Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

bende bir adet görsem 225 ile başlayacağım ama daha 6. iğnemi olacağım bugün lucrini... bana dr 13 iğneyi yap hala olmamışsan 1 tane kalınca gel dedi 14 tane ya... inşallah olurumda öyle giderim ya bir daha git gel zaten zor olacak... yazın tatildeyiz diye yaptıralım dedik ama sıcakta bunalıyor nsan neyse bebişler olsunda gerisini hallederiz ne yapalım... rabbim hepinizin gönlüne göre versin....

simten bol bol kabak çekirdeği ye ve ananas bizim kızlar yaptı bunu transferden sonra şimdi hamişler rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah...

bnazz şekerim sende yumiş kalitesi için ballı karışımı yap 3 yemek kaşığı bala, 1 tatlı kaşığı polen,1t.k tarçın,1t.k çörekotunu karıştır ve sabah akşam ye .. ben geçen ay yapmıştım dr ne güzel rahmin tam formunda dedi ama tutmadı doğal yoldan eşek sıpası:)))

simten bol bol kabak çekirdeği ye ve ananas bizim kızlar yaptı bunu transferden sonra şimdi hamişler rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah...

ilkinde ikisini de yaptım ama bu defa ananas alacak yakın yer bulmadım. yabancı yer olunca her şeyi bulamıyoruz. arabada yok yerimizde oturuyoz. çekirdeklerin hepsi zararlı diye de eşim yedirmiyor. bu defa ölee gidiyom. ilgşnine çook teşekkür ederim umuarım kısa sürede bebişin geliirr

canım o ruh hali ilaçlardan ben de hala öyleyim ama ilk kontrolde ben de senin gibiydim çok meraklanmıştım:)))hadi bakalım inşallah bol kaliteli yumoşların olur:))

ilaçlardan mıdır nedir bilemiyorum valla merak da yok aslında ilkinde çok meraklanıyordum heyecanlıydım ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım nedense:))

arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
saat 7 de iğnemi vurulmaya gidiyorum merkeze,ordan da bu saate kadar geziyoruz eşimle.acaba dinlenmek mi iyi gelir.şuan tatilde olduğum için sürekli evdeyim,akşamları hava almak istiyorum,arabayla geziyoruz sürekli.kafama şüphe düştü,araba sarsıntı yapıp yumoşların kalitesini etkiler mi acaba?
sziler nasıl geçiriyorsunuz günleri.

simtencim ne demek canım ya biz burada ne için varız hep destek tam destek:)))

artrit canım inşallah 2010da melekler konacak göbüşümüze ve 2011 de gelecekler annelerine :)))

bnazz yapma bu kadarda ya pimpirikli arkadaşım benim... bence kan dolaşımı daha yoğun olduğu için iyi bile gelir dert etme sen gez toz zaten transferden sonra gezemezsin:)))

bnazz yapma bu kadarda ya pimpirikli arkadaşım benim... bence kan dolaşımı daha yoğun olduğu için iyi bile gelir dert etme sen gez toz zaten transferden sonra gezemezsin:)))

ozlemilker canım,benim için güzel bir tabir bulmuşsun ne uygun olmuş,pimpirikli..gerçekten de çok irdeliyorum,bu sefer de herşey başıma geliyor.bu halime kızıyorum.normal hayatta da böyleyim.saol canım,içimi rahatlattın.geçen gün de dozla ilgili bir sorun olmuştu,tüm gün ağladım ama boşuna ..inş.hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.
sen kaçıncı günündesin,yumoşların ne durumda..

selam arkadaşlar,listeye benide eklemeyı unutmayın.ilk denemem,antalya vitale hastanesi.sorun yumurta rezervi azlığı.lucrinde 12.,gonalf de 3.gunumdeyım.iğnelere tam olarak 04.07.2010 da başladım.[/QUOTE]

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Herkese tedavisinde kolaylıklar iyi şanslar diliyorum.Umarım hayırlısı ne ise o olur?
Veroj, vitalede hangi dr takip ediyor seni ve yaşını öğrenmemizde sakınca var mı acaba??
Benim 5 temmuzda vitalede başladı tedavim.Sinan Bey doktorum ve sorunum yaştan dolayı yumurta kalitesizliği gibi görünüyor.(39 yaşındayım).Hızlı protokol tercih etti doktorum..19 temmuzda yumurta toplanacak.Burada birbirimizden haberdar olabilir miyiz?
Herkese selamlar.

bnazz canım ha şöyle silkelen kendine gel günlerini güzel geçirmeye çalış... ben sana doz içinde tavsiyede bulunmuş sıkma canını demiştim hatırlarsan bak dediğim oldu büyüdü yumoşların maşallah...
canım ben 6. lucrinimi yaptım daha yolun çoook başındayım adet görmem lazım önce:)) ondan sonra gelsin yumurcaklar , inşallah kaliteli kaliteli olur hepimizinki... ayy zaten gelsinler ilk iş poposuna şaplak olacak:)))

artrit canım biz buna inanmazsak istemezsek bize kim inanır değil mi? rabbimde istemesini bilmek gerek helede bu güzel aylarda:))

arkadaşlar siteye ne oldu böyle.birden 15 temmuza döndü,tüm yazılanlar gitti.yoksa bizim stresimizi kaldıramadımı site:))

ben de kafayı mı yedim acaba diyordum, konu okuyordum birden sayfam gitti açtığımda da okuduğumu bulamadım. aman neyse aklım yerindeymiş sevindim :)

Kızlar acil bilgiye ihtiyacım var
az önce tüp bebek merkezinden aradılar, 9 tane embriyom var, 2 tanesi yerleştirilecek, kalanı değer dondurmak istersem, transfer yarın yapılacak, yok dondurmak istemiyorsam çarşamba3.gün yada cuma 5. gün transferi yapılacak. yarın transfer olursa 2. gün embriyosu olur, bu da kalitesini etkilemez mi.
bilgisi olan varmı?

Kızlar acil bilgiye ihtiyacım var
az önce tüp bebek merkezinden aradılar, 9 tane embriyom var, 2 tanesi yerleştirilecek, kalanı değer dondurmak istersem, transfer yarın yapılacak, yok dondurmak istemiyorsam çarşamba3.gün yada cuma 5. gün transferi yapılacak. yarın transfer olursa 2. gün embriyosu olur, bu da kalitesini etkilemez mi.
bilgisi olan varmı?

canım anlamadım ben
neden dondurmak ıstemıyorsan yarın ıstıyorsan 5,gun anlamadım
bence 3 yada 5,gun transferı yaptır tabıkı sen bıırsın
2,gunde bılmıyorum ben yaptırana denk gelmedım canım:ecrin_bebek:

Back