Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

she35 benimde dişlerde sorun var dolgu olması gerek hemen yaptırmlaı o zaman, saçlarımda var offf offf çok işim varya:(

she canım ya ne güzel anlatmışsın ben heyecanlandım ya rabbim hepimize tatlı tatlı evlatlar nasip eder inşallah....

emelkad canım çok teşekkür ederim cesaret verdiğin için... bende senin gibi düşünüyorum aşılamada sonuçta sperm ya döller yada dölleyemez ama bu bebiş ya kesin döllenmiş :))) inşallah tutar canım ya... hepimizinkiii tutsun ya rabbim ne olur...

çarşamba günü saat 11 de transferim yapılacak. tok karnına gel dediler, 1,5 lt su içmeme gerekiyormuş öncesinde. mesane şişerek rahme baskı yapsın ve ultrasonda daha iyi görünebilsin diye. ayy çok heyecanlandım, az kaldı.

canım maşallah hadi hayırlısı bakalım benimki de bi aksilik olmazsa perşembe günü olucak inşallah o güne kadar hayırlısıyla dayanabilirler.şimdilik 10 embriyomdan 5i iyi kalitede, diğer beşi 2 hücreliymiş bakalım ben de hastaneden haber bekliyorum.ama elmekad dediğin gibi çok heyecanlı ve güzel süreçler bunlar canım :)):teytey:

bnazz canım geçmiş olsun hadi yarın son olur inşallah çatlatırsın yumoşlarını canım :)))

catdog saol canım.yarın kontrolüm var,inş sona gelmişimdir artık.çünkü çok ızdırap çektim.bende adenomyozis olduğu için ağrılarım çok şiddetli.ya majezik içtim bugün maalesef,dayanılacak gibi değildi.inş. sorun olmaz,yumoşları etkiler mi bilmiyorum.dr geçen hafta yumoşları toplamaya 4 gün kala içme demişti,geçen gün ise içebilirsin,yumoşlar toplandıktan sonra içme dedi.ben de anlamadım,vallahi eşim içirdi.ayyy inş. yumoşları olumsuz etkilememiştir.

günaydın arkadaşlar
dün yazdıklarımız silinmiş.bnazz dünde yazmıştım benimde bugün kontrolüm var.hayırlısı olsun.transferimiz bir aksilik çıkmazsa aynı günlere denk geliyor.doktorum çatlatma iğnesini çarşamba gibi vuruz demişti.tabi bugünki kontrolden sonra kesin belli olur.allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için.
she bende antalya tüp bebekte tedavi görüyorum.çok detaylı konuşmadık ama sanıyorum doktorum embryoyu 2.gün transfer ederiz gibi bişeyler dedi.daha doğrusu embriyonun kalitesine göre eğer kaliteli olursa 3.gün ama 3.güne dayanamzsa 2.transfer ederiz diye düşünüyor.sen söyleyince benimde aklıma takıldı bugün bir sorayım.inşallah 5.güne kadar dayanan sağlıklı embriyolarımız olur hepimizin.
transferi olan arkadaşlar sizlerde inşallah hayılısıyla müjdeli haberi alırsınız.allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

günaydın herkese,
geri sayım başladı, heyecanda artıyor. Bu gün erkenden kalktım, bütün gecede uyku tutmadı. Kendimi çok yormadan evi temizleyeyim diyorum, ne de olsa yarından sonra bu tür işleri yapmayacağım birsüre. Transfer sonrası için kitaplarımı ve DVDlerimi hazırladım, yemeklerimide yarın sabah hazırlıyayım istiyorum. 48 saat yatmayı planlıyorum, ailem bu şehirde oturmadığı için herşeyi önden planlamam gerekiyor, saolsun arkadaşım gelecek ilgilenmek için. Abartıyormuyum bilmiyorum ama tarnsfer sonrasını sakin geçirmenin önemli olduğunu düşünüyorum.
birde yabancı bir sitede okuduğum bir bilgiyi paylaşayım istiyorum; tıbbi olarak kanıtlanan bir bilgi olmasada, Avustralyada yapılan bir araştırmada, Transfer önce ilişkiye girmenin embriyonun tutunma oranını arttırdığı görülmüş. Sperm sıvısının böyle bir etkisi varmış. Denemekte fayda vardır diye düşünüyorum:)

she sen anlatıosun sankı ben yasıcakmısım gıbı cok heyecanlanıorum ya kızlar ben panık atak oldum resmen
tutası varsada benım yzmden hersey mahfolacak gıbıme gelıor

Bu forumun en güzel tarafıda bu zaten. çevremizde aynı şeyleri , ayni dönmede yaşayan insanlar bulmak zor. burda her güzel habere birlikte seviniyor, her kötü habere birlikte üzülüyoruz. şu dönemde yaptığım en güzel şey bu Foruma girmek oldu.

:)))))ınş hayırlı haberlerını alıpta en gusel duygularını burada gene hep bırlıkte yasarızzzzz

she35 benimde dişlerde sorun var dolgu olması gerek hemen yaptırmlaı o zaman, saçlarımda var offf offf çok işim varya:(

saçlar için yapacak bişey yok aslında, ilk üç dönemde beyazlarla dolaşacağız, kaçış yok. ama dişler için önlem alabiliriz, varsa bir sorun şu dönem yaptır, çünkü hamilelik döneminde, vücut bebeği beslemek için tüm vitamin ve mineralleri çocuğa yöneltiyor, sen kalsiyum eksikliğinde zayıf olan dişlerinle uğraşıyorsun. ihmal etmemeye çalış canım.

canım maşallah hadi hayırlısı bakalım benimki de bi aksilik olmazsa perşembe günü olucak inşallah o güne kadar hayırlısıyla dayanabilirler.şimdilik 10 embriyomdan 5i iyi kalitede, diğer beşi 2 hücreliymiş bakalım ben de hastaneden haber bekliyorum.ama elmekad dediğin gibi çok heyecanlı ve güzel süreçler bunlar canım :)):teytey:

hayırlısı ile olsun bitsin canım. bak şu embriyoların yaptığı işe, sen benden 3 gün önde gidiyordun iğnelerde, şimdi ben bir gün önce transfer oluyorum. güzel haberlerimizi burda paylaşmayı nasip esnin allahım.

günaydın arkadaşlar,nasılsınız.
şimdi dr dan geldim.dün ağrılarım vardı,hatırlarsanız,bakalım bugün ne olacak.yumoşlar büyümüşler,13-14-15-16 civarındalar.bu akşam tekrar 150 yapıcam ve yarın tekrar dr gidicem.bakalım yarın akşam mı,perş akşamı mı çatlatma yapılacak,yarın belli olacak.en azından 3 tane 17 mm lik yumoş olması gerekiyormuş,toplamak için.biliyorsunuz,pazar günü endişelenmiştim,çatladılar mı diye.dr çatlamazlar ,lucrin vuruyorsun dedi.
bu konuda bana destek olup moral veren tüm arkadaşlarıma çokk teşekkür ediyorum.
bu arada endimetrium da 8 mm olmuş.ayrıca bir bilgi de vereyim.ağrı kesici içtiğim için endişeliydim,yumoşlar etkilenir mi diye ama dr kalitelerini etkilemez dedi.ağrı kesici endometriumu etkilermiş,kalınlaşmasını ama çok şükür o da iyi.
hepinizden güzel haberleri bekliyorum.inş. hepimiz için her aşama başarılı olur,dualarınızı eksik etmeyin.

günaydın arkadaşlar,nasılsınız.
şimdi dr dan geldim.dün ağrılarım vardı,hatırlarsanız,bakalım bugün ne olacak.yumoşlar büyümüşler,13-14-15-16 civarındalar.bu akşam tekrar 150 yapıcam ve yarın tekrar dr gidicem.bakalım yarın akşam mı,perş akşamı mı çatlatma yapılacak,yarın belli olacak.en azından 3 tane 17 mm lik yumoş olması gerekiyormuş,toplamak için.biliyorsunuz,pazar günü endişelenmiştim,çatladılar mı diye.dr çatlamazlar ,lucrin vuruyorsun dedi.
bu konuda bana destek olup moral veren tüm arkadaşlarıma çokk teşekkür ediyorum.
bu arada endimetrium da 8 mm olmuş.ayrıca bir bilgi de vereyim.ağrı kesici içtiğim için endişeliydim,yumoşlar etkilenir mi diye ama dr kalitelerini etkilemez dedi.ağrı kesici endometriumu etkilermiş,kalınlaşmasını ama çok şükür o da iyi.
hepinizden güzel haberleri bekliyorum.inş. hepimiz için her aşama başarılı olur,dualarınızı eksik etmeyin.

maşallah bak endişelerin ne kadar yersizmiş, herşey yolunda. sen rahatla ki yumurtalarında çarçabuk büyüsün.

mrb arkadaşlar.
bnazz bende şimdi doktordan geldim seninle aynı aşamadayız hep.sonkez yarın sabah 9 da gideceğim kontrole.büyük bir ihtimalle yarın çatlatma iğnesini ypacak.cumaya da toplarız dedi.hepimiz için hayırlısı olsun.çok heyecan verici bir durum.
kızlar çatlatma iğnesini doktormu yapıyor yoksa bizmi yapıyoruz.birde göbektenmi yapılıyor hiç bilgim yok bu konuda.

she canım teşekkürler.evet haklısın,endişenmekte yersizmişim ama ne yapayım.ama merak etme şuan kafama takacak yeni bir konu buldum:))

yasmin canım seninle aynı durumdayız,doğru.senin yumoşların büyüklüğü ne kadar ve kaç tane var.benimkiler 10 a yakın heralde.dr c.tesi günkü kontrolde pazartesi son kez beraber olun,bir daha olmayın demişti,cuma günü toplayacağını düşünerek.cuma günü toplanınca tam 4 günlük oluyor,ideal olan da bu süreymiş.ama bugün c.tesi de toplayabiliriz dedi.ben de sperm perhiz süresini sormadım,c.tesi toplarsa 5 günlük bekleme oluyor.ne yapsak acaba.

Son düzenleme:
bnazz cım aynen benim doktorda cuma yada cumartesi toplarız dedi.ama cuma günü olması daha büyük bir ihtimal.benim doktor bugünde ilşki olabilir sonra cumaya dek perhiz dedi.c.tesi toplarsak 1 gün falz olur dedi sorun yok dedi.yani c.tesi toplansa erkek için 1 gün fazla perhiz olması sorun olmaz.ama benim kafam karışltı şimdi.doktor bugünde beraber olabilirsiniz dedi.cumaya kadar az değilmi perhiz süresi ne yapsak acaba.ama bugün beraer olmazsakta bizim perhiz pazardan cumaya kadar olmuş olacak.

evet yasmin canım,ben de merak ettim çatlatmayı.ama sanırsam merkezde yapıyorlar,kalçadan.çünkü benim aşılama yapılırken ve diğer hap tedavilerinde çatlatma iğnesini merkezde hemşire yapmıştı.ama bu seferki hazır enjökter içinde ilaç.

Back