irene en zor aşamalardan birini atlatmışsın.inşallah gerisi kolaylıkla gelir.ne güzel yazmışsın.yaşadıklarımız kolay şeyler değil.ben zaten normal yolla kısa sürede hamile kalanlara büyük bir mucizeyi gerçekleştirmiş gözüyle bakıyorum.
yumurta toplama işlemini hangi doktor yaptı.aynı doktorun hastaları olduğumuz için yazdıklarını dikkatle okudum.sinan bey bana toplamadan 2 yada 3 gün sonra embriyonun durumuna göre transfer yaparız dedi.birde çatlatma iğnesini kendinmi yaptın.ben yarın sonkez kontrole gidceğim ve sanıyorum akşama çatlatma iğnesini yapacağız.
inşallah 7 yumurtanın hepside en kalitelisinden embriyocuklara dönüşürler.bi çocuğun varmış belki birde ikizlerin olur.allah hepimizin gönlüne göre versin.
Selam Yasmincim,bana kimi tercih edersin diye sorulmadı ama toplamayı Murat Bey yaptı.
Cumartesi gece 23 de çatlatma iğnesibi kendim yaptım,hazır enjektörde idi.Diğer iğneler gibi aynı yöntemle göbekten yaptım.
35 saat sonra toplanması gerek dendi ,sabah 10 da toplandı.10.40 da odada uyandım.1 saat dinlenip eve gittim.
Benim tekrarlayan düşklerim ve yaşım nedeniyle PGT düşünülüyor.O yüzden perşembe embriyoların durumuna göre pgt olup olmayacagıma karar verecekler.Cuma yada cumartesi transfer yaparız demişti Sinan Bey.
Bugun Funda Hn aradıgında söylediklerini Sinan Bey de teyit etti.3 tanesi döllenmiş.Yarın sayı 4 e çıksa bile teorik olarak geç döllenen geç bölünmeye başlar işe yaramaz.Yani 3 le yola cıktık.Bakalım sağ salim geriye ne kalacak.
Sinan Bey dedi ki neden hepsinin döllenmediğinin açıklaması yok.Dün bir hastamın 5 te 5 döllendi ,başka hastamın 2 yumurtası vardı 2 si de döllenmemişti dedi.Yani bu iş kısmet işi kesinlikle canım.
Senin de umarım herşeyin yolunda gider.Günde 4-5 litre su içmeyi sakın ihmal etme.Sİnan Bey hep altını çiziyor bunun.Ayrıca ilaçların vücuttan çabuk atılması için bol su zaten şart.Ama tıbbi sebeblerle suyu içmemiz şartmış onu anlatmıştı dr ama ben umuttum şimdi neydi.Ben "su içmeliyim" e kilitlendiğim için sebebini çok dert etmedim galiba.
Selamlar ...