Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlr dodnurulmuslar ne işe yaror bır dahakı tup bebektemı?
iyi akşamlar arkadaşlarım..
benim kabus yine geri döndü bugün.bilyorsunuz cuma günü çok şiddetli ağrılarım olmuştu,c.tesi iyiydim.dün de gazım,sancılarım vardı.bu sabah hatırlarsanız ağrılarım yok,acaba yumoşlar çatladı mı diye endişelenmiştim.senmisin ağrım yok diyen,1.30 dan sonra öyle bir ağrı başladı ki,kriz şeklinde,ağrıdan başım ellerim,kolum,ayaklarım uyuştu,baygın halde saatlerce ağrı çektim.tam bu şekilde ağlayarak 3 saat hap içmedim ama artık bayılmak üzereyken eşim ağrı kesici verdi.gerçi dr ağrı kesici içebilirsin demişti ama ben yumoşların kalitesini etkilemesin diye direndim ama kendimden geçtim ağrılardan.şuan iyiyim,yeni doğmuş gibiyim,sadece yorgunum.
sanırsam bu akşam son iğnemi yaptım,yarın kontrolüm var,belki yarın akşam çatlatma iğnesi yapılır.sona geldim ama ağrılar bitmedi.
benim gibi yumoşlar büyürken ağrı kesici içen oldu mu?
saol artrit canım,artık yapacak bişey yok.içmek zorunda kaldım,majezik içtim o bile kaç saat sonra hafifletti.ağrı kesici ne gibi yan etki yapar acaba,yumoşlara.sen ne içiyorsun.ben de adenomyozis olduğu için bünyem hormonları kaldırmıyor,bu kadar ağrı çekmemin sebebi yumoşların büyümesinden ziyade,adenomyozis illeti.tedavisi olmayan bir hastalık.
saol artrit canım,artık yapacak bişey yok.içmek zorunda kaldım,majezik içtim o bile kaç saat sonra hafifletti.ağrı kesici ne gibi yan etki yapar acaba,yumoşlara.sen ne içiyorsun.ben de adenomyozis olduğu için bünyem hormonları kaldırmıyor,bu kadar ağrı çekmemin sebebi yumoşların büyümesinden ziyade,adenomyozis illeti.tedavisi olmayan bir hastalık.