Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

bana toplama işlemi sonrasında günde 3-4 litre su iç dediler, öyle yapıyorum, işe yarıyor, gerçi yinede karnım şiş ama o kadar olacak sanırım.

Merhaba She,hiç korkma yumurta toplamadan sonra şişlik bende de oldu,ternferin 4-5.günü yeni yeni geçti diyebilirim...Endişelenme...

Evet Esra bi da aynı aşamaları (yumurta büyütme,toplama,vs.vs.) yaşamamak için biz dondurttuk ,tutsa bile diğer çocuklar için inşallah...

çarşamba günü saat 11 de transferim yapılacak. tok karnına gel dediler, 1,5 lt su içmeme gerekiyormuş öncesinde. mesane şişerek rahme baskı yapsın ve ultrasonda daha iyi görünebilsin diye. ayy çok heyecanlandım, az kaldı.

inş gerek bıle kalamadan ılk sefrde bebeklerınız olur dıgerlerıde dogal yollan olur
hep hayalımdı adetım gunumden gecsınde elıme testı alım vede o cıft cızgıyı gorım dedim ama allh nasp etmedı

she sen anlatıosun sankı ben yasıcakmısım gıbı cok heyecanlanıorum ya kızlar ben panık atak oldum resmen
tutası varsada benım yzmden hersey mahfolacak gıbıme gelıor

Bakkkk ben dedim özel ve güzel bi süreç olarak bakın diye...İnsan her aşamada ayrı bi heyecan yaşıyor...transfer olurken benim gözlerim doldu ekrandan bakarken...Çok tatlı duygular kızlar korkmayın...

rabbım sonunuda gusel eylesın arkadasım
o gusellık kucagına alana kadar sursun

sonuc bekeleyenler bence pc basında fazla kalmayın,
radyasyondan dolayı ii değil yanı

iyi akşamlar arkadaşlarım..
benim kabus yine geri döndü bugün.bilyorsunuz cuma günü çok şiddetli ağrılarım olmuştu,c.tesi iyiydim.dün de gazım,sancılarım vardı.bu sabah hatırlarsanız ağrılarım yok,acaba yumoşlar çatladı mı diye endişelenmiştim.senmisin ağrım yok diyen,1.30 dan sonra öyle bir ağrı başladı ki,kriz şeklinde,ağrıdan başım ellerim,kolum,ayaklarım uyuştu,baygın halde saatlerce ağrı çektim.tam bu şekilde ağlayarak 3 saat hap içmedim ama artık bayılmak üzereyken eşim ağrı kesici verdi.gerçi dr ağrı kesici içebilirsin demişti ama ben yumoşların kalitesini etkilemesin diye direndim ama kendimden geçtim ağrılardan.şuan iyiyim,yeni doğmuş gibiyim,sadece yorgunum.
sanırsam bu akşam son iğnemi yaptım,yarın kontrolüm var,belki yarın akşam çatlatma iğnesi yapılır.sona geldim ama ağrılar bitmedi.
benim gibi yumoşlar büyürken ağrı kesici içen oldu mu?

iyi akşamlar arkadaşlarım..
benim kabus yine geri döndü bugün.bilyorsunuz cuma günü çok şiddetli ağrılarım olmuştu,c.tesi iyiydim.dün de gazım,sancılarım vardı.bu sabah hatırlarsanız ağrılarım yok,acaba yumoşlar çatladı mı diye endişelenmiştim.senmisin ağrım yok diyen,1.30 dan sonra öyle bir ağrı başladı ki,kriz şeklinde,ağrıdan başım ellerim,kolum,ayaklarım uyuştu,baygın halde saatlerce ağrı çektim.tam bu şekilde ağlayarak 3 saat hap içmedim ama artık bayılmak üzereyken eşim ağrı kesici verdi.gerçi dr ağrı kesici içebilirsin demişti ama ben yumoşların kalitesini etkilemesin diye direndim ama kendimden geçtim ağrılardan.şuan iyiyim,yeni doğmuş gibiyim,sadece yorgunum.
sanırsam bu akşam son iğnemi yaptım,yarın kontrolüm var,belki yarın akşam çatlatma iğnesi yapılır.sona geldim ama ağrılar bitmedi.
benim gibi yumoşlar büyürken ağrı kesici içen oldu mu?

geçmiş olsun canım benağrı kesici alıyorum sürekli başka rahatsızlıklarımda olduğu için ama hafif ağrı kesiciler allahın izniyle bişey olmaz merak etme ben diğer tedavimde de içmiştim bende bugün kontrole diye gittim baktık yumoşlar büyümüş bu gece çatlatmayı yapıcam inşallah çarşambaya da toplanacak kısmet olursa

saol artrit canım,artık yapacak bişey yok.içmek zorunda kaldım,majezik içtim o bile kaç saat sonra hafifletti.ağrı kesici ne gibi yan etki yapar acaba,yumoşlara.sen ne içiyorsun.ben de adenomyozis olduğu için bünyem hormonları kaldırmıyor,bu kadar ağrı çekmemin sebebi yumoşların büyümesinden ziyade,adenomyozis illeti.tedavisi olmayan bir hastalık.

saol artrit canım,artık yapacak bişey yok.içmek zorunda kaldım,majezik içtim o bile kaç saat sonra hafifletti.ağrı kesici ne gibi yan etki yapar acaba,yumoşlara.sen ne içiyorsun.ben de adenomyozis olduğu için bünyem hormonları kaldırmıyor,bu kadar ağrı çekmemin sebebi yumoşların büyümesinden ziyade,adenomyozis illeti.tedavisi olmayan bir hastalık.

ben arada kortizon alıyorum yanında da parol pek etki etmiyo ama napalım bende iltihaplı romatizma var 5 yıldır falan tedavi görüyorum bebek için ilaçlarımın çoğunu bırakmak zorunda kaldım inşallah bu denememde gelir bebişim allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

ben geçen hafta 20lik dişim tutunca dişçiye gittim, tabi jinekoloğumun bilgisi dahilinde. morfin verdi, dişimi çekti, sonrasında parol kullandım 2 gün. doktorum bişey olmaz şu dönemde, hatta yarın saçlarımı bile boyatacağım, tabii yine doktorumun bilgisi dahilinde. Transfer gününe kadar boyat saçlarını dedi, sonra 4. aya kadar yasak.
yani bnazzcım, şu aşamada içtiğin ağrıkesicinin bi etkisi olmuyor.

bnazz canım geçmiş olsun... neden bu kadar ağır yaşadın sen bunları ya anlamadım ben , bende aşılamada puregon kullandım ama allaha şükür sorun çıkmadı hatta birinde 20 yumiş oluştu... kendine dikkat et ve kendini fazla dinleme olur mu canım...

Back