irene en zor aşamalardan birini atlatmışsın.inşallah gerisi kolaylıkla gelir.ne güzel yazmışsın.yaşadıklarımız kolay şeyler değil.ben zaten normal yolla kısa sürede hamile kalanlara büyük bir mucizeyi gerçekleştirmiş gözüyle bakıyorum.
yumurta toplama işlemini hangi doktor yaptı.aynı doktorun hastaları olduğumuz için yazdıklarını dikkatle okudum.sinan bey bana toplamadan 2 yada 3 gün sonra embriyonun durumuna göre transfer yaparız dedi.birde çatlatma iğnesini kendinmi yaptın.ben yarın sonkez kontrole gidceğim ve sanıyorum akşama çatlatma iğnesini yapacağız.
inşallah 7 yumurtanın hepside en kalitelisinden embriyocuklara dönüşürler.bi çocuğun varmış belki birde ikizlerin olur.allah hepimizin gönlüne göre versin.
irenecim demek mikroenjeksiyonda bile döllenme olmayabiliyor.bende bu sistemle biraz daha garanti gözüyle bakıyordum.sanıyorum birazda sperme düşüyor iş bu aşamada.kesinlikle kısmet işi.bakalım beni neler bekliyor.hakıımızda hayırlısı gelişmeleri yazarım görüşmek üzere.
godescim sonunda buldum seni yahu
:umursamaz:
Yasmincim garantisi yok kesinlikle,şimdi sen mikroenjeksiyon deyince aklıma geldi farkına bakayım dedim.Mikro ve tüp farklı şeyler biliyorum da acaba bana hangi işlem yapıldı bunun açıklaması falan olmadı .Şİmdi kafama dank etti valla.Baktım biraz inceledim sen de bak.Ama buraya web adresi kabul etmiyor galiba
doktornevra.com/kisirlik/ivf_tup_bebek.asp
gunaydın arkadaslar
bende bugun menegonda 3,gundeyım
ben raporlu yapıyorum 8 kutu menegonum var
benım gıbı kullanan arkadaslar kac gunde toplantı yumuslarınız ben 375 unıte toz alıyorum bana bılgı verırmısınız
günaydın canım menagon gonal gibi yumurta geliştiricimi
evet canım gonal f gıbı menegonda yumurta buyutucu
sen napıyon gectınmı yumos buyutmeye senınle asagı yukarı aynıyız canım
hadı bakalım allahım kucaklarımzı bos bırakmasın
arkadaşlar herkese günaydınlarrrrrr..
nasılsınız bugün?
ben iyiyiym,dün ağrım yoktu,hafif sancılarla günü tamamladım.10.30 da kontrolüm var,bakalım çatlatma günü belli olacak.ya bu akşam yada yarın akşam çatlatma iğnesi yapılacak.hakkımızda hayırlısı olsun.
yasmin canım sen de şuan doktorda olmalısın,bakalım ne haberler vereceksin bize.
arkadaşlar hepinize sağlıklı günler diliyorum,herşey güzel olsun..
haberlerinizi bekliyorum..
adet oldunmu canım
hadı bakalım ınsallah ıyıolucak canım
aramızda 4,gun olucak hadı bakalım
benım bugun 3,gunum canım
saol canım..gunaydın canım
senın sımdı artık son gunlerın oylemı
artık yumoslar baya buyumustur canım
hadı bakalım canım allahım yardımcımız olsun
kalıtelı yumurta ve kalıte embrıyo nasıp etsın canımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?