen çok normal.yumoşların da gayet iyi canım,az kalmış.

çok sağol inşallah hepimiz için hayırlı olur.
sen ne zaman başlamıştın tedaviye benim bugün 3. günüm pazartesi başladım gonal f ve menogon kullanıyorum ilkinde daha farklı kullanmıştım bakalım bu sefer nasıl olacak

bir de niye temmuz ile alakalı birden fazla konu açılmış bir sayfada toplanamaz mı
asl ben 30 haz. başladım tedaviye,yani lucrine.11 temmuzdan bu yana da merional yapıyorum,bu akşam 11. iğnemi yapıcam son.
herlade farklı zamanlarda açılmış topikler,önemli değil canım.önemli olan paylaşmak,destek olmak birbirimize.

yojimbo selam
çoktandır yazışamadık senle,listeye ekledim seni sonra yok oldun.
iğneler bende de baş ağrısı yaptı ama ben sadece merional oldum.sanırsam sen diğer iğneyi yumoşlar aynı seviyede olsun diye yapıyorsun.tabiki iki iğne yapınca ,o yan etkileri görmen çok normal.yumoşların da gayet iyi canım,az kalmış.

Merhaba,
evet yazamadım.Ev taşıdık.Kabus gibiydi.Halen de yerleşemedik tam...Bu süreci gayet ayakta, koşturarak geiriyorum.Transfer sonrasına kalmasının istemedik,sonuçta şu an dinlenmenin sürece bir katkısı yoktur sanırım.Beni de listeye eklerseniz sevinirim.Acaba ne zaman toplanacak yumurtalar?

slm kızlar benimde bugün 6. günüm cetroditeye dün başladım gonalf 300 kullanıyorum benim pek sizin kadar yumurtam yok galiba tam sayısını bilmiyorum ama yarın sorucam gerçi doktor az olsun iyi olsun diyor ama bir arkadaşın 35 yumurtası vardı 4 kez yaptırdı tutmadı dondurmuşlarda tutmadı hayırlısı artık ne diyeyim rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah

slm kızlar benimde bugün 6. günüm cetroditeye dün başladım gonalf 300 kullanıyorum benim pek sizin kadar yumurtam yok galiba tam sayısını bilmiyorum ama yarın sorucam gerçi doktor az olsun iyi olsun diyor ama bir arkadaşın 35 yumurtası vardı 4 kez yaptırdı tutmadı dondurmuşlarda tutmadı hayırlısı artık ne diyeyim rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah

canım az olsun ama kaliteli olsun.kaliteli olduktan sonra 2-3 tane bile yeter.ayrıca yumurta çok oluncada tutacak diye garantisi yok bu işin.kısmet herşey.

selam kızlar,
Transferim yapıldı, maşallah gayet iyi hissediyorum kendimi. 12 gün sonra hayırlı haberler veririm inşallah

canım az olsun ama kaliteli olsun.kaliteli olduktan sonra 2-3 tane bile yeter.ayrıca yumurta çok oluncada tutacak diye garantisi yok bu işin.kısmet herşey.

tabiki kısmet rabbim isterse vericek istemezse vermicek inşallah bizi bu duygulardan mahrum etmez bizde yok rabbimde yok yok inşallah hazinesinden bir tanede bize verir isteyen herkese

amiiiiiiin inş.
kızlarr menogon kullanan var mı ben 3 toz 1 su kullanıyorum birde gonal f göbekten 225 siz ne kullanıyosunuz

selam kızlar benim bugün yumoşlarım toplandı canlı canlı hemde:) cumartesiyede transferim var inşallah

Merhabalar,İyi akşamlar kızlar...Bişey soracağım eski msjlarımızı nasıl silebiliriz?Bi kere yapmıştım şimdi hatılamıyorum..Teşekkürler...

kızlar merhaba tüp bebekte yumuta toplama ve tarnsfer hsangi tarih aralığında oldu...açıklarsanız sevinirim.ben en son 4 temmzuda regli oldum.....adetin 3.günü doktorum bekliyor..pazar günü burun spreyine başlıyorum....aşamaları yazafrsanız sevinirim..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

Back