Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

Kızlar 16 temmuzda transferim yapıldı kaç gündür giremedim,karnım şişti tuvalete çıkamama sorunum var neler çektim kaçgündür

Belki de kim bilir:) Tabi Esracım dua ederim, niye etmeyeyim ki...Kendimden önce herkese dua ediyorum zaten...Bana sorarsanız kararlı olup hemen başlayın bence...O da farklı bi süreç ...Hep kötü düşünmeyin bence güzel de bi süreç...özel bi kere...

Tam ne kadar tuttu bilemiyorum ama galiba 3-4 bin...Hoşgeldin Nazan,Nazan ismini de çok severim...Hayırlı olsun..

Kızlar 16 temmuzda transferim yapıldı kaç gündür giremedim,karnım şişti tuvalete çıkamama sorunum var neler çektim kaçgündür
Nazan bende de tranferden2-3 gün sonra felaket gaz ve kabızlık oldu...İlaçlardan...Artık hemen hemen geçti,yaş kuru sürekli kayısı yiyorum veee 3-4 litre su içiyorum...

Esra indirim kısmını faalaan bilmiyorum ,eşim pazarlık yapmıştı ama ,daha başlamadan dr la...Varsa pazarlık indirimi var sadece...

hayırlısı olsun, kaçıncı gün transferin yapıldı? Bana merkezim 2. transfer edelim diyo, alanlarıda donduralım dediler. ama 2. gün çok erken değil mi?

Nazan bende de tranferden2-3 gün sonra felaket gaz ve kabızlık oldu...İlaçlardan...Artık hemen hemen geçti,yaş kuru sürekli kayısı yiyorum veee 3-4 litre su içiyorum...

anladım canım neyaptıysam fayda etmedi doktor şurup verdi fayda etmedi,bugünde lavmanı deneyeceğim,yarında çağırdı yumurta çokluğundan dolayı sıvı birikmesi olmuş olabilir dedi ultrasondan bakacak karından bakar sanrıım of çok korkuyorum,2.bebeğimde bırakıp gidecek diye

Sabah aç karnına 3-4 kuru kayısı ve ılık 2 bardak su çözer bi de...

hayırlısı olsun, kaçıncı gün transferin yapıldı? Bana merkezim 2. transfer edelim diyo, alanlarıda donduralım dediler. ama 2. gün çok erken değil mi?

canım 2.gün benimde 4' e bölünmüş, sadece ona seviniyorum 14 yumurtadan 2 si söllenmiş birisi orta kalite dondurulamaz zaten allahtan birisi çok iyi ama sonuç yine hüsran olabilir

Nazan ilaç almasan iyii olur yaaa...Dikkat...

canım doktor verdi 1 haftadır çıkamadım çok fenayım acaba sıvı birikmeside mi oldu,fitilde yapıyor olabilir şaştım kaldım ilk denememde çok umutlandım yıkıldım,bunda tek iyi olan kaliteli olması ama umudum çok az duygularım karmakarışık birde bu sorunlar

canım 2.gün benimde 4' e bölünmüş, sadece ona seviniyorum 14 yumurtadan 2 si söllenmiş birisi orta kalite dondurulamaz zaten allahtan birisi çok iyi ama sonuç yine hüsran olabilir

kötü düşünme, herşey güzel olacak allahın izni ile.
bende 9 tanesi döllenmesine rağmen 2. gün transfer etmelerini anlayamıyorum. Eşim doktorla konuştu, 4 tanesini 3. güne kadar bekliyelim, kalan 5ini donduralım dedik. haber bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…