çarşamba günü saat 11 de transferim yapılacak. tok karnına gel dediler, 1,5 lt su içmeme gerekiyormuş öncesinde. mesane şişerek rahme baskı yapsın ve ultrasonda daha iyi görünebilsin diye. ayy çok heyecanlandım, az kaldı.
she sen anlatıosun sankı ben yasıcakmısım gıbı cok heyecanlanıorum ya kızlar ben panık atak oldum resmen
tutası varsada benım yzmden hersey mahfolacak gıbıme gelıor
she35 benimde dişlerde sorun var dolgu olması gerek hemen yaptırmlaı o zaman, saçlarımda var offf offf çok işim varya
canım maşallah hadi hayırlısı bakalım benimki de bi aksilik olmazsa perşembe günü olucak inşallah o güne kadar hayırlısıyla dayanabilirler.şimdilik 10 embriyomdan 5i iyi kalitede, diğer beşi 2 hücreliymiş bakalım ben de hastaneden haber bekliyorum.ama elmekad dediğin gibi çok heyecanlı ve güzel süreçler bunlar canım :)):teytey:
günaydın arkadaşlar,nasılsınız.
şimdi dr dan geldim.dün ağrılarım vardı,hatırlarsanız,bakalım bugün ne olacak.yumoşlar büyümüşler,13-14-15-16 civarındalar.bu akşam tekrar 150 yapıcam ve yarın tekrar dr gidicem.bakalım yarın akşam mı,perş akşamı mı çatlatma yapılacak,yarın belli olacak.en azından 3 tane 17 mm lik yumoş olması gerekiyormuş,toplamak için.biliyorsunuz,pazar günü endişelenmiştim,çatladılar mı diye.dr çatlamazlar ,lucrin vuruyorsun dedi.
bu konuda bana destek olup moral veren tüm arkadaşlarıma çokk teşekkür ediyorum.
bu arada endimetrium da 8 mm olmuş.ayrıca bir bilgi de vereyim.ağrı kesici içtiğim için endişeliydim,yumoşlar etkilenir mi diye ama dr kalitelerini etkilemez dedi.ağrı kesici endometriumu etkilermiş,kalınlaşmasını ama çok şükür o da iyi.
hepinizden güzel haberleri bekliyorum.inş. hepimiz için her aşama başarılı olur,dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?