Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

Selam Yasmincim,bana kimi tercih edersin diye sorulmadı ama toplamayı Murat Bey yaptı.
Cumartesi gece 23 de çatlatma iğnesibi kendim yaptım,hazır enjektörde idi.Diğer iğneler gibi aynı yöntemle göbekten yaptım.
35 saat sonra toplanması gerek dendi ,sabah 10 da toplandı.10.40 da odada uyandım.1 saat dinlenip eve gittim.
Benim tekrarlayan düşklerim ve yaşım nedeniyle PGT düşünülüyor.O yüzden perşembe embriyoların durumuna göre pgt olup olmayacagıma karar verecekler.Cuma yada cumartesi transfer yaparız demişti Sinan Bey.
Bugun Funda Hn aradıgında söylediklerini Sinan Bey de teyit etti.3 tanesi döllenmiş.Yarın sayı 4 e çıksa bile teorik olarak geç döllenen geç bölünmeye başlar işe yaramaz.Yani 3 le yola cıktık.Bakalım sağ salim geriye ne kalacak.
Sinan Bey dedi ki neden hepsinin döllenmediğinin açıklaması yok.Dün bir hastamın 5 te 5 döllendi ,başka hastamın 2 yumurtası vardı 2 si de döllenmemişti dedi.Yani bu iş kısmet işi kesinlikle canım.
Senin de umarım herşeyin yolunda gider.Günde 4-5 litre su içmeyi sakın ihmal etme.Sİnan Bey hep altını çiziyor bunun.Ayrıca ilaçların vücuttan çabuk atılması için bol su zaten şart.Ama tıbbi sebeblerle suyu içmemiz şartmış onu anlatmıştı dr ama ben umuttum şimdi neydi.Ben "su içmeliyim" e kilitlendiğim için sebebini çok dert etmedim galiba.
Selamlar ...

irenecim demek mikroenjeksiyonda bile döllenme olmayabiliyor.bende bu sistemle biraz daha garanti gözüyle bakıyordum.sanıyorum birazda sperme düşüyor iş bu aşamada.kesinlikle kısmet işi.bakalım beni neler bekliyor.hakıımızda hayırlısı gelişmeleri yazarım görüşmek üzere.

Yasmincim garantisi yok kesinlikle,şimdi sen mikroenjeksiyon deyince aklıma geldi farkına bakayım dedim.Mikro ve tüp farklı şeyler biliyorum da acaba bana hangi işlem yapıldı bunun açıklaması falan olmadı .Şİmdi kafama dank etti valla.Baktım biraz inceledim sen de bak.Ama buraya web adresi kabul etmiyor galiba
doktornevra.com/kisirlik/ivf_tup_bebek.asp

yasmin canım,tüp ve mikroenjeksiyon faklı uygulamalar diye biliyorum.mikroda embriyolog döllendiriyor,tüpte ise,spermler yumurtalara bırakılıp kendileri dölleniyor.mikro genellikle sperm sayısı az olan durumlarda uygulanıyormuş

irenecim sanada micro yapılmıştır.çünkü antalya tüp bebek merkezinde bunu tercihe bırakmıyorlar.herkese micro yapılıyor.ilk görüşmemeizde sinan bey micro olacak demişti.hatta en son gittiğimde özellikle sordum evet micro yapılacak dedi.artık hemen hemen dünyanın heryerinde bu uygulanıyor daha iyi bir teknoloji dedi.bende önceden micro sadece sperm sayısında sorun olanlarda yaoılıyor zannediyordum ama demkki herkese bunu uygulayan hastanelerde var.hatta antalya tüp bebeğin web adresine bak tedavi aşamalrında direkt micro diyor.bizim için daha iyi tabi ama demekki onun bile garantisi olmayabiliyor.
dün baya ağrın sancın vardı inşallah daha iyisindir bugün.
bnazz cım sen nasıl oldun umarım seninde ağrıların geçmiştir.sende bugün kontrole gideceksin sanırım.hayırlısı olsun.galiba bugün yaparız çatlatma iğnesini.
diğer arkadaşların tedavileri hangi aşamada tam bilemiyorum ama transferi olanlar,yeni başlayanlar allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

gunaydın arkadaslar
bende bugun menegonda 3,gundeyım
ben raporlu yapıyorum 8 kutu menegonum var
benım gıbı kullanan arkadaslar kac gunde toplantı yumuslarınız ben 375 unıte toz alıyorum bana bılgı verırmısınız

günaydın canım menagon gonal gibi yumurta geliştiricimi

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese günaydınlarrrrrr..
nasılsınız bugün?
ben iyiyiym,dün ağrım yoktu,hafif sancılarla günü tamamladım.10.30 da kontrolüm var,bakalım çatlatma günü belli olacak.ya bu akşam yada yarın akşam çatlatma iğnesi yapılacak.hakkımızda hayırlısı olsun.
yasmin canım sen de şuan doktorda olmalısın,bakalım ne haberler vereceksin bize.
arkadaşlar hepinize sağlıklı günler diliyorum,herşey güzel olsun..
haberlerinizi bekliyorum..

evet canım gonal f gıbı menegonda yumurta buyutucu
sen napıyon gectınmı yumos buyutmeye senınle asagı yukarı aynıyız canım
hadı bakalım allahım kucaklarımzı bos bırakmasın

amin canım ben yarın başlıycam inşaallah

gunaydın canım
senın sımdı artık son gunlerın oylemı
artık yumoslar baya buyumustur canım
hadı bakalım canım allahım yardımcımız olsun
kalıtelı yumurta ve kalıte embrıyo nasıp etsın canımolumunekankayizsmile

adet oldunmu canım
hadı bakalım ınsallah ıyıolucak canım
aramızda 4,gun olucak hadı bakalım
benım bugun 3,gunum canım

adet oldunmu canım
hadı bakalım ınsallah ıyıolucak canım
aramızda 4,gun olucak hadı bakalım
benım bugun 3,gunum canım

evet 4. gün başlıyorum inşaallah
evet 4 gün olacak önce sen hayırlı sonucu alıcan sonra ben inşaallah
kaç tane konuyor sana
5. gün embriyosumu konacak

saol canım..
evet ben sona yaklaşıyorum..
allah hepimize en kaliteli embriyolar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…