Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazan bende de tranferden2-3 gün sonra felaket gaz ve kabızlık oldu...İlaçlardan...Artık hemen hemen geçti,yaş kuru sürekli kayısı yiyorum veee 3-4 litre su içiyorum...Kızlar 16 temmuzda transferim yapıldı kaç gündür giremedim,karnım şişti tuvalete çıkamama sorunum var neler çektim kaçgündür![]()
Kızlar 16 temmuzda transferim yapıldı kaç gündür giremedim,karnım şişti tuvalete çıkamama sorunum var neler çektim kaçgündür![]()
hayırlısı olsun, kaçıncı gün transferin yapıldı? Bana merkezim 2. transfer edelim diyo, alanlarıda donduralım dediler. ama 2. gün çok erken değil mi?
she antalyada hangi merkezde yaptırıyorsun tedaviyi
Gelecek tüp bebekte. sen de mi antalyada tedavi görüyorsun?
Nazan bende de tranferden2-3 gün sonra felaket gaz ve kabızlık oldu...İlaçlardan...Artık hemen hemen geçti,yaş kuru sürekli kayısı yiyorum veee 3-4 litre su içiyorum...
Sabah aç karnına 3-4 kuru kayısı ve ılık 2 bardak su çözer bi de...anladım canım neyaptıysam fayda etmedi doktor şurup verdi fayda etmedi,bugünde lavmanı deneyeceğim,yarında çağırdı yumurta çokluğundan dolayı sıvı birikmesi olmuş olabilir dedi ultrasondan bakacak karından bakar sanrıım of çok korkuyorum,2.bebeğimde bırakıp gidecek diye![]()
hayırlısı olsun, kaçıncı gün transferin yapıldı? Bana merkezim 2. transfer edelim diyo, alanlarıda donduralım dediler. ama 2. gün çok erken değil mi?
Nazan ilaç almasan iyii olur yaaa...Dikkat...
canım 2.gün benimde 4' e bölünmüş, sadece ona seviniyorum 14 yumurtadan 2 si söllenmiş birisi orta kalite dondurulamaz zaten allahtan birisi çok iyi ama sonuç yine hüsran olabilir