Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

evet yaptırmadım cahıl gıbıde hareket edıp husrana ugramak ıstemıorum
ekımde rabbım kısmet ederse ılk denememı yaptırıcam ama cok korkuyrummmmmm

kızlar ayrıca tupe gıtmeden once sızler rahım fılmı cektırdınızmı ben cektırmedım daha :(

Bak Esra8 ben rahim filmi,hormonlar vs..ve 2 defa aşılama yaptırıp öyle tüpb. merkezine gittim,öyle daha iii bi de onlara uğraşmadık,direkt tüp bebeğe geçtik,ama hiç korkma bişey olmuyor...Sorun ne sizde,yaş kaç senin?

ekımde gıdıcez ama ben cektırmedım sorun esımde olunca orda ztaen ıstemıoarmı rahım fılmı falan ?

Tabi korkma dedim ama biraz sabır gerektiriyor ve zorlukları da var:ben iğnelerden ve vajinama spekulum takılırken biraz korktum ve tedirgin oldum ama bence yaşamadan önceki korkum onlardan çok çok büyüktü....Onun için korkma bence...

Eşinin sorunu ne benim de sorun eşimde idi,bende her şey çok iii çıktı,şükrler olsun...Ama normal prosedür sanırım onlar bakılır herhalde....Ben de HERŞEYE bakıldı,sık sık alttan muayene oldum ve kan verdim...

sperm azlıgı bızdekı sızınkısı hareket morfolojı falan nasıl ?
ayrıca sız yaptırdınızmı tup yoksa suan tedavı surecındemısın

ayrıca sızın yasınız kac
doktor bana 22 yasında oldugumdan dolayı sansımızın bıraz daha yuksek oldugunu söledı ama bılemıcem :(
asırı psıkolojım bozuldu

ılk denemenmı canım....ay hade hayırlısı olsun senın ıcın
kacıncı gun ebrıyosu hangı hastanede yaptırdınnnnn???

ayrıca sızın yasınız kac
doktor bana 22 yasında oldugumdan dolayı sansımızın bıraz daha yuksek oldugunu söledı ama bılemıcem :(
asırı psıkolojım bozuldu

Canım sakin olsa herşeyde vardır bir hayır......Göbüşlerimize bebeişlerimzi konsunda varsın acı çekelim....Rabbim cümlemizin yüreğini evlat hasretiyle yakmasın......Bende başlamadım daha ama korkuyorum...Yarın konuşmaya gidiyoruz bakalım...eşim tahlil vericek....bizimkide biraz bekler gibime geliyor..benden kan tahlilleri istenmir..malum agustos ayı ramazan..bakalım..

sende benım gıbısın desene
:)bu bebek benı cokertı 22 deıl kendımı 102 gıbı hısseder oldum

belkıde suan hamılesındır ne olur adım esra banada duanı eksık etme
zor bır surecmı ?
ayrıca ne kadara mal oldu
ındırımden faydalanamıoruz demı 23 yasında vede 3 yıllık evlı olmadan ?

Aaa kızlar yapmayın bebeksiz dönemlerinde güzellikleri var ...Çok sitres yapmamaya çalışın...Her şeyin hayırlısı ve güzeli olur inşallah...

Back