Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ayy canım alllah razı olsun cevabın ıcın

ayy canım yaa bak sende boyle degınce bende doldum gozlerım doldu bogazım dugumlendı ohaoldumsmile
ınsan nekadar dusunmesede sonucumuzu merak edıyoruz
acaba bızde rabbımın ıznıyle 2011 annelerıne gırecekmıyız ben allahıma tevekkul etmeye calısıyorum
elımden gelenı yaptımızı dusunuyoruz dımı catdopcum
hadı bakalım hersey guzel olcak ınsallahzemuszemus

tabi canım maddi manevi ne yapabiliyorsak; Rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok ve de bu gelişen yöntemlerle Rabbim artık anne baba olmayı nasip ettiyse bize de inşallah; bol bol dua edelim inşallah hakkımızda hayırlısı olur:)))

catdog saol canım,iyi dileklerin için de tşekkürlerr.allah hepimize kaliteli yumoşlar,embriyolar nasib etsin..dün acayip stres yaşadım zaten,ağlamaktan helak oldum.geçen akşam dozumu ayarlayamamış ve 225 yerine 195 falan yapmıştım,dr da ulaşıp soramamıştım,kafama çok takmıştım.neyseki şimdilik sorun yok.c.tesi tekrar kontrol var,sanırsam ben de 10-12 iğne kullanırım.
bu arada sen son iğneni bugün vurulmuşsun ve çatlatma iğnenini de bu akşam yapacakmışsın.ben bir gün boş geçip sonraki gün çatlatma iğnesi yapılıyor sanıyordum.demekki son iğneni olduğun gece çatlatma da yapılıyor.sen de 225 vuruldun sürekli değilmi?kaç yumoşun olmuş?
inş.iyi haberlerini verirsin bizlere.:emir_bebek::emir_bebek:

canım ben ilk 3 gün 150 ile başladım; sonra 225 le devam ettim.ama arada 4gün başka takviye iğne kullandım ve son iki gün dozum yine 150 düştü ve 8 yumurtam var.evet dediğin gibi son dozumu bu sabah yaptım akşam da çatlatma iğnem var demekki oluyomuş böyle.ama lucrini vurmadım artık bugün doktorum vurma dedi.
sen de rahat ol canım normali zaten yumoşların yavaş gelişmesi birden şişmesi de iyi değil sonra ohss gibi şeyler oluyo.doktoruna güven var bi bildikleri:)))
hadi bol şanslar....kaydirigubbakcemile3

selam kızlar benimde yarın ilk kontrolüm var kaç yumoşum var ne durumdalar çok merak ediyorum çok değişik bir ruh hali içersindeyim

canım o ruh hali ilaçlardan ben de hala öyleyim ama ilk kontrolde ben de senin gibiydim çok meraklanmıştım:)))hadi bakalım inşallah bol kaliteli yumoşların olur:))

selam arkadaşlar,listeye benide eklemeyı unutmayın.ilk denemem,antalya vitale hastanesi.sorun yumurta rezervi azlığı.lucrinde 12.,gonalf de 3.gunumdeyım.iğnelere tam olarak 04.07.2010 da başladım.

selam arkadaşlar,listeye benide eklemeyı unutmayın.ilk denemem,antalya vitale hastanesi.sorun yumurta rezervi azlığı.lucrinde 12.,gonalf de 3.gunumdeyım.iğnelere tam olarak 04.07.2010 da başladım.

canım yaa aynı zmanda baslamıısız senınle benımde 12,gunumde lucrınde ama ben hala adet olmadım yaaeyvahedigeldismile
dokturuma soyledım oda ılk 7 gunde olman lazım eger yarında olmazsan 8,gunu gel dedı
ınsallah bırsorun yoktur yaa sen kacıncı gunu olmustun canımkaydirigubbakcemile4
sen masalllah olmussun dımı canım

catdogcum dualara sıgınıyorum canım
ınsallah dıyorum olucak

ya canım yukarıdada yazdım doktorum olmazsan 8,gunu gel dedı
sen kacıncı gun olmustun

veroj,haoşgeldin ..listeye ekledim seni..tedavin hayırlı olsun canım.zamanlarımız yakın birbirine.ben de bu akşam merionalde 5.iğnemi vurulucam..hakkımızda hayırlısı olsun..

sedemsan canım,seni de ekledim listeye. tedavin şimdiden hayırlı olsun canım,güzel haberlerini alırız inşallah.

herkese merhabalar...
merkezden aradılar 225 ile devam ediyormuşum,c.tesi tekrar kontrolüm var,inş. yumoşlarımız kaliteli kaliteli istenilen seviyeye gelir arkadaşlar.
4.iünenin sonunda kaç yumoşunuz olmuştu ve kaç mm idi,cavaplarsanız sevinirim..

kızlar hepinize iyi akşamlar dün ve bugün hep dışarıdaydım yazamadım hiç.bugün kontrolüm vardı yumurtalarım 16-18 mm.arasındalar doktorum son doz ilacı bugün kullan dedi yarın sabah tekrar kontrole çağırdı.bakalım terslik olmazsa cumartesi yumurtaları toplarız dedi:))) hem heyecanlıyım hem de garip bi ruh halindeyim ilaçlardan sanırım.dokunsalar ağlıcak gibiyim:((((

süper, çok sevindim. hadi hayırlsı inşallah. garip ruh halini çok iyi anlıyorum, ben her gittiğim yerde bir kere ağlamadan dönmüyorum:)) bu ne anlamadım:)

dün yazılanlar silinmiş kafamçokkarıştı canlarım transferim oldu. dr. um çok iyi bir embriyo dedi. embriyolog da öyle dedi. dondurulan bu kadar kaliteli değil ama orta kalite de değil dedi. dondurulmuşum özelliklerine sahip gebe kalanlarda varmış. uzun lafın kısası transfer edilen embiriyomda bir sorun yok yani gerisi bana ve bebişime kalmış. umarım tutar. zaten bir tane transfer edilecekti ben niye kendimi bu kadar sıkıntıya soktum bilemiyorum. hani bunun sonucunu aldım da çok kaliteli dondurulmuşum yok diye bi de üzülüyom. :umursamaz: valla kendimden utandım bilmiyorumkismile bu hormonlar beni çok dayanaıksız yaptı. pıhtılaşma iğneleri progestan iğneleri kadar acıtıyor. bi göbek bi kalça fena gidiyorum akannehir ama inşallah 12. gün sonra buna değicek diyeceğim. hepinize kolay gelsin arkadaşlar. moraliniz heeep yüksek olsun. hihoyyyt hihoyyyt

süper bak işin en meşakattli kısımları geride kaldı???sanırım bilmiyorumkismile. Güzel haberlerinide alırız inşallah. Hormonlar tavanda valla, bi ağlıyorum hemen arkasından halime gülüyorum::)))

kızlar herkese günaydınlarr.
şimdi dr dan geldim 4 iğnenin sonunda yumoşların durumu,11 8,5 7 7 gibi.dr sorun yok dedi.sizin 4.iğnenin sonunda yumoşlar ne kadar büyümüştü??kan verdim,bakalım sonuçlar gelince doz artacak mı aynı mı kalacak.bu arada kan alırken hemotom oldu kolum,davul gibi şişti,dr mosmor olacak,korkma dedi.geçen haftada diğer kolumu zedelemişti başka bi hemşire.neyse yumoşlar kaliteli büyüsünlerde bunlara takılmıcam.

benimkiler o dönemlerde 6-7 -8 cm di .

benimkiler o dönemlerde 6-7 -8 cm di .
saol she cim.cevap veren biri oldu topikte.merak ettim,benim yumoşların büyüklüğü nasıl diye.dr iyi dedi ama insan başkalarından da yumoş büyüklüklerni duymak istiyor.225 le devam dedi,doz artmadı.bakalım,bu akşam 5.iğnemi vurulucam,daha kaç tane vurulurum acaba?akannehir

Kızlar merhaba,
Salı gününden bu yana doktor kontrollerim her güne çıktı. 8-9 tane yumurtam var, bu gün 15-17cm olmuşlar. kan verdim, kandaki değerlerimle yumurta büyüme kızı birbirini tutuyor mu diye, cevap geldi bile, herşey normal. ben gonalFi 325 doz olarak alıyorum tedavinin başından bu yana.Tutuna bilmesi için rahim duvarının kalınlaşması önemliymiş, o da 17,5 cm. Pazar yada Pazartesi toplama işlemi yapılacak. Herşey bu kadar güzel giderken dilerim sonucuda bizi sevindirir. Allahımdan hayırlısını diliyorum.
heyecanlanmaya başladım, hormonlar da maşallah hiç rahat vermiyor:)

simten canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan gelir meleğin .. sen yedikelrine içtiklerine dikkat et bol bol dinlen canım benim....

bnazz canım ne güzel büyümüş ymoşlar maşallh allahım tamamına erdirsin inşallahhhh...

sedemsan ve artrit hoşgeldiniz arkadaşlar ,inşallah hepimiz 2011 annesi olacağız.

she35 canım ya az kalmış desene inşallah güzel haberini alacağız... inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmez canım....

Back